ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τα ΠΟΣΟΣΤΑ! ΚΛΑΜΑ στην ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xa

Πανικός και πόνος στο επιτελείο της κεντρικής πολιτικής εκπομπής της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ για την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πολύ ενδιαφέρον, έχει η πολιτική εκτίμηση που κάνει ο τόσο ανησυχών Κοτρώτσος για το που μπορεί να φτάσει η εκλογική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κρούοντας μάλιστα και τον κώδωνα του κινδύνου για το ότι πολύ πιο πιθανό είναι να πάρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφους από τη ΝΔ παρά να γίνει το αντίστροφο. Παραδέχεται έντρομος ότι όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις φέρνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην τρίτη θέση και ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα «μπορούν να λειτουργήσουν πραγματικά υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να την δούμε με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 6%

  2. δεν σωζομαστε απο εκλογες…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΜΕ…..θα τα μαγειρεψουνε παλι και θα φαμε την ιδια βρωμα ι…….ΜΟΝΟ με στρατιωτικο νομο απο αληθινους Ελληνες πατριωτες μπορει να αναγεννηθουμε σαν εθνος και να καθαρισουνε την βρωμα που μαστιζει την ΕΛΛΑΣ……του στρατου μας η αρβυλα….θα ξεπλυνει την ξεφτιλα……….αν δεν ακουσετε ερπιστρια στους δρομους…..δεν αλλαζει τιποτα…..μας εχουνε δεμενους απο παντου…..ΚΑΝΑΛΙΑ..ΜΜΕ…..ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ…..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ……ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…….ΤΡΑΠΕΖΕΣ……ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….

  3. Οποιοs και να βγη ενα αγκουρι θα παρουμε χορτασαμε πατριωτεs εντολοδοχουs του ιδιου συστηματοs.αν βγη κομμα και πη τερμα τα προνομια και ολοι μαs με 500 ευρω αμα κυβερνησουμε τοτε ισωs τουs πιστεψω οτι ειναι πατριωτεs

