Πήγε να λαμπαδιάσει την συναγωγή ο Κουμουτσάκος! Η ΝΔ δηλώνει υποταγεί στους Εβραίους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
10

Στην Συναγωγή Αθηνών βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να δηλώσει την υποταγή του ενόψει της εβραϊκής γιορτής «Χανουκά» (κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).
Μάλιστα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ άναψε και κερί.

Καλά, πλάκα κάνετε, αφήσατε τον Κουμουτσάκο να το ανάψει; Ευτυχώς που δεν υπήρχαν δίπλα κουρτίνες, να λαμπαδιάσει όλη την συναγωγή Άγιο είχαν όλοι…

Θα ήμασταν αδιάκριτοι αν ρωτούσαμε υπό ποια ιδιότητα το έπραξε αυτό; Μήπως έχει ασπαστεί τον ιουδαϊσμό ή απλώς εκπροσωπούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

ε1

ε2

ε3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ερώτηση:
    Ποιοι Έλληνες συμμάχησαν στην Αρχαιότητα με τους Μακκαβαίους;;

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΑΡΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    1. Κλείσε τα CAPS γιατί εκτός του ότι λες ό,τι να ‘ναι, σε παίρνουν χαμπάρι ότι τα “τσούζεις” βραδυάτικα.

  3. Σωστός ο Νικολαος, τους κρατάνε από τα α@@@@@α.. που δεν έχουν..

  4. Υποχρεωθηκε να παρουσιαστει.
    Μας χλευαζουν οι εβραιοι
    Βαζουν τους πολιτικους που πληρωνουμε για να μας κυβερνουν και να μας εκπροσωπουν , να τιμουν και να δοξαζουν την σφαγη μας απο αυτους……

    1. Ναι τον υποχρεώσανε επειδή εάν δεν το κάνει, θα του πάρουν το σπίτι με πλειστηριασμό.
      Πάψτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο! Φτάνει πια!

  5. Τα εβραιοσκυλα φαινονται , δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα.
    Μου αρεσει που μερικοι αμνοι δειχνουν την ΧΑ σε οτι εχει σχεση με μασωνιες και αλλες φτηνιες των αρουραιων.

  6. Η υποταγΉ, της υποταγΉΣ….. Να υποταγΕΙ είναι κλήση ρήματος…. ΕΛΕΟΣ !!!! ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ….

  7. O Koυμουτσάκος μετά τις σπουδές του στο Πάντειο, έκανε μεταπτυχιακά σε Στρασβούργο και Βρυξέλλες για να διορισθεί πράκτωρ του νεοταξισμού στο ΥΠΕΞ. Η Ντόρα Μπακογιάννη ως Υπουργός Εξωτερικών τον διόρισε εκπρόσωπο τύπου στο υπουργείο και μετά ο Κωστάκης Καραμανλής τον διόρισε ευρωβουλευτή, επειδή ο πεθερός του Αργύριος Καρράς ήταν νομικός συμβουλος του. Ο Σαμαράς υπό την επιρροή Εβραίων τον έκανε βουλευτή.
    Ο εικονιζόμενος ραβίνος είναι ο νέος ραβίνος Γαβριήλ Νεγρίν, αντικαταστάτης των γηραιών Ιακώβ Αρἀρ και Ισαάκ Μιζάν. Μαζί με τον νεαρό μητροπολίτη Ν.Χαλκηδώνος και Ν.Φιλαδελφείας Γαβριήλ και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη συναποτελλούν κολλητή τριάδα.

  8. Ιεχωβαδομασώνοι, όλη η εβραΐλα μας κυβερνά!

  9. Χαθηκε να παρει μπουρλοτο.. να μη μεινει κανεις.

  10. ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ;ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ;ΑΜΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΧΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ;ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ..

  11. Αυτους εχουμε να μας κυβερνανε.. τους ανθελληνες. Χαθηκε να πρει μπουρλοτο να μη μεινει κανεις.

  12. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ . ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ Τ ΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ . ΜΟΝΟ Ν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ .

  13. την επομενη φορα θα παει στη συγκεντρωση των ναζι

  14. Μα οι μισοι ειναι εβραιοπουλα εκει..Ασημακοπουλου μισελ κλπκλπ
    Τι δεν καταλαβατε;

  15. H N.Δ είναι σιωνιστικό κόμμα και ο Κούλης βγήκε πρόεδρος με νοθεία γιατί το ήθελαν οι Εβραίοι.
    Θυμηθείτε λίγο την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου που ενώ ξεκίνησε κανονικά στη πορεία χάλασε το μηχανογραφικό σύστημα και την ανέβαλαν.

  16. Αυτα να τα βλεπουν τα προβατα και κομματοσκυλα της ΝΔ τι κομμα ψηφιζουν

    1. Χαθηκε να παρει μπουρλοτο.. να μη μεινει κανεις.

Comments are closed.