Πάγωσε όλη η Ελλάδα! Χτύπησε τον Τσίπρα στην πλάτη και του είπε: «Είσαι…»

Κοινοποίηση:
gik

Μια τυχαία συνάντηση με τον γ.γ. του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α), ‘Ανχελ Γκουρία, είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Μετακινούμενος στους πολυδαίδαλους διαδρόμους του κεντρικού κτιρίου, για την επόμενη προγραμματισμένη συνάντησή του, ο κ. Τσίπρας «έπεσε» πάνω στον ‘Ανχελ Γκουρία, ο οποίος τον χαιρέτισε εγκάρδια. Ενώπιον μάλιστα πλήθους κόσμου και διεθνών ΜΜΕ, ο κ. Γκουρία έδειξε ιδιαίτερη θέρμη προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, προσφωνώντας τον Αλέξη Τσίπρα: «το ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς σκηνής» (σ.σ. “the rising star of the world”). Οι δύο άντρες είχαν σύντομη συνομιλία.

Αυτά του λένε και έχει ψωνιστεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ανερχόμενο Αστέρι ο Τσιπρας;;; Δεν εχω καμια αμφιβολία πως θα ανεβεί πολυ ψηλά, μετα απο τοςες προδοσίες που εχει κανει και απο τον τέλειο τροπο με τον οποιο υπηρέτησε το σύστημα. Δυςτυχως εχουμε εναν λαο που δεν μπορει να πιάσει τους προδοτες και να τους κρεμάσει και εναν στρατό εντελώς ξεφτιλισμένο. Βεβαια τους αρχηγούς αυτου του στρατού τους διορίζουν αυτα τα σκουπιδια και ειναι φυσικό να ειναι κι αυτοι τα ιδια σκουπιδια με τα αφεντικα που τους διόρισαν. Παντως, ναι, ο Τσιπρας θα ανεβεί ψηλά, Εξ αλλου γι αυτο σκύβει τοσο πολυ την μέση. Ξέρει πως η υπηρεσία στο σύστημα αμοίβεται.

  2. Ο Α-ΓΚΟΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΡΑΝ 3ο ΑΓΓΟΥΡΙ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ,ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Α-ΓΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ;

  3. Ο Α-ΓΚΟΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΡΑΝ 3ο ΑΓΓΟΥΡΙ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ,ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Α-ΓΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  4. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

Comments are closed.