“Παραλήρημα: Η Παπαδάκου ζητεί να αποσυρθεί και να… διορθωθεί η δικαστική απόφαση για τον Η. Κασιδιάρη!”- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Χ.Α

Κοινοποίηση:
5011111

Διαβάστε τη καταγγελία μέσα από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής:

“Ξιφουλκούν με μανία και λύσσα κατά της δικαιοσύνης, για την αυτονόητη απόφαση για τον Ηλία Κασιδιάρη, τα συστημικά κόμματα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της… αρχόντισσας του Μνημονίου (και των συνεπειών του, δυστυχία, ανεργία, 7.000 αυτοκτονίες κ.τ.λ.) Γιάννας Παπαδάκου, που φτάνει στο σημείο να ζητάει την… ανάκληση και τη… διόρθωση της δικαστικής απόφασης, για να ταιριάζει με τα γούστα της! Ιδού το παραλήρημά της:

«Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος

…Εκείνο που με σοκάρει είναι το μήνυμα της Δικαιοσύνης στους απανταχού νταήδες: χτυπάτε ελεύθερα δεν θα έχετε καμία συνέπεια. Δεν αποδεικνύεται ο δόλος!

Αυτό το μήνυμα η Δικαιοσύνη πρέπει να το πάρει πίσω. Όχι μόνο διότι η απόφαση είναι καταφανώς λάθος! Κυρίως για να διορθώσει την λάθος επιείκεια σε… λάθος στιγμή τώρα που σε περίπου ένα μήνα αρχίζει και η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος Αυτεπαγγέλτως. Έχει τον τρόπο. Γιατί αλλιώς η επιείκεια είναι ανοχή στη βία. Γιατί άραγε;».

Κι αν δεν ενδώσει στην τρομοκρατία και δε «διορθώσει» το «λάθος» της η δικαιοσύνη, τι γίνεται κυρία Παπαδάκου; Μήπως να «διορθωθεί» το «λάθος» με μια απόφαση της… βουλής; Ή ακόμα καλύτερα μ’ ένα τηλεδικείο στο κοντομηνάδικο κανάλι, με «πρόεδρο» και «εισαγγελέα» -δύο σ’ ένα- εσένα; “

Αντίοχος
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ? ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ.ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΣΑΓΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΦΑΚΛΑΝΟΒΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΡΕ ΟΣΑ ΞΥΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΜΑΣ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.ΠΕΣΜΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 5000000Ε ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΥΡΟΣ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ Τ Τ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

  2. Ρε κυρία χοντρή δε πα να κάνεις καμιά λιποαναρρόφηση;
    που το λίπος σού χει καλύψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα;;;;

Comments are closed.