ΠΑΓΩΣΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! ΜΑΓΚΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΧΥΜΑ… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
tsipras-kentro2

Μία σύντομη συνομιλία με ένα συνταξιούχο είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο, το οποίο επισκέπτεται αυτή την ώρα.

Ο συνταξιούχος προσέγγισε τον πρωθυπουργό την ώρα που ξεναγούνταν στο Κέντρο Υγείας, από το διοικητή του Κέντρου και το δήμαρχο Ευόσμου Πέτρο Σούλα.

“Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ και πρέπει να πληρώσω ΕΝΦΙΑ και εφορία πως θα ζήσω;”, είπε στον κ. Τσίπρα ο συνταξιούχος.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ρώτησε τον συνταξιούχο, που μένει και πως περνάει.

“Μειώσεις δεν είδα από εσάς. Είδα από τη ΝΔ. Από σας είδα μόνο 5 ευρώ”, είπε ο συνταξιούχος.

“Να τα λέμε και αυτά παραλάβαμε ένα διαλυμένο σπίτι”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξάνθος, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

mA
THESTIVAL.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά,Στέφανε, βάλε χέρι στους συνεργάτες σου,κάποιος σου σκάβει τον λάκκο από μέσα από το μακελειό!!!
    Είναι ρεπορτάζ αυτό με τίτλο ΠΑΓΩΣΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-μάγκας συνταξιούχος,,,
    κι οταν βλέπουμε το βίντεο παρατηρούμε ένα σκουλήκι με καρκίνο που αν κι έχει τα δυο του πόδια μέσα στον τάφο ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    ΨΟΦΟ ΡΕ ΣΤΟΝ ΡΟΖ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ!
    Στέφανε κάποιοι από μέσα από το μακελειό έχω την αίσθηση ότι σε σαμποτάρουν!!!
    Δεν είναι μόνο αυτό το ρεζιλο-ρεπορτάζ,ερχόμαστε στην σείδα σου να σε δούμε ζωντανά και βλέπουμε κάτι ντοκυμαντέρ πιο κόκκινα κι από τον Βελουχιώτη!!!
    Στέφανε ελέγχεις τι ανεβάζεις στην Web Tv σου?
    Σ’εχουν αποτραβήξει για να είσαι παρών σε ζωντανές συνδέσεις δύο καθημερινών δελτίων ειδήσεων όχι διότι σε αγαπούν ή σε σέβονται αλλά διότι δίνεις στα δελτία τους την πολυπόθητη τηλεθέαση και αφου σε φουσκώνουν επίτηδες με τις “μελετημένες” ερωτήσεις τους ώστε να απαντήσεις με το γνωστό σου στύλ που “πουλάει” αυτοί το παίζουν υπεράνω σαν να λένε πωπω αυτός ο Στέφανος πόσο λαικίζει…..δες τα βίντεο που ανεβάζεις στο μακελειό gr προσεκτικά και θα δεις ότι όταν εσύ μιλάς κάποιοι όχι μόνο από τους καλεσμένους αλλά από τους μόνιμους συμπαρουσιαστές των δελτίων τους μιλούν σαν τον υποβολέα και σε σχολιάζουν αρνητικά ακριβώς την ώρα που μιλάς!!!
    πχ <>,<>….<> <>…<>!!!
    ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ αντί να τους θάψεις….
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ …τους δίνεις τηλεθέαση για να σε ειρωνεύονται?
    με την παρουσία σου δε, στα δελτία τους, σ’έχουν αποτραβήξει από τις ζωντανές εκπομπές σου οπου είχες κατακτήσει μια πολύ “ζεστή” επαφή με όλους εμάς που σε στηρίζουμε και σ’εκτιμάμε!
    Έτσι όταν βγαίνεις είσαι πάντα κουρασμένος τελευταίως και χωρίς ενέργεια για να ενθουσιάσεις όπως παλιότερα το κοινό σου!
    ΣΕ κατανοώ βεβαίως έως ενός σημείου διότι κι εγώ δημοσιογράφος είμαι ,έχω κάνει τηλεόραση,ραδιόφωνο πιο πολύ, κι αρθρογραφούσα σε εφημερίδες (έχω βιώσει την κούραση και την αυπνία για να προσφέρεις έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση)
    αλλά όταν το λειτούργημά μας μεταλλάχθηκε σε στυγνό προσοδοφόρο όχι απλώς επάγγελμα μα πρακτοριλίκι με το αζημίωτο,τα παράτησα όλα κι αυτοεξορίστηκα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας για να σώσω κυρίως τα παιδιά μου… Απο το φιλόξενο Αυστραλιανό μετερίζι δίνω καθημερινώς σκληρό αγώνα για την χαμένη πατρίδα μου που την θέση της πήρε η “Μουσουλμανία” (όπως την αποκαλώ εγώ) των “ΡΟΖ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΩΝ” του Μαξίμου.
    Από το κανάλι μου στο You tube αλλά κι από το Fb αποκαλύπτω με τηλεοπτικά ρεπορτάζ κι όχι μόνο, όλα όσα τα Social Media αποκρύπτουν!
    Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αποσπάσματα από τις εκπομπές σου ακόμη και σε καυστική σάτιρα δική μου θέλω να πιστεύω καλόγουστη απ’ότι εισπράττω από τις θεασεις και τα σχόλια στα βίντεό μου…
    Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και είμαι σίγουρος ότι τη γνωρίζεις καλά αυτή την τακτική(είσαι έμπειρος δημοσιογράφος) και περνάει καλύτερα στον κόσμο αυτό που θέλεις να του δώσεις!
    Βεβαίως πληρώνω το τίμημα με συνεχόμενους αποκλεισμούς από το δημοκρατικώτατο Fb και το You tube..
    μάλιστα το πιο πρόσφατο βίντεο που κουράσθηκα πολύ να το δημιουργήσω αφού η επιμέλεια είναι πάντα δική μου,(ρεπορταζ,τίτλοι,υπότιτλοι στα Ελληνικά πολλές φορες ,το μοντάζ ,μουσικά θέματα,αποσπάσματα από βίντεο που αλίευσα από το διαδίκτυο) ΤΟ YOU TUBE (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ) ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
    Έτσι ο κόπος μου πήγε χαμένος αλλά περισσότερο μ’ένοιαξε που αυτές οι αλήθεις τεκμηριωμένες οπτικοακουστικά δεν έφθασαν στους συμπατριώτες μας…
    Αγαπητέ Στέφανε,έχω ακόμη μία καλοπροαίρετη παρατήρηση για το μακελειο gr…
    αυτοί οι πομπώδεις τίτλοι των ρεπορτάζ (αυτό γίνεται σε όλα τα “ενημερωτικά”σάιτ του διαδικτύου και το θεωρώ γελοίο) …για παράδειγμα:
    <>…<> <> <> <> που κάνουν υποτίθεται τον θεατή να σας προσέξει κι όταν πάει να δει τι συμβαίνει βλέπει ένα “ρεπορτάζ” τριών τεσσάρων αράδων μόνο (δελτίο τύπου τα λέγαμε εμεις αυτά διότι δεν είναι η δημοσιογραφική δουλειά έτσι) το οποίο είναι κι άσχετο με τον κραυγαλέο τίτλο του να ξέρεις ότι ο αναγνώστης μας μουτζωνει εκείνη τη στιγμή και καλά μας κάνει!
    Φυσικά επαναλαμβάνω ότι δεν γίνεται εσύ που κάνεις τα αληθινώς σκληρά κι αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κι σ’ευχαριστούμε γι αυτό ,να γράψεις από μόνος σου ολόκληρη την εφημερίδα, γνωρίζω ότι οι τίμιοι δημοσιογράφοι δεν διαθέτουν χρήματα ώστε να καλύψουν τις ανάγκης μιας τέτοιας εφημερίδας(αυτο είναι το τίμημα για όσους ασκουν ως λειτούργημα την δημοσιογραφία σήμερα)
    αλλά πιστεύω ότι οι ίσως εθελοντές με πατριωτικό φιλότιμο στην εφημερίδα και στο σαιτ σου θα πρέπει να διαφέρουν στα ρεπορτάζ τους από τον σωρό του διαδικτύου διότι ακόμη κι απλήρωτοι επειδή αυτοί θέλησαν να βοηθήσουν έτσι την πατρίδα δουλεύοντας στην εφημερίδα σου,δεν σημαίνει ότι παρουσιάζομε ότι νά’ναι με κραυγαλεους αστείους τίτλους που παραπέμπουν σε άσχετη δουλειά κι αυτή στο…πόδι!
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ….ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΟΥΝ ΑΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ
    Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ!
    Δεν ευλογώ τα γένια μου,ο κόσμος με γνωρίζει καλά κυρίως από τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου και την αυστηρή και πολλες φορές σαρκαστική κι αμείλικτη κριτική μου προς όλες τις κατευθύνσεις-τελείως ακομμάτιστη για αυτό και οι σκεπτόμενοι Έλληνες μου χάριζαν πάντα μοναδική ακροαματικότητα με αποτέλεσμα να με ζητούν όλες οι ραδιοφωνίες ,όχι πάντως επειδή οι ιδιοκτήτες τους με αγαπούσαν…
    Συγγνώμη αν σε κούρασα με την φλυαρία μου αλλά επειδή σε παρακολουθώ αρκετά τα τελευταία χρόνια
    ένιωσα ότι έπρεπε να παρατηρήσω και να επισημάνω κάποια πράγματα (δημοσίως για να τα διαβάσουν και οι συνεργάτες σου) που αν τα λάβεις υπ’όψιν θα σε βοηθήσουν πολύ…βλέπω την αγωνία σου αλλά και την απογοήτευση στο πρόσωπό σου επειδή ότι και να γίνει δεν κουνιέται φύλλο στην “Μουσουλμανία” και συμπάσχω κι αν θες μπορώ να πω όπως έχω μάθει απο τους γονείς μου την πάσα αλήθεια για τους ραγιάδες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ….ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ’ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑ …ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ,ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ….
    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ…ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
    ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…τώρα αν έχει έλεος ακόμη και για ‘κείνους που προδίδουν την πατρίδα τους μέλλει να το δούμε οσονούπω…
    Σας χαιρετώ μ’εκτίμηση
    Λουκας Κίνιας-αυτοεξόριστος…

