ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο από το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στο Κοινοβούλιο! – Φυγάδευσαν την Τερέζα Μέι! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
teresa may agglia

Σε αποκλεισμό βρίσκεται μετά την επίθεση το Βρετανικό Κοινοβούλιο. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φυγαδεύτηκε από το κτίριο με αυτοκίνητο, συνοδεία τουλάχιστον οκτώ οπλισμένων αστυνομικών με πολιτικά. Η πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης – περίπου 35 μέτρα. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η κ.Μέι φυγαδεύτηκε με μια επιχείρηση- αστραπή σε ασφαλές σημείο μέσα σε μια ασημί Τζάγκουαρ, αμέσως μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό στο προαύλιο του Κοινοβουλίου ως τρομοκρατικό συμβάν. Όπως μεταδίδεται από το Λονδίνο, η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν τα περιστατικά έχουν τελειώσει. Έχει ήδη καταστρώσει σχέδια για ευρύτερη εκκένωση του Λονδίνου, εάν χρειαστεί.

Σε αποκλεισμό το Κοινοβούλιο – παραμένουν εντός του κτιρίου οι βουλευτές

lo15

Η λειτουργία του κοινοβουλίου έχει ανασταλεί προσωρινά, ενώ επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο. Η Βουλή θα παραμείνει αποκλεισμένη έως ούτε ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί και να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η κατάσταση.

lo8

Πανικός επικρατεί στους δρόμους του Λονδίνου με τους πολίτες που βρέθηκαν κοντά στο σημείο της επίθεσης να σπεύδουν να απομακρυνθούν

lo7

 

lo9 lo10 lo11

lo12 lo13 lo3

lo5 lo6 lo2 lo1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ασ φανε σκατα οτι σπερνεις θα θερισεις. Γεμισανε την ευρωπη με ισλαμιστες περαστικα σας. Ετοιμαστε φερετρα γιατι θα ερθουν μεγαλυτερα χτυπηματα.με την πατσαβουρα μερκελ τι να περιμεναμε?

Comments are closed.