Πάγωσε όλη η Γερμανία! Μουσουλμάνα διαμαρτυρήθηκε και ακυρώθηκε όλο το….Διαβάστε το πρώτοι στο makeleio.gr!

Κοινοποίηση:
islam

Για το θέμα αυτό μιλάει σήμερα όλη η Γερμανία!

Όπως μεταδίδει η δημόσια γερμανική τηλεόραση ndr, στο γυμνάσιο του Lüneburg τινάχθηκε στον αέρα η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή!

Μια μαθήτρια, μουσουλμάνα διαμαρτυρήθηκε εντόνως καθώς ένιωθε ενοχλημένη από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τις πρόβες για την καθιερωμένη γιορτή!

111

μ1

Η γιορτή με εντολή του γυμνασιάρχη μετατέθηκε για την επόμενη μέρα και μάλιστα χωρίς να απαιτείτε η παρουσία των μαθητών, είτε χριστιανών είτε μουσουλμάνων.

Το makeleio.gr σχολιάζει: Tο δώρο των Χριστουγέννων στην Γερμανία οι μουσουλμάνοι εργαζόμενοι το δέχονται κανονικά! Κορόιδα είναι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήπως να αφαιρέσουμε και το Σταυρό στον οποίο πιστεύουμε,για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι;;; Ως τόσο και εμένα με ενοχλεί η μαντίλα και η μπούργκα!!!!

  2. Δυστυχώς,δεν κινδυνεύουμε μόνο από τους μουσουλμάνους αλλά και από τους ίδιους τους συμπατριώτες μας οι οποίοι τείνουν να γίