ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ βόμβα από την κυρά του Τσίπρα! Διάβασε το και θα τους σιχαθείς και τους δυο! “Ψωνίστηκαν” οι Αλέξης-Μπεττυ

Κοινοποίηση:
mpaziana-tsipras-768x532

Τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα, αλλά και το έργο του,

υπερασπίζεται η Μπέττυ- mpazo-Μπαζιάνα σε συνέντευξή της παρωδία σε φυλλάδα του Μαξίμου.

«Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα» δηλώνει χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού στην πρώτη της συνέντευξη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία» δηλώνει μάλιστα η κ. Μπαζιάνα.

Συνένετυξη η κυρά για τα θελήματα και τα μεγάλα βύσματα; Από που κι ως που; Είναι κάτι, εκτός από τσιράκι που τρέχει πίσω από την εξουσία για να διοριστεί στο Δημόσιο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μία χαρά τα λέει η μπετουλα και εμένα Αν μου έφερνε ο άντρας μου τόσο χρήμα στο σπίτι θεό θα τον είχα κάνει. Δύο ξεβράκωτοι τεμπέληδες ήταν και έγιναν με την ηλιθιότητα τη δικιά μας σημαντικοί.

  2. ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

  3. ε πώς δεν πήρε την εξουσία αφού σ έκανε καθηγήτρια τσακ μπαμ, δεν είσαι η καλύτερη της Ελλάδας! Εχει άπειρα άξια παιδιά που αξίζουν την θέση

  4. Kάπως έτσι στήριζε δημόσια και τον κλίντον η μανδαμ του και μόλις έκλειναν την πόρτα τους του κοπάναγε τα γυαλικά στο δόξα πατρί του σεξουλιάρη…

  5. ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .

  6. ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ.ΣΠΙΤΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ.

  7. Απατεωνας ειναι Μπετυ μου, ψευτης κι απατεωνας!!! Τοσα χρονια σου υποσχεται στεφανι κι ακομα αστεφανωτη σ’ εχει!!! Παστρικια και μετρεσσα σε φωναζουνε πισω απ’ τη πλατη σου!!! Αμα σε βαρεθει θα σε πεταξει σα στυμμενη λεμονοκουπα, οπως εκανε παλια και το ψοφιο προτυπο του!!! Μονο που η Μαργκι ηταν καπατσα!!! Τον στεφανωθηκε πρωτα!!! Εσυ μαλλον για χαζη μου μοιαζεις!!!

  8. Tούμπα μεγάλη έκανε – αντε μαλ@κες που έπρεπε να σας πλακώσουμε από τις πρώτες μέρες – αλλά έχουμε πάθει μαλάκυνση οι νεοέλληνες-αλλιώς πηγαίνατε κατευθείαν για Γουδί.

  9. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ …ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΧΙ..ΝΑΙ ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΦΑΝΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΜΙΣΘΟΙ -ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ -ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΛΟ ΚΟΒΟΝΤΑΙ,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 38% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ..ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ { ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ } ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..!!

  10. Ζει το ονειρο της η αριστερη λερα… το ονειρο του καθε αχρηστου αριστερου κατσαπλια.
    Να πεταξουν απο τα σπιτια τους και απο τις εργασιες τους ολους οσους μοχθησαν για αυτα, για να τα καρπωθουν αυτοι , οι κομμουνιστες.
    Η μπαζιανα ειναι ενα σιχαμενο μολυσματικο τσιμπουρι του Ελληνικου Δημοσιου .

  11. Το να κλεβεις την θεση εργασιας ενος πραγματικου επιστημονα , με ψευτικα πτυχια και βιογραφικα κατωτερα των κατωτερων Ελληνων επιστημονων, και να πηγαινεις στην δουλεια με ελικοπτερο σε κανει χειροτερη και απο τον ναρκομανη γκομενο σου , παστρικια σπιτωμενη απατεωνισα του κερατα.

  12. Δηλαδη “ειναι ο συριζα στην κυβερνηση και ο λαος στην εξουσια”; Καπου το’χω ξανακουσει αυτο, επι πρασινης κυβερνησης νομιζω. Επισης τωρα δεν ειναι το “Τσοβολα δωστα ολα” , αλλα το “¨Τσακαλωτο, πάρτα ολα”.

Comments are closed.