  4. Εγώ ρε παιδιά θα το πω ειλικρινά.Τι συμφέρει το συρυζα;Να ψηφισει ο κόσμος ένα κομα με μονοψήφιο μίζερο κακομοιρικο ποσοστό που ούτε ρυθμιστικό ρόλο μπορεί να παίξει;Η το κόμμα που θα ρίξει το ΣΥΡΙΖΑ απ την εξουσία;Αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία θα αναγκαστεί να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και συγκυβέρνηση είτε ψήφο ανοχής από ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει γη και ύδωρ στο ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλουν μαζι πρόεδρο δημοκρατίας για να μην αναγκαστεί η νδ να ξαναπάει σε εκλογές με απλή αναλογική δηλαδή με ψήφο στους δεκαεφταρηδες και σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιημενους μεροκαματιάρηδες που δε φημίζονται για τις συντηρητικές τους απόψεις και χωρίς το μπόνους των 50 εδρών.Την έχει καλά στημένη ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ και η (( κολλημένη )) ηγεσία της χρυσής αυγής πήγε κι έδωσε τις ψήφους μας εις τους κομουνιστας και δεν ψήφισε για πρόεδρο δημοκρατίας και εμας δε μας ρώτησε τι στάση πρέπει να κρατήσει στην εκλογή του προέδρου δημοκρατίας η αυταρχική (( κολλημένη )) ηγεσία της χρυσης αυγής και η δικαιολογία ότι τι άλλο να εκανε αφού τους εκλεισε φυλακή είναι τουλάχιστον αφελής γιατί η χρήση Αυγή το είχε παραχεσει με τα τάγματα εφόδου τις κουραδομαγκιες του λαγού στα μάτ αν είστε άντρες ελάτε να παίξουμε ξύλο τα σκηνικά που άρπαζαν μικρόφωνα και πέταγαν πέρα σαν σακιά γέροντες ομηλιτες στην τελετή μνήμης στην πηγαδα Μελιγαλά και οι προφυλακίσεις την βοήθησαν τη χρυσή Αυγή να προστατευτεί από τον κακό της εαυτό και να κοπεί η φορά πολλών σαλταρισμενων στους κόλπους της με αλητικη βίαιη χυδαία συμπεριφορα,συζητάω με γνωστούς μου οργανωμένους στη χρυσή Αυγή και μου λένε απροκάλυπτα ότι η Ελλάδα χρειάζεται χούντα,τι μαλακίες λέτε ρε καραγκιόζηδες ;Ακόμη και οι χουνταιοι ντρεποντουσαν που ήταν χουνταιοι και προς το τέλος της επταετίας προσπάθησαν να βγουν με εκλογές και η χώρα μας που έδωσε σε όλο τον κόσμο μεταξύ άλλων τη δημοκρατία και το τις αγορεύει βουλεσθαι θα έχει χούντα;Στη χούντα σε βαρανε και δεν ξέρεις το λογο,ο καθε καυλωμένος σε βουτάει και σαρχιζει στις κλοτσιες ότι δήθεν είσαι αντικαθεστωτικός και άντε να αποδειξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας ,χουντικες μεθοδους χρησιμοποιεί η (( κολλημένη )) ηγεσία της χρυσής αυγής οικογενειοκρατία ,στεγανά ,ξύλινη γλώσσα παρωχημένη αναχρονιστική κολλημένη στο παρελθόν ,αν προσέξατε ομπ κοτρωτσος και ο κάθε στρατευμενος λιμοκοντορος δεν λέει δεν θέλουμε καθόλου τη χρυσή Αυγή , την θέλουνε αλλά το κρύβουν,απλώς δεν την θέλουν δυνατή ,την θέλουν διασπαστική ,να υπάρχει για να πριονίζει την αυτοδυναμία της νδ,μα και αυτή η ΝΔ τις ήθελε τις κόντρες και τις προφυλακισεις με τη χρυσή Αυγή; Σε κακό της βγήκε.Εγω δεν θα υποδείξω σε κανένα τί θα ψηφίσει ,απλώς εκφράζω το παραπονο μου για το κόμμα που ψήφισα και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό και όχι για να απαξίωση τη χρυσή Αυγή αν ήθελα να την απαξίωσω θα την περιφρονούσα ,θα τη σνομπαριζα και ούτε που θα ασχολουμουν μαζί της

  5. πραγματικά δεν με εδιαφέρει τι ψηφίζεται αυτό που με ενδιαφέρει είναι ει πατρίδα μου που προχωρα και σε πιο σημείο είναι με λίγα λόγια ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γαμηθείτε

    1. Πεστα, ολοι τους κομματικα πουτανακια του συστηματος των ροτσιλντ. Η ελλαδα εξισλαμιζεται λαι τα ωζα μιλανε για ποσοστα και ψηφαλακια. Υποκριτες ολοι τους

  6. Το θεμα ειναι να περασει στην δευτερη θεση πανω απο το μνημονιακο μορφωμα του συριζα. Ο συριζα οπως εχετε ολοι πλεον καταλαβει , υποστηριζει πρεζεμπορους στο Μενιδι αρνουμενος να συλλαβει τον δολοφονο του μικρου παιδιου( μυριζει σχεσεις συριζα με πρεζεμπορους ? Αυτο ειναι θεμα της δικαιοσυνης) , υποθαλπτει και υποστηριζει κατι πουστακια στα εξαρχεια που με τις πλατες του κρατους και της κυβερνησης ακυρωνουν για παρτυ τους μεχρι συγκεντρωση αστυνομικων , εξαλου το παρακρατος του συριζα χρησιμοποιειται για καταστολη διαδηλωσεων και ακυρωση συγκεντρωσεων εναντιον της κυβερνησης. Μολις βγηκε ο συριζα , τα πουτανακια στα εξαρχεια που παριστανουν δηθεν αναρχικους( αναρχικοι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ) εχουν λουφαξει για να μην δημιουργουν προβληματα στο κρατος και την κυβερνηση πόυ τους χαρτζηλικωνει . Ακομα και τον δολοφονο Θεοφιλου να βαλουν μπουζου , παλι απλυτες πουτανες θα ειναι που θα κανουν πιπες στον Τοσκα και δεν θα βγαλουν αχνα. Για αυτο η χρυση αυγη ειναι η μονη δυναμη αντιστασης και αγωνα.