  2. Πιο μάγκας πεθαίνεις. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Βρε τον Συριζο μάγκα. Βρε τον συριζο κομματόσκυλο μάγκα!!! Βρε τον μάγκα Συριζαίο.
    Εξω πουστη απ την παράγκα.

  3. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΑΡΧΗΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΟΥ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ .

  4. Σκατοραγιαδες ουστ ρε κοπροσκυλα που σας βάζουν σε στημένες φάσεις διαμαρτυρίας…. Του κάνε του τσιπρα τα μούτρα κρέας….. Βαρέθηκα αυτόν τον βρωμολαο.

  5. Ο συριζα τον έβαλε .προπαγάνδα υπέρ τους έκανε

  6. Ναι η μαγκιά έρεε από τα μπαράκια του. ΟΚΟΛΟΓΕΡΟΣ

  7. Άμα είναι έτσι οι μάγκες, τότε το τρένο καλά έκανε που τους πάτησε… Αντί να του ρίξει μία χλέπα στο δόξα πατρί, του λέει πως του έκοψε και μόνο 5 ευρώ!!!! Με το τέταρτο μνημόνιο του Τσίπρα που θα του πάρει και ότι έμεινε από τη σύνταξή του, ακόμα δεν το πήρε χαμπάρι…

  8. ετσι νομιζετε οτι ειναι οι μαγκες?τετοιους εχουμε πολλους,γι αυτο προκοψαμε…

  9. ……………..τον ρωταει πως θα ζησει?????μα το εχεις χαμενο βρε παππου??..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  10. ΣΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΤΗ ΜΟΥΡΗ….ΚΡΕΑΣ! ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣΙΓΑ ΤΟΝ ……ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΡΜΗΤΙΚΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ……..ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ! ! ! ΌΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Η ΜΆΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ( ! ! ! ) ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ…..ΑΛΟΙΦΗ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ( ! ! !) ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; ΣΕ ΦΤΆΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ…..ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΊΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΔΕΝ ΠΉΡΕΣ ΜΥΡΩΔΙΑ ΌΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΊ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΌΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ…..ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ……ΑΛΕΞΗ ΣΑΜΑΡΑ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΟ……ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΌΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ…..ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ! ! ! ! ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ……ΣΤΗΜΕΝΟΣ ! ! ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ……ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΔΏ ΡΕΜΑΛΙΑ…………ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! ! !

