Παντρεμένη ενδίδει σε καμάκι μόλις βλέπει Lamborghini!!!- Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη μετά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ

Αν θέλετε έχετε επιτυχία με τις γυναίκες θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να ντύνεστε καλά και να αποπνέετε σεβασμό και αυτοπεποίθηση. Ή όπως δείχνει σε αυτό το νέο βίντεο ο διάσημος φαρσέρ του YouTube, Vitaly, απλά να οδηγείτε μια Lamborghini!

Ο διάσημος φαρσέρ από το κανάλι HoomanTV αποφάσισε να δει την αντίδραση μιας παντρεμένης γυναίκας στη θέα της Lamborghini του.

Αρχικά την πλησιάζει και εκείνη δείχνει αδιάφορη λέγοντας πως είναι παντρεμένη… Όταν όμως βλέπει την Lamborghini και μαθαίνει για το σπίτι στην παραλία που διαθέτει ο φίλος μας τότε αμέσως αλλάζει γνώμη και συμπεριφορά, δείχνοντας κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τον ακολουθήσει.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πως έχει βγει έτσι το σούργελο; Για πιάτσα θα πήγαινε. Να τη χαίρεται το κορόιδο που πληρώνει γιατί κανέναν βλάκα θα έχει βρει όπως όλες αυτές και ταυτόχρονα του τα φοράνε με 500.

  2. ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΡΝΑΚΙ!!!!!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΥΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ….

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ. (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) (ΔΙΝΩ ΕΝΑ 70 %)

    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΦΑΝΙΣΗ

    ΠΟΡΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ…..

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΝΑ ΤΟΣ… Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) !! ΝΑΙ …ΕΝΩ ΕΣΥ η ΑΛΛΟΙ …ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ (που δε μ αρεσει αλλα λεμε) η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ… ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ..??!! ΕΣΥ η ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΣΤΩ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ 5 ΚΕΡΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ..ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ .. ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΝΑΝ .. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ .. ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ?? ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΕΟΝ.. . ΜΕΤΑ ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΥΧΝΑ.. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ.. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.. (αρα ισως να είναι κι αυτό) … . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ … ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ … ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ”ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ” η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ (η ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ)… . ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ…. Η ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!… ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (αν δεν είναι μουφα) ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ? ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ… ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ…. , ΠΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ … . (αν ψηφίζεις ναζι ….κοφτε τους ναζι ολοι.. αποβλακωνουν τον κοσμο….και είναι πατριδοκαπηλοι )

Comments are closed.