Παίξτε το “κουίζ” και κερδίστε μια θέση στο ψυχιατρείο: Ποια είναι τα πρόσωπα που εκλέξαμε στις τελευταίες εκλογές και πλαισίωναν τον “ωραίο” Άκη;

Κοινοποίηση:
rte5t

Παντοδύναμος τότε ο διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι Άκης, ούτε ο ίδιος μπορούσε ποτέ να διανοηθεί πως θα βρεθεί κάποτε μετά της συζύγου του πίσω από τα κάγκελα, ούτε φυσικά και κάποια πρόσωπα που με τον ένα ή άλλο τρόπο φρόντιζαν να τον… πλαισιώνουν.

Είτε από εγκληματική ελαφρότητα είτε από… αγνή ιδιοτέλεια, δεν ήταν λίγα εκείνα τα άτομα που ένιωθαν μια χαρά να βρίσκονται στην προσωπική του “αυλή”, άλλοτε κρατώντας του τον ρυθμό στο ζεϊμπέκικο της ρεμούλας που χόρευε πάνω στις πλάτες του Ελληνικού Λαού όπως η νέα Περιφερειάρχης Αττικής κατά τα άλλα συμπαθέστατη Ρένα Δούρου, είτε “κωλοτριβόμενες” επάνω στην αίγλη της ασύδοτης εξουσίας που ο πρώην πανίσχυρος υπουργός και νυν “κορυδαλλιώτης” ασκούσε, όπως η νέα ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Φυσικά, θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί πως “δεν γνώριζε”. Αλλά αν το πει θα κριθεί γι’ αυτό. Διότι “ώφειλε” να γνωρίζει. Όπως γνώριζε μέχρι και ο τελευταίος ανενημέρωτος τσομπάνης της Πίνδου. Όπως γνώριζε μέχρι και το τελευταίο πλακάκι του πεζοδρομίου της Χαριλάου Τρικούπη. Πολύ δε περισσότερο μια δημοσιογράφος του μεγαλύτερου τότε στην Ελλάδα καναλιού, που όχι μόνο γνώριζε, αλλά όπως και η ίδια είπε τις προάλλες, γνώριζε πολλά περισσότερα από όσα έλεγε, “επειδή δεν μπορούσε να τα πει”.

image003 (1) image004

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Rena kai Maria, Μαρία και Ρένα, έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα για να μπορεί η κάθε ΤΟΥΛΑ να έχει άποψη αλλά να είναι είναι απρόσκλητη από το πάρτυ….

  2. Δούρου πες αλεύρι!
    Αυτά είναι γνωστά. Και για να μην ακούω βλακείες . Η Δούρου έγλυψε και σαν καλή ΠΑΣΟΚΑ είχε τα κονέ και την έκανε ο Άκης σύμβουλο του , έναν από τους… 145 που είχε . Φυσικά δεν προσέφερε τίποτα , άλλωστε τότε απλή δασκαλίτσα ήταν τι να ξέρει για να προσφέρει. Αλλά υπάρχει το ηθικό θέμα , όπου έπαιρνε χρήματα του λαού χωρίς να προσφέρει τίποτα κλπ κλπ κλπ
    Τελικά θα μας πει κανένας πόσα λεφτά έπαιρνε όταν ήταν σύμβουλος του Άκη.
    είχε και άλλες θέσεις όταν ήταν ΠΑΣΟΚΑ; Και ποσα λεφτά έπαιρνε;

    Βέβαια όταν είδε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσει την έκανε για ΣΥΡΙΖΑ μεριά (τόση σταθερότητα στις αποψεις της!) όπου ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Ήταν η εμπνευστής και έκανε όλες τις ενέργειες για το ταξίδι του Αλεξάκη στην Αμέρικα. Οπου βέβαια είδε όλους του Εβραίους και αμερικάνους της νέα;ς τάξης πραγμάτων ο…… επαναστάτης της Αριστεράς.

    Αυτά τα λίγα . Και ένα στοίχημα . Πάμε στοίχημα ότι τα σκουπίδια στην Αττική θα τα κρατήσει ο Μπόμπολας; Πάμε στοίχημα ότι τώρα με το Ρενάκι
    στην περιφέρεια θα γίνει της …… σε όλα τα επίπεδα σε τέτοιο σημείο που πολλοί θα αναπολήσουν τον Σγουρό.
    Υ.Γ Τα παραπάνω στους ηλίθιους της αριστεράς που πιστεύουν σε ιδέες και ιδεολογία. Δέιτε βρε Μαμελούκοι τι κάνουν τα στελέχη της Αριστεράς και βγάλτε την τσίμπλα από το μάτι σας.

  3. Χιο είσαι και άσχετος και ναζισταριο του κερατά. Άντε με το θεμο να κάνεις καμιά αλλαξοκωλια

    1. Μπορεις να μας πεις εσυ τουλα πουσαι σχετικια τι κακο εχουν οι φωτογραφιες,μηπως τσουζουν η ειναι πικρες για σενα,καροτοζουμο η garoto(βραζιλιανικο σοκολατακι για να γλυκαθεις).

    2. Τελικά , Τούλα , μάλλον και σε πονάει , και δεν σ΄αρέσει…
      Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τον παρ’ ολίγον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, μαζί με κάποιους ακόλουθους εκείνης της εποχής,νύν εκλεγμένους (!!!) απο τον Ελληνικό λαό…
      Θα σε βόλευε τελικά οι Ελληνες να κοντύνουν ακόμη περισσότερο την μνήμη τους ?
      Εάν ναί,κάτι προσωπικό θα έχεις να κερδίσεις,ή να επιδιώξεις…

    3. …..ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΛΑ….ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙΣΤΑ…

  4. ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ…ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Comments are closed.