  7. Για κλάματα είστε όλοι εδώ μέσα!! λαός διχασμένος λαός κατεστραμμένος!!! Γίνατε όλοι μαλθακοι όλοι αρνάκια μαντρωμενοι όλοι από τους τσοπαναρεους σας!!! Σαν τα γίδια μυρικαστικα!!!

    1. @ΣΠΆΡΤΑΚΕ πεσ μας και την λυση του προβληματος..μη μας πεις ολοι ενωμενοι και τις κλασικες παπαριες,γιατι εδω αλοι πανε και υπογραφουν μνημονια και αλοι χτιζουνε τζαμια και υπαρχη κοσμος που τους ψηφιζει και δεν τους νοιαζει…ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…αλιως κατσε και συ στο pc σου..

  8. ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ , ΤΑ ΥΠΟΛΛΗΠΑ ΑΠΟ_ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ” ΤΟΞΟΥ ΑΠΕΔΗΞΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ , Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

  9. RE XRYSH AYGH DAGKOTO PARA TA ALLA LAMOGIA TON SIONISTON .NA TOYS PERASEI APO TON PAGKO OLOYS TOYS ALITES TOY DIMOKRATIKOY TOKSOY.

  10. Είναι παγίδα.Μην τους πιστεύετε.Λένε ψέματα για να φοβηθεί ο ελληνικός λαός πως υπάρχει περίπτωση να βγει η Χρυσή Αυγή και για άλλη μια φορά να ψηφίσουν τους γνωστούς ” κυρίους”.Ξυπνήστε πριν είναι αργά και σας υφαρπάξουν για άλλη μια φορά τη ψήφο χωρίς να το καταλάβετε και στο τέλος θα χτυπάτε για άλλη μια φορά το κεφάλι σας στον τοίχο!!!

  11. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  12. Σας πληροφορω οτι η ΧΑ ειανι πανω απο 20% στις εκλογες του Σεπτεμβρη
    ακουσα πρωην Συριζαιους να λενε στη γειτονια μου οτι εχει φτασει 30%
    ΝΑι τους ψηφιζουν πρωην Πασοκοι Συριζαιο και Νεοδημοκρατες…απιστευτο κι ομως αληθινο
    τοτε οταν βγηκε ο Τσιπρας εξεπλαγην με τα χαμηλα ποσοστα της ΧΑ ..μετα εμαθα
    για την νοθειες σε μικρα κεντρα που εδιναν ποσοσα σε μικρα κομματα
    που τα ιδια τα κομματα δε ειχαν υποψηφιους εκει και μαλιστε ουτε ειχαν
    στειλει χαρτια..αν θυμηθουμε και στην ΠΑτρα το Δικηγορο με τους σακους
    απο φακελους με προγημενες εκλογες της ΝΔ επι Σαμαρα που πιαστηκε και δε εγινε τιποτα
    τωρα απλα τα ποσοστα που εκρυβαν δε μπορουν …ετσι μαγειρευουν αποτελεσματα λιγο λιγο
    κοβουν ραβουν τα ποσοστα στα κομματα οπως θελουν καμια διαφανεια μεταξυ Υπ.Εσωτερικων
    και τη κωλγερμανικης των Rothchild Singular Logic…ανεβακατοβαζουν κυβερνησεις oi ROthchild
    οχι ο λαος πλεον..
    Ο κοσμος ψηφιζει απο μισος δε το νοιαζει τιποτα ειναι χαμενος και λενε
    αφου να πεθανουμε θα πεθανετε ολοι μαζι μας προδοτες αυτο ειναι ο λογος
    που ψηφιζει ΧΑ
    οσο γιατι ειανι ναζι ακουσε δε ειχανε ολοι απωλειεσ απο τη Κατοχη γιατι πολλοι
    ηταν δωσυλογοι και φαγανε καλα επι Τσολακογλου εκατομυρια Ελληνες δε ξερουν
    καν τι σημαινε ΝΑΖΙ απλα οτι τους ειπα στα σχολεια …οσοι ειχαμε απωλειες μονο
    καταλαβαμε οτι ειτε ΝΑΖΙ ειτε ΑΜερικανοι ΕΙΤΕ ΤΟυρκου ΕΙΤΕ σημερινοι πολιτικοι
    ειναι το ιδιο ολοι ΦΟνιαδες αθωων λαων…
    Η ΧΑ ειναι η τιμωρια τους …αυτη την εφτιαξαν τωρα θα την λουστουνε
    οπως εμεις λουστηκαμε το προδοτη το Τσιπρα με το ζορι …
    Οχι δε θα τους ψηφισω δε ξαναψηφιζω ποτε απο τοτε μας προδωσε ο Τσιπρας
    στο δημοψηφισμα καταλαβα οτι πολιτικος και πατριωτης δε πανε αυτα τα δυο μαζι
    γιατι πολιτικος ειναι μια αλλη λεξη του ονοματος προδοτης …

