Πακιστανοί με … ιστιοφόρα αλωνίζουν στο Αιγαίο!

Κοινοποίηση:
ιστιοφορο

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αιγαίο σχεδόν καθημερινά.
Ένα από αυτά και η υπόθεση της… «άφιξης» στην Καλαμάτα 69 μουσουλμάνων κατοίκων Πακιστάν, οι οποίοι έφτασαν με ιστιοφόρο που
είχαν κλέψει από την Ρόδο!

Πιο συγκεκριμένα οι 69 Πακιστανοί, ξεκίνησαν την κρουαζιέρα τους στο Αιγαίο από τις τουρκικές ακτές με δικό τους σκάφος.
Δύο άτομα εκ των 69 έφτασαν στην Ρόδο έκλεψαν το ιστιοφόρο «PYRRHΑ», σημαίας Αυστρίας για να συναντήσουν τους υπολοίπους κοντά στην Αμοργό!

Εκεί αφού άλλαξαν σκάφος συνέχισαν την κρουαζιέρα τους μέχρι την Καλαμάτα, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς από τις υποτιθέμενες «Αρχές».

Τελικά «εντοπίστηκαν» από το Λ.Σ., (άγνωστο εάν τηλεφώνησαν στον αριθμό 112 για παραλαβή τους) κοντά στο Πεδίο Βολής της Σχίζας ανοικτά της Καλαμάτας στις 12:30 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για 69 άνδρες από το Πακιστάν, εκ των οποίων κάποιοι δηλώνουν ανήλικοι, βάσει πάγιας τακτικής.

Αναμένεται, οι μετανάστες να μεταφερθούν στο χώρο πίσω από το νέο δημαρχείο Καλαμάτας για «προσωρινή φιλοξενία» (sic) και περίθαλψη.

Όσοι κριθεί ότι έχουν ανάγκη μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου θα νοσηλευθούν χωρίς καμία επιβάρυνση.
Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην… ενδοχώρα (Αττική) όπου και αφεθούν ελεύθεροι, με ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΔΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ

  2. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ταλαιπωρούν τοσο πολυ αυτους τους ανθρωπους. Ειναι απάνθρωπο να τους αφήνουν ετςι. Γιατι δεν στέλνουν αεροπλάνα η κρουαζιερόπλοια να τους φέρνουν;;; Και οταν λεω κρουαζιερόπλοια, εννοω τα πιο χλιδάτα. Τιποτα λιγότερο. Ντροπή λοιπον να τους αφήνετε να βολοδέρνουν. Α, και μη ξεχάσετε να στρώσετε και ενα κόκκινο χαλί οταν έρθουν. Εεεε, μηπως να φέρετε και την μπάντα του δήμου;;;;; Να ανοίξετε σαμπάνιες;;;
    Άι στον διάολο πια με ολους αυτους. Ζωααα, ειςβολη στην πατριδα μας γινεται και δεν κουνιέται φύλλο. Και αυτοι οι λιμενικοί και οι υπόλοιπες ..αρχές….τι νομίζουν;;;; Πως τα δικα τους παιδια θα γλυτώσουν τους βιασμούς η τις σφαγές;;; Ολα γίνονται για τον μιςθο. Ωραία, ταιστε σήμερα τα παιδάκια σας για να τα γλεντήσουν αύριο οι λαθρο. Μου θυμίζουν τους ανθρακωρύχους στις Σκουριές. Για τον μιςθο, δηλητηριάζουν τα παιδια τους. Βγάζουν λεφτά σήμερα, για να εχουν να τα θάψουν αύριο μεθαύριο. Ποσο ζωα ειμαστε τελικα. Αντι να στραφούμε ολοι μαζι εναντιον της ρίζας του προβλήματος που ειναι οι πολιτικοι, καταστρέφουμε τους εαυτους μας, την πατριδα μας και το μελλον των παιδιων μας. Και ολα αυτα, επειδη καποιοι μας αναγκάζουν να το κανουμε για ενα πιατο φαΐ. Ντροπή μας.

Comments are closed.