  11. Τίτλος ότι να’ναι…. Ένα στημένο συριζοκοπρόσκυλο ήταν ο κωλόγερος. Αυτοί έτσι θα το πάνε μέχρι το 2019, στημένες συνεντεύξεις, στημένες διαμαρτυρίες και τα μέτρα μέτρα. Αφού μια χαρά λειτουργεί μέχρι τώρα, δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.

  12. Το εχετε καψει εκει στο μακελειο.ενας γλειφτης ειναι που αβανταρει το συριζα οταν λεει πως δεν του κοψαν συνταξη.το αλλο οτι παγωσε η φρουρα μονο εσεις το ειδατε.η μαλλον τα κλικ που θελετε να παρετε

  13. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΥΥΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ……
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΡΟΧΑΛΑ………… ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.

  14. Επικοινωνιακο στημενο.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ συνταξιουχε

  15. Ενας ευγενικος ηλικιωμενος με αρχες και ευγενεια ειναι βρε γαμω το σπιτακι σου. Ενας ανθρωπος στην ηλικια του πατερα μου, απευθυνεται στον πρωθυπουργο της χωρας πως θελεις να του μιλαει.
    Δεν συμφωνω με τον Τσιπρα ουτε τον στηριξα αλλα δεν παυει να ειναι Πρωθυπουργος του τοπου που ολοι εσεις εδω μεσα θελετε να παει μπροστα.
    Σας εχει καψει ολου ο ψυχασθενης ο Χιος. πως δεν επεμβαινει καποιος εισαγγελεας απορω. Απο κατινάρα στα μεσημεριαναδικα, το παιζει δημοσιογραφος. Εχει μαζεψει και 2-3 μιάσματα/ γυναικωτούς με δελτια ειδησεων και γελανε και οι πετρες. Μυλωνακηδες και Χιοι ειστε η βρωμια του τοπου. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ

    1. Οταν εχεις τον δολοφόνο σου, τον δολοφόνο των παιδιων σου και τον προδότη της πατριδας σου, απέναντι σου, μονο ευγενικός δεν μπορεις να εισαι. Εσυ απο ποιον πλανήτη μας ήρθες ρε φίλε;;; Μιλας λες και δεν ξέρεις τι γινεται στην Ελλαδα, λες και δεν ξέρεις τι εχουν κανει ολοι οι πολιτικοι, στον Ελληνικό λαο, οχι μονο ο Τσιπρας, αλλα ολοι. Πλάκα μας κανεις;;;

    2. δεν επεμβαινει διοτι ο ψυχασθενης εξυπηρετει το συστημα

  16. Απο χιλιομετρα βρωμαει καραστημενο,οι καροτακηδες εχουν μακρα εμπειρια στα στημενα με σκυλους του κομματος.Μονο με ξυλο καταλαβαινει ο τσιπρας και ο καθε προδοταρας που μας κυβερνησε μεχρι τωρα.

  17. αντι να του ριξει δεκα φασκελα καθοτανε και τον εγλυφε καλα μας κανουν ποτιζουν τον κοσμο με τα εμετικα παιχνιδια στην τβ ειδικα αυτο στον σκαι ειναι για τον υπονομο και τα προβατα καθονται βλεπουν και βελαζουν

  18. Εύχομαι σύντομα να γίνει ένασ μεγάλος σεισμός να μας αποτελειώσει γιατί αυτό μας αξίζει. Είμαστε παράσιτα πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη

  19. Τι μαγκας ρε τι λετε τα εχετε παιξει τελειως? ενας γλυφτης ητανε , ενα τελειωμενο κομματοσκυλο!!

    1. Έλα μου ντε. Καραστημενο. Άκου μειώσεις ειδα απο την ΝΔ απο εσάς μονο πεντε ευρω. Χαχαχαχα, πιο στημένο δεν γινόταν.

    2. Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα.Ετσι ακριβώς!

Comments are closed.