  13. Ποια κοινωνία σας συμπαραστέκεται; εγώ δε συμπαραστέκομαι σε κανέναν εκβιαστή συμβασιούχο.

  14. VΙΚΙ Εχεις απολυτο δικαιο εαν ηταν τριτο κομμα δεν θα κλαιγανε με μαυρο δακρυ.Οταν ξεκινησαν οι διωξεις οι ιδιοι μας λενε οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειχε φθασει στο 18 και ανεβαινε,θυμησου οτι τοτε οι δημοσκοπησεις τους την παρουσιαζαν στο 3,5.Δυστυχως τωρα να περιμενουμε νεα σκευωρια απο το καθεστως.

  15. η φωτο με τους ξυριζοχοντροκεφαλους ολα τα λεφτα!!

    1. Όντως όλα τα λεφτά. Άνδρες με αρχίδια και όχι πουστράκια.

      1. Έτσι τους βλέπεις εσύ τους άνδρες; Καταλάβαμε τι κάνει μόνη του μες στο σαλόνι του ο γιόκας σου

  16. Οι χρυσαυγίτες που καταλήγουν στα νοσοκομεία. Κατά τα άλλα τελευταία φορά μαζεύτηκαν 80 άτομα (30 εκ των οποίων στελέχη) για τους σακατεμένους τους στον Ασπρόπυργο.

    1. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

    2. Εσείς λοιπόν είστε η εγκληματική οργάνωση που χτυπάτε γυναίκες με σφυριά και ΟΧΙ η Χ.Α.
      Το παραδέχτηκες

  17. Απόφαση δικαστηρίου: Κανένα δημόσιο σχολείο δεν θα αποκαλείται χριστιανικό
    Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 15:50

    Την ώρα που οι θρησκευτικοί ηγέτες του πλανήτη, με επικεφαλής τους «χριστιανούς», ανακοινώνουν την έλευση της παγκόσμιας θρησκείας χωρίς Χριστό, τα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να «χτυπήσουν», αν όχι απαγορεύσουν, τον Χριστιανισμό.

    Ανώτατο Δικαστήριο στο Johannesburg της Ν. Αφρικής αποφάσισε πως κανένα δημόσιο σχολείο δεν μπορεί να ακολουθεί και να προωθεί μία και μοναδική θρησκεία, μετά από καταγγελίες εναντίον χριστιανικών σχολείων!

    «Είναι προσβλητικό για ένα δημόσιο σχολείο να ενθαρρύνει ή να επιτρέπει στο προσωπικό του να ακολουθεί αποκλειστικά η κυρίως μία θρησκεία και να αποκλείει τις υπόλοιπες», ανέφερε ο δικαστής Willem van der Linde.

