Πήρε φόρα μετά το Άγιο Όρος ο Τσίπρας…πηγαίνει στο Βατικανό για συνάντηση με τον Πάπα

Κοινοποίηση:
tsipras-papas

Η είδηση σήμερα έρχεται από την Κουμουνδούρου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται αύριο το Βατικανό όπου θα… συναντήσει τον «Πάπα των φτωχών» Φραγκίσκο. Είναι η πρώτη φορά που ηγέτης της ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνεται δεκτός στο Βατικανό μια εξέλιξη που εκτιμάται ως ιδιαιτέρως σημαντική και πολιτικά συμβολική από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνάντηση Πάπα – Τσίπρα: Αύριο στο Βατικανό για πρώτη φορά Αριστερός ηγέτης» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Αυγής. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ειρήνη, μετανάστευση και προστασία του περιβάλλοντος θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης» μιας εξέλιξης που «αντανακλά τις αγωνίες, από διαφορετικές πλευρές για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων».

«Η συνάντηση ενέχει και τον συμβολισμό ότι η Αριστερά σε μια μικρή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το παράδειγμα και τις θέσεις της, απευθύνεται στο σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών και αναζητεί δεσμούς συνεργασίας ανεξάρτητα από τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες» τονίζει η εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το Άγιον Όρος γεγονός που γεγονός που σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόσβαση σε χώρους που κάποτε αποτελούσαν άβατο για την Αριστερά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Επόμενο πρωτοσέλιδο της Αυγής θα είναι:ΕΊΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ και θα περιέχει εκτενές ρεπορτάζ για το πως ο πάτερ αλέξιος χειροτονήθηκε διάκονος.
    Οι αναμενόμενες αντιδράσεις,από την πτέρυγα του μεγάλου ιμάμη Αγιατολάχ Λαφαζανή,θα κατανικηθούν και όλοι οι άπιστοι θα υποκύψουν στην ιεροσύνη του πάατρός αλεξίου,δεχόμενοι το βάπτισμα εν τω συντριβάνι της πλατείας Κουμουνδούρου!
    Υ.Γ.1) Επιτέλους,μετά από χρόνια καρτερίας,η αριστερά(που ξέρει τι ποιεί η δεξιά…),δια μέσου του ΕΚΛΕΚΤΟΥ της,πατρός αλεξίου,θα πραγματοποιήσει την ποθούμενη προφητεία “ΣΏΠΑ ΌΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ”!
    Υ.Γ.2) Ας αναφωνήσουμε ΝΊΚΑΣ ΤΟΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΙ!!!

    1. ΙΑΣΩΝ
      ΕΙΜΑΙ FAN ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ POST ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

      Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ Η ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ tilemaxosellas ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ?
      ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟS.GR ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ?

      1. Με έχεις μπερδέψει με άλλον.Μερικές φορές με “μπλοκάρει” ο Στέφανος,περισσότερο στο τηλέφωνο(επί sofitell) και λιγότερο στα σχόλια.Δεν βαριέσαι όμως,αγάπα τον πλησίον σου κι ας είν’και Κουλουριώτης(ή Μανιάτης,επί του προκειμένου).
        Επίσης,πέραν του μακελειού,δεν γράφω σε κάποια άλλη σελίδα του διαδικτύου,ούτε και χρησιμοποιούσα ποτέ το όνομα “tilemaxosellas”.
        “Γελάει όλο το διαδίκτυο μαζί σου”.Καταλαβαίνω τι εννοείς,αλλά δεν μ’αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι…
        Υ.Γ. Ανθρώπινα τα λάθη,τέκνον μου(ουδείς άσφαλτος!).Πήγαινε να εξομολογηθείς στον ιερότατο και πανοσιολογιότατο Πάτερ Αλέξιο και ίσως μπορέσεις να σώσεις την ψυχή σου από τα γκουλάγκ της κολάσεως!

  2. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΡ ΦΥΛΛΟΥ 2033 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Κ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

  3. o mr Alexis θα γίνει πρωθυπουργός και θα κριθεί στην πορεία το κυβερνητικό του έργο.Ή θα είναι μία από τα ίδια με μνημόνια δανειακές συμβάσεις μέσω Ε.Ε και Δ.Ν.Τ με κάποιες παραλλαγές μέσα στα όρια της τρόικα ή θα πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις που ανήγγειλε στη ΔΕΘ

  4. ΡΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ?
    ΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ…ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ?

  5. Αθεε ,αντιχριστε , αριστερε , εχεις κανει συμφωνια με τον διαβολο για να καταστρεψεις την ανθρωποτητα ,βρωμοκομμουνι.
    Δεν θα σε αφησουμε ομως το ειπε και Καρατζαφερης.
    Θα κανουμε τα παντα για να μην ανεβεις στην εξουσια αντιχριστε.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ…..ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

  6. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ALEXIS!!!!
    ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ!!!!

  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ? ΑΘΕΟΣ ΠΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ? ΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ.Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 19 ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΠΗΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΘΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Κ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΙ ΔΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ Κ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΕΣΕΝΑ?ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕ ΧΡΥΣΟ Κ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ? ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ Κ ΑΣΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    1. ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΕ ΛΟΥΚΑ.
      ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Comments are closed.