Παραβίαση του Αδιάβλητου των Πανελλαδικών Εξετάσεων – Τρομερές Αδικίες και Παρανομίες στις Εξετάσεις της Αστυνομίας

Κοινοποίηση:
paneladikes

Τα εξωφρενικά και εντελώς παράνομα γεγονότα τα οποία θα καταγγείλω συνέβησαν στις 30 Ιουλίου 2014 στις αθλητικές δοκιμασίες της Αστυνομίας… στη Θεσσαλονίκη, στο στάδιο του δήμου Νεάπολης!ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Όπως γνωρίζετε,για να εισαχθεί κάποιος στις αστυνομικές σχολές,δεν αρκεί να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια στις πανελλήνιες.Πρέπει να επιτύχει και στις προκαταρκτικές εξετάσεις(ψυχομετρικές,υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες) οι οποίες είναι κι αυτές πανελλαδικές εξετάσεις.Στις αθλητικές δοκιμασίες λοιπόν,σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,έγιναν αίσχη!Εγώ θα αναφερθώ στα αίσχη που έγιναν στη Θεσσαλονίκη,καθώς τα έζησα.

Ως προς τα 1000 μ. όσους και όσες δεν κατάφεραν να τα βγάλουν και τα παράτησαν, δεν τους έκοψαν(!!!),έκαναν κάτι άλλο:αφού τους έδωσαν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν,τους χώρισαν σε (τρεις αν δε κάνω λάθος) ομάδες των 8-10 ατόμων και τους έβαλαν να τρέξουν 150 μέτρα,τα έτρεξαν και τους πέρασαν όλους και όλες! Τα 1000 μ. τα τρέχαμε κανονικά σε ομάδες των 30 ατόμων(μόνο αγόρια,μόνο κορίτσια):από μια ομάδα 30 κοριτσιών λοιπόν,μόνο η πρώτη κατάφερε να τερματίσει εντός χρόνου(σε 4.14΄).Οι υπόλοιπες 29 τερμάτισαν μετά τα 4.20΄ με τις τελευταίες κυριολεκτικά να περπατάνε!Πέρασαν όλες!

Ως προς το άλμα σε μήκος,υπήρχαν κάποια κορίτσια τα οποία δεν κατάφεραν να περάσουν το όριο(3.60 μ.) στις τρεις προσπάθειες που προβλέπονται.Αυτές έκαναν και τέταρτη,και πέμπτη,και έκτη προσπάθεια(!!!) και αφού δε τα κατάφεραν ούτε τότε,τις πέρασαν χαριστικά!

Τα ίδια έγιναν και στη σφαίρα!

Ως προς το άλμα σε ύψος,ο πήχυς(οριζόντια ράβδος) ήταν καταφανώς πιο κάτω από το όριο(1.05 μ.) ώστε να το περάσουν εύκολα όλοι,και το πέρασαν όλοι και όλες!

Εκείνη τη μέρα ίσως κόπηκαν 2-3 άτομα ”για τα μάτια” όπως λένε.Θα έπρεπε να είχαν κοπεί 30 με 40! Φαντάζομαι τα ίδια αίσχη θα έγιναν και τη δεύτερη μέρα των αγωνισμάτων στη Θεσσαλονίκη,ανάλογα θα έγιναν και στην Αθήνα την πρώτη και τη δεύτερη μέρα.

Σας ανέλυσα τον τρόπο με τον οποίο παραβιάστηκε το αδιάβλητο των πανελλαδικών εξετάσεων.Όπως καταλαβαίνετε,ο κατάλογος των ”επιτυχόντων” που θα στείλει(ή που έστειλε) το Αρχηγείο της Αστυνομίας και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης στο Υπουργείο Παιδείας είναι άκυρος και αποτέλεσμα αδικίας και παρανομίας!Θα επιβραβεύσετε αυτούς κι αυτές που θα έπρεπε να είχαν κοπεί;Δε νομίζετε ότι τέτοιες πρακτικές εξευτελίζουν τον θεσμό των προκαταρκτικών εξετάσεων και την ίδια την Ελληνική Αστυνομία;ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;

 

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 160 ΑΤΟΜΩΝ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ 30 ΜΕ 40 ΣΤΟΥΣ 160.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014).
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ(31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014), ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ(ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΑΛΛΑ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 70 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΥΤΕ 10…

Comments are closed.