    Τον τελευταίο μήνα, έφτασε στο δικαστήριο μία αίτηση από την Οργάνωση για Θρησκευτική Εκπαίδευση και Δημοκρατία (OGOD), η οποία ζητούσε από τις δικαστικές Αρχές να ενεργήσουν, προκειμένου να μην υπάρχει επικρατούσα θρησκεία στα δημόσια σχολεία.

    H OGOD τόνισε στο δικαστήριο πως τα συνταγματικά δικαιώματα κάνουν λόγο για ισότητα και για θρησκευτική ελευθερία.

    «Θεωρούμε πως κανένα σχολείο δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκεία», σημείωσε ο δικαστής.

    Φυσικά η απόφαση αυτή αφορούσε έξι χριστιανικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές ανήκουν σε χριστιανικές οικογένειες και αποφάσισαν να δώσουν προβάδισμα στην διδασκαλία του Χριστού έναντι της δήθεν επιστημονικής θεωρίας της εξέλιξης, η οποία υπαγορεύει πως οι άνθρωποι καταγόμαστε από πιθήκια.

    Η Οργάνωση των «Δημοκρατών» κατήγγειλε το γεγονός αυτό ως προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άραγε θα προέβαινε στις ίδιες ενέργειες, αν τα σχολεία ήταν, για παράδειγμα, ισλαμικά;

    Η άθεη προσέγγιση της προέλευσης του ανθρώπου, παρότι αποτελεί ουσιαστικά θρησκευτική πεποίθηση, θα επιβάλλεται ως κύρια άποψη, «ντυμένη» με «επιστημονικό κύρος», ενώ η χριστιανική διδασκαλία θα απαγορεύεται να προβληθεί σε βάθος, καθώς θα προσβάλλονται οι όποιες θρησκευτικές μειοψηφίες σε σχολεία, αν και εφόσον υπάρχουν.

    Τα ίδια θα συμβούν και στην Ελλάδα μετά την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας να αποδεχθεί το νέο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο αφορά και τα Θρησκευτικά, στα οποία πλέον θα διδάσκονται όλες οι θρησκείες και δεν θα δίνεται βάρος στα Λόγια του Χριστού, ο οποίος δικάζεται ξανά μαζί με όλους που Τον ακολουθούν και τον ομολογούν.

  18. 28% N.Δ, 11% Χ.Α, 10% ΣΥΡΙΖΑ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

  19. 28% N.Δ, 11% X.A, 10% ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

  20. ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7%
    Η Χ.Α. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ

    1. οι ναζιδες στην Ελλαδα ειναι 0,0001% . Οι πατριωτες ομως ειναι πανω απο 20% και οι μισοι απο αυτους ψηφιζουν χρυση αυγη , οι υπολοιποι θα καταλαβουν τι παιζεται απο ολο το πολιτικο συστημα και συντομα θα ψηφισουν και αυτοι την πατριωτικη παραταξη της χρυσης αυγης….ΟΣΟ για σενα γιουσουφακι συνεχισε να ψηφιζεις το …συνταγματικο τοξο ….φαινεται απο αυτα που γραφεις οτι σου αρεσει να σε πηδανε….ησουν και εσυ στο gay pride !!!

    2. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ…

    3. H χρυση αυγη λες επιασε ταβανι 7% τοτε γιατι τη φοβουνται ρε μουργο.Εσυ ομως δεμας λες σε ποιο ποσοστο ανικεις?μηπως στο τιποτα της αναρχιδιας η στο τιποτα της ανταρcia???

  21. πριν 20 μερες ελαβα μερος σε δημοσκοπιση της Μετρον-Αναλυση……….
    δεν δημοσιευτηκε πουθενα………..
    οταν απαντησα οτι θα ξαναψηφισω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    και της τονισα της κοπελλας οτι ειμαι πρωην αριστερος,
    της εκτος ΚΚΕ ανανεωτικης αριστερας(πατριωτης ομως μια ζωη),
    ακουσα ενα επιφωνημα απο αυτην………
    γιατι το πνιξανε το γκαλοπ????δεν τους αρεσε???????

