Πάνε γυρεύοντας οι Τούρκοι και στο Αιγαίο:Η Τουρκική Ακτοφυλακή απαγόρευσε στο Ελληνικό λιμενικό να διασώσει φορτηγό πλοίο υπό αμερικανική σημαία!

Κοινοποίηση:
tourkies-enoples-dynameis

Με…καμάρι και περίσσιο θράσος το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως:”Η Τουρκία δεν επιτρέπει τετελεσμένα στα χωρικά της ύδατα”!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας:

“Αποτράπηκε από την Τουρκία πρωτοβουλία της Ελλάδας να παραβιάσει την Περιοχή Έρευνας – Διάσωσης της Τουρκίας με τετελεσμένο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, εξέπεμψε σήμα κινδύνου (SOS) φορτηγό πλοίο υπό αμερικανική σημαία που ακινητοποιήθηκε έπειτα από βλάβη, σε τουρκική Περιοχή Έρευνας- Διάσωσης στα ανοιχτά της επαρχίας Kaş του νομού Antalya(Αττάλεια).
Η Ελλάδα έπειτα από την έκκληση βοήθειας, εξέδωσε ΝΟΤΑΜ, παρόλο που η περιοχή δεν είναι στο δικό της πεδίο αρμοδιότητας.
Η Τουρκική Ακτοφυλακή έστειλε αμέσως στην περιοχή το πλοίο Έρευνας και διάσωσης TCSG Yaşam, διέσωσε το φορτηγό πλοίο και το ρυμούλκησε στο Finike(Φοινίκη).
Η Τουρκική Ακτοφυλακή απέρριψε την ελληνική ΝΟΤΑΜ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τυχαίο και οτι ειναι των ΗΠΑ χαχαχα ολα τυχαία!
    Μάγκες εδώ και χρόνια το πράγμα είναι για γέλια απλά τώρα που θα το δουν ολοι θα είναι για κλάματα άντε καλό ξεκαθάρισμα στους μάγκες του καναΠΕΟΣ.

Comments are closed.