ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ανδρέας Μικρούτσικος. H απομόνωση, το «φτύσιμο» , η κατάθλιψη και ο Στέργιος

Κοινοποίηση:
MIKROYTSIKOW-768x428

Μπορεί να έχει εξαφανιστεί απο την πιάτσα αλλά δεν πάυει να είναι ένας άνθρωπος που θα απασχολεί.

Και το γράφω έτσι καθώς μπορεί να διαφωνούσαν πολλοί με τον τρόπο που έκανε τηλεόραση αλλά κανείς δεν μπορεί να μην αποδεχτεί το πηγαίο ταλέντο του σητν επικοινωνία. Η επαγγελματική πορεία του Μικρούτσικου, η ιστορία ζωής του Ανδρέα είναι μια απο εκείνες τις ζωές που έχουμε δει πολλές φορές στον χώρο των media. Δημόσιες σχέσεις “κονε”, εκπομπές, καθιέρωση, χρήματα… πολλά χρήματα… παραμύθι “φίλοι”, και στο τέλος; Λάθη, εγκατάλειψη, μοναξιά, απομόνωση, επαγγελματικός θάνατος.
Collage_Fotor66
Ο Ανδρέας τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένος. Μιλάει μόνο με τον γιό του Στέργιο. Και κάποιες φορές με τον αδερφό του Θάνο. Τα τεράστια λάθη, η οικονομική καταστροφή και το παραμύθι οδήγησαν τον 65χρονο πλεόν μουσικό και παρουσιαστή σε ένα μεγάλο τούνελ, περισυλλογής και επαναπροσδιορισμού. Η τάση να μεγαλοπιαστεί αγοράζοντας τηλεοπτικά στούντιο έφερε και την καταστροφή. Ζεί μόνος, χωρίς γυναικεία συντροφιά, έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά ενώ έχει πολλά να πεί για όλους εκείνους τους ισχυρούς φίλους που τα χρόνια της ακμής του, ήταν κοντά του και πλεόν δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Του γύρισαν την πλάτη όλοι. Ειδικά όταν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, δεν υπήρχε δίπλα του ΚΑΝΕΙΣ. Ο ίδιος ο Στέργιος είχε μιλήσει για κατάθλιψη χαρακτηρίζοντάς την «πνευματική κατάθλιψη».

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει ξεκάθαρα το πόσο μάταιη και χωρίς καμία ουσία είναι η δουλειά στην τηλεόραση.

Όταν υπάρχουν κάμερες και φώτα ο ανθρώπινος παράγοντας πάει περίπατο. Κανείς δνε νοιάζεται για κανέναν. Όλοι νοιάζονται για την τσέπη τους ή πώς να ικανοποιήσουν τις αδυναμίες τους.

Ο “χορτάτος” Ανδρέας είναι πλεόν ένας μεγάλος σε ηλικία άντρας που στηρίζει και στηρίζεται μόνο στον Στέργιο. Μάλιστα χθές για πρώτη φορά μετά απο πάρα πολύ καιρό εμφανίστηκε ξανά στα social media. Για χάρη του παιδιού του κοινοποίησε φωτογραφία με για το event όπου ο γιός του θα παίξει μουσική σε γνωστό μαγαζί στα Πατησιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. μου ηθελες γκομενες και απιστιες καραγκιοζη ,,τωρα σαν φτωχος και γεροντας που εισαι κατσε στο περοθοριο ,οπως ολοι εμεις οι 65 νταρηδες ….γιατι διαλεξες και πηρες την κουρτινα με τα σκατα ….

  2. ας τον ταιζει η δημητρουλα οπως την ταιζε αυτος

  3. .. θυμαμαι το 2002 που ειχε ενα καμπριο και το εδινε σε μια 20χρονη που γυρναγε τοτε και αυτος ηταν καμια 50 – 55 αρια χρονων και το στουκαρε η κοπελιτσα… περασμενα μεγαλια….

  4. Είμαι ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρό.

  5. Τα έπαθε γιατί ήταν υπερόπτης . Νόμιζε ότι αυτό το παιγνίδι θα τοπαιζε σε όλη του τη ζωή . Τους άλλους τους έβλεπε σαν μυρμήγκια και τα τσαλαπατουσε. Υπεροψία στο έπακρο. Φίλε μου ήθελε στα και παθεστα. Στη ζωή όλα εδώ πληρώνονται. Δεν χαίρομαι Γιαυττρο. Δυστυχώς λυπάμαι.

  6. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό για να του υποκλίνονται όλοι. Σκουπίδια πρόσφερε, στη χαβούζα ζεί τώρα. Νορμάλ πράγματα.

  7. Κι αυτός και οι όμοιοί του τέτοια και χειρότερη μοίρα αξίζουν.

  8. ΑΝΔΡΕΑ, ΤΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ CARRERA?
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ…
    Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟ’ΧΕΣ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ.
    ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@ΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    1. ας μην είμαστε σκληροί με τους άλλους τα λάθη είναι για τους ανθρώπους

      1. δηλαδή να δίνουμε συγχωροχάρτι σε όσους εκμεταλλεύτηκαν άλλους προς όφελός τους???

  9. Ένα σκουπιδι ηταν η δουλεια του
    ένα σκουπιδι και ο ιδιος
    που εζησε στιγμες δοξας
    με την
    ανθρωπινη αφελεια
    την ανεχεια και την απογνωση

Comments are closed.