    1. Πνίξαν ολόκληρο το γκάλοπ για τη δικιά σου απάντηση. Μπράβο μαλάκα το κατάλαβες

  22. ΔΕΝ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  23. Κοτρωτσος ο γλυφτης του ΠΑΣΟΚ & της ΝΟΥΔουλας παρεακι με τα ΟΡΦΑΝΑ της ΕΡΤ
    ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΔΕΣ – ΚΟΤΡΩΤΣΟΥΣ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΙΔΕΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ & ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 5€
    ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ

  24. 2000 παίρνουν, τα 6000 τα δίνουν στο κόμμα. Ο Μιχαλολιάκος φταίει για όλα που ο Έλληνας είναι παρτάκιας με μηδενική αντίληψη και αντανακλαστικά και βγάζει για πρωθυπουργό τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη τρώγοντας κουτόχορτο μια ζωή.

  25. Εδώ και 5 χρόνια συνεχώς ανεβαίνουν σε διψήφιο τα ποσοστα της και πάει πλέον για το τριψήφιο 6,5%. Η ΧΑ αποτελέι τον ιδανικό μπαμπούλα του “σύννομου” κοινοβουλευτικού τόξου για να σπρώχνει τους “άτακτους” ψηφοφόρους σε “ασφαλείς” πολιτικούς σχηματισμούς. Και η ΧΑ το δέχεται μετα χαράς αφού εξασφαλίζει τον άρτον τον επιούσιον και τον κοινοβουλευτικόν εις την ιδρυτικήν οικογένεια.

    1. Πάντα κλέβουν τη Χ.Α 2% τη βραδιά των εκλογών δίνοντάς της την κατώτατη εκτίμηση του EXIT POLL ενώ όλοι οι άλλοι πάντα παίρνουν την ανώτατη. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ.
      11% έχει σήμερα, θα της δώσουν 8,9% και θα πούν ότι ανέβηκε κιόλας.

  26. ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9-10 Η ΧΑ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15%

  27. ΧΑΙΡΕ, Ω ΧΑΙΡΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!

    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ !!

    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !!

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΑΘΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ;;;

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ!!
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

    ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ; ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ;;

    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

  28. Ε αφου το ειπε ο Κοτρωτσος αληθεια θα ειναι

  29. Σοβαρευτειτε ρε.Δεν ακουσατε το Χιο στην συνεντευξη του στο αρτ μου φαινεται,και συνεχιζετε να πιστευετε οτι η ΧΑ θα ειναι 2ο η και 1ο (!!) κομμα.Αν δεν φυγει ο μπαρμπαΝικος να αναλαβει αλλος και να ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ τη ΧΑ,οχι την 3η θεση δεν θα παρει,αλλα οριακα θα μπαινει στη βουλη.Οσο ειναι μεσα θειος Νικος,θεια Ελενη και λοιπο συγγενολοι και ενα σωρο παραβατικοι-νυχτανθρωποι,εκει θα καθονται να απολαμβανουν το μισθο των 8000 με τη ΧΑ να ειναι το δεξιο ΚΚΕ!

