Πήραν ΦΩΤΙΑ τα Social Media! Επικό “τρολάρισμα” στον Αλέξη Τσίπρα στο F-16! “Τράβα μαλλί… Ανεβαίνουμε” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
kne1-768x425

Φωτιά πήραν τα social media για την πτήση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με F-16. Και φυσικά και η ΚΝΕ δεν άφησε ασχολίαστη την πρωθυπουργική πτήση.
Η ΚΝΕ λοιπόν τρόλαρε τον Αλέξη Τσίπρα με απόσπασμα από την γνωστή ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι».

Όπως καταλαβαίνετε, χρησιμοποίησε την περιβόητη φράση του Χρόνη Εξαρχάκου στην Ρένα Βλαχοπούλου: «Τράβα μαλλί ανεβαίνουμε…» με μουσική υπόκρουση από το Top Gun.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και από εκεί πέταξε με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιατί το ΚΚΕ σατιρίζει τον Τσίπρα? Δικό τους παιδί είναι.Και ο Τσιπράκος και η Περιστέρα παιδιά του ΚΚΕ ήτανε.Η τσοπάνα με το ταγάρι και ο Θύμιος από την ΄Αρτα από τον Περισσό ξεκινήσανε.Αλλά το ΚΚΕ πάντα έτσι ήτανε.Μόλις κάποιος από το σκυλολόι τους αναλάβει εξουσία και τα κάνει σκατά, τον αποκηρύσσουνε και τον κοροιδεύουνε. Μεταθέτουν την προσοχή του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα.Και το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι ο κομμουνισμός είναι ανεφάρμοστη θεωρία, παχειά λόγια που όταν κάποιος πάει να τα κάνει πράξη αποτυγχάνει παταγωδώς.΄Οπου εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς,βλέπε ανατολικό μπλόκ.Το πρόβλημα δεν είναι ο Τσίπρας.Το πρόβλημα είναι ότι η θεωρία που πάει να εφαρμόσει απλά είναι ουτοπική και ανεφάρμοστη.Προσθέστε και την ανικανότητα του Τσίπρα και έχετε ανάγλυφη την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα.

Comments are closed.