ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Δείτε τι είπε ο Τσίπρας! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τον αφήσουμε να γυρίσει στην ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
tsipras_FIGARO

Πήγε στη Γαλλία και έστησε κ@λο για τους μετανάστες!

Πώς να μη τον βραβεύσουν οι Γάλλοι; Μ@λ@κες είναι; Αντί να τους πει να πάρουν τον αριθμό των μεταναστών που τους αναλογεί, πήγε και τους έκανε προεκλογικό τάξιμο ότι θα φιλοξενήσει τους μετανάστες σε ξενοδοχεία σε τέλειες συνθήκες διαβίωσης! Πώς να μη τον έχουν θεό οι Γάλλοι, αφού τους κάνει δουλειά και δεν τους φορτώνει καθόλου κόσμο από το μεταναστευτικό ρεύμα. Γιατί το κάνε αυτό ο Τσίπρας; Γιατί ξέρει ότι δεν τον βγάζει ο Ελληνικός λαός, αλλά οι ξένες κυβερνήσεις και οι δανειστές. Μα, είναι πρωθυπουργός αυτός που αντί να προασπιστεί τη χώρα του, πάει και κάνει παροχές στη Γαλλία; Έλεος!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κατ’αρχην , δεν τον βραβευσαν οι γαλλοι
    Τον βραβευσαν οι εβραιοι
    Ο προεδρος του δικηγορικου γραφειου ειναι εβραιος , ο διοργανωτης ακκερμαν εβραιος επισεις και ο κεφαλη οργανωτης των εκδηλωσεων ειναι ο Ροτσιλντ , και το περιοδικο που τον βραβευσε ειναι πιτα στα εβραικα ονοματα..εβραικης ιδιοκτησιας προφανως , που δεν φαινεται ως τετοια….

  2. για αυτό θα πάρει τα μπαλάκια μου στις επόμενες εκλογές.

    1. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!

  3. Κανει δουλειες που του αναθετουν οι αλλοι. Οπως εκαναν οι προηγουμενοι και οπως θα κανουν και οι επομενοι. Ποια Ελλαδα; ποιος Λαος μας εχουν χεσμενους.

  4. Ποια πατριδα;;; Η Ελλαδα δεν ειναι η πατριδα του. Δεν ειναι Ελληνας, οπως δεν ειναι Ελληνες οι περισσοτεροι πολιτικοι και στην Ελλαδα αλλα και αλλου.

  5. Δεν θα γυρισει στην Ελλαδα , στην αποικια θα ελθει . Η Ελλαδα δεν υπαρχει , το εκαναν αποικιακο κωλοχανειο οι αντιπροσωποι ΟΛΩΝ των σκατοκεφαλων κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδων .

  6. ο μεγαλυτερος προδοτης παγκοσμιως ειναι αυτο το διποδο ον

  7. Έτσι μεγάλωσε,με κόμπλεξ και απωθημένα.Τι καταλαβαίνει απο Πατρίδα,Σημαία,μεροκάματο,αριστεία,χριστιανισμό ο αριστερός τεμπέλης?

Comments are closed.