    1. Άκου να δεις βιετκογκ (ωραίο όνομα από που το ψώνισες;)
      Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ απόλυτα με πολλά πράγματα που είπε ο Στέφανος στο ΑΡΤ.
      Το θέμα ειναι ότι κάποια στιγμη πρέπει να δούμε τι λέει η γραμμή ενός κόμματος και όχι ποιος πουλάει εισητήρια με την παρουσία του. Ο Ηλίας είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μηχανισμού και του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Δεν με ενδιαφέρει άν είναι αυτός ο αρχηγός ή ο Μιχαλολιάκος αρκεί το κόμμα να έχει πατριωτική γραμμή. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ροκ συγκρότημα για να πάω να δω τον τραγουδιστή του. Πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα μας στην Ελλάδα … Ψηφίζουμε φίρμες …. Ψηφίζουμε τραγουδιστές….. Και μετά βλέπουμε οτι αυτό που λέγανε ήταν απλά ένα..ποιηματάκι και τίποτα περισσότερο. Και αντί να πούμε ΤΕΡΜΑ δεν ξαναπέφτω στην παγίδα!!! πάμε και ψηφίζουμε την επόμενη φίρμα….
      Αν δεν σταματήσουμε να βλέπουμε τον μπροστάρη αντί του τι εκπροσωπεί τότε είμαστε χαμένοι!!!
      Η Χρυσή Αυγή είναι μια πατριωτική παράταξη. (Οχι χωρίς λάθη, αλλά είναι πατριωτική)
      Ας παραβλέψουμε ποιος είναι ο αρχηγός και ας δούμε επιτέλους τι θέλει να κάνει αυτή η παράταξη για την Ελλάδα. Αν ο Ηλίας γίνει αρχηγός μια μέρα το αξίζει και με το παραπάνω. Αλλά τώρα προέχει η πατρίδα.

    2. Εγώ άκουσα τον Χίο να λέει ότι ήταν μέλος της νδ,οπότε είναι λογικό να προωθεί την προπαγάνδα του κούλη.Το ότι ήταν νεοδημοκράτης βέβαια φαίνεται και από το ότι δούλευε επί χρόνια στον ΑΝΤ1 και στο ΣΤΑΡ που είναι κανάλια φιλικά προσκείμενα στην νδ,πόσο μάλλον τον καιρό που δούλευε εκεί ο Χίος.Όσο για αυτά που είπε για την Χ.Α.,είναι εντελώς άκυρα.Ειδικά στην “ανάλυση” που κάνει για το ποίος κόσμος ψηφίζει Χ.Α. φαίνεται καθαρά όχι μόνο ότι είναι άσχετος αλλά ότι παπαγαλίζει τα “πορίσματα” των κομματικών γραφείων της νδ.Γενικά ο Χίος από τις δύο εκλογές του 2015,όπου στις πρώτες εκλογές στήριξε συριζα και στις δεύτερες στήριξε νδ,έχασε την αξιοπιστία του και την σοβαρότητά του και πλέον κάνει μόνο σόου στο κανάλι του καρατζατούμπα παρέα με τον ανεκδιήγητο μυλωνάκη.
      Υ.Γ.1) Το περί “δεξιού κκε” που αναφέρεις μου έφερε στο μυαλό τον κουφό Καραμανλή που νομιμοποίησε το κκε,τον μητσοτάκουλα που έφερε στην εξουσία το κκε με την συγκυβέρνηση του 1989 και την πληθώρα των στελεχών της νδ που έχουν δώσει το παρόν στις τελετές μίσους του κκε για τον συμμοριτοπόλεμο,”τιμώντας” με την παρουσία τους αυτούς που πολέμησαν εναντίον της Ελλάδος.
      Υ.Γ.2) Εάν η “αναμόρφωση” της Χ.Α. σημαίνει για εσένα την μετατροπή της σε ένα κεντροδεξιό μόρφωμα τύπου νδ,το οποίο θα είναι εύκολα απορροφήσιμο από την νδ,είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσω ότι έχασες.

  30. ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ..ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  31. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    1. ολα τα τρωκτικα και κυριως τα κρατικοδιαιτα και τα επιλεγμενα νεοταξικα τρεμουν την χρυση αυγη γιατι θα τους παρει την κουταλα ……

  32. Ποια τριτη θεση…;
    Δεν ξερουν τι να κανουν για να κρυψουν το γεγονος οτι η ΧΑ παει για πρωτο κομμα….
    Ο πανικος ειναι γενικος και δεν δικαιολογειται για ενα κομμα που ερχεται “τριτο” …

Comments are closed.