Πήγαν για τα … Θεοφάνια και ΕΦΥΓΑΝ…. λουσμένοι! Δείτε τον ιερέα που μπουγέλωσε τους πιστούς (video)

Κοινοποίηση:
dimosiografoigallia

Παρατηρήστε το βίντεο να δείτε πώς κάποιες ηλικιωμένες κυρίες κρυφογελούν καθώς προσπαθούν να αποφύγουν το μπουγέλωμα.

Τα χαμόγελα όλων…. είναι μάρτυρας του λουσίματος…. αφού προσπαθούν να κρύψουν την αμηχανία τους αλλά δεν κρύβεται.

Ο παπάς είπε να ρίξει αγιασμό λόγω Θεοφανείων σε όλους τους πιστούς που ήταν μέσα στην εκκλησία φαίνεται βέβαια λιγάκι να το παράκανε….

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ωραίος ο παπάς πολύ τον πάω. Όταν είναι πολλές οι αμαρτίες με μάνικα αγιασμό πρέπει να ρίχνει γιατί η κακία θερίζει στις μέρες μας. Χάλασε λίγο το μαλλί λάχανο σε μερικές αλλά δεν πειράζει καλό θα τους κάνει.

  2. zito i ellasa mas…zito ta koutornithia……zito i ma——-a!!!!!!!!!! i trela den pai sta bouna pai stous asiates……

    1. Και με λιγοτερες λεξεις θα καταλαβαιναμε ποσο μ@λακας εισαι.

  3. ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕRF ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

  4. Προσβάλει το ιερό μυστήριο. Η αρχιεπισκοπή έχει γνώσει του θέματος? Κάποιες κυρώσεις? Ή το περνάει στο Ντούκου?

    1. Προσβάλλει ο ιερό μυστήριο??? Γιατί? Μήπως η αρχιεπισκοπή γνωρίζει τι είναι είναι Ιερό μυστήριο? Όταν φοράνε τα πανάκριβα χρυσαφικά στα μυστήρια για να το παίξουν ματσό δεν προσβάλλουν το ιερό μυστήριο?? Τι προτιμάς? Παπάδες που τον παίρνουν και φοβούνται μη λιώσουν από το νεράκι ή παπάδες με κότσια να ευλογήσουν τους πιστούς??? Εσύ τον Αγιασμό τον δέχεσαι με το σταγονόμετρο φαίνεται. Αυτές οι εθιμοτυπικούρες και οι καθοσπρεπισμοί θα μας φάνε. Δεν κοιτάς που όλοι στην Αρχιεπισκοπή φοράνε τα χρυσά 24 καρατίων καυτάνια και λοιπές μαλακίες και φοβούνται μη τους σκιστεί κανά καλσόν, σε πείραξε ο παπάς που έλουσε τους πιστούς με Αγιασμό.
      Εσύ λοιπόν που θεωρείς άπρεπη την κίνηση αυτή να κάτσεις να σου ρίξει αγιασμό κανένας τράγος με δοσομετρητή απο το φαρμακείο. Μη σου χαλάσει και η κόμη.
      Μπράβο στον Ιερέα!!!

  5. Σουρωμένος πρέπει να ήταν. Να μην τον χαρακτηρίσω αλλιώς μέρες που είναι. Πιστός ψηφοφόρος της Πιπιλή. Αν παρατηρήσετε χάνει την ισορροπία του. Αυτός δεν είναι βασιλικός (που έτσι συνηθίζεται), είναι αγριολούλουδα μπουκέτο.

    1. Δεν υπαρχει βασιλικος αυτη την εποχη,ισως γιαυτο

    2. Είναι χρυσάνθεμα και χειμωνιάτικα κρινάκια που συμβολίζουν την αγνότητα της Παναγίας. Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί βασιλικός στον Αγιασμό, παρά μόνο σε Αγιασμό οικείας.

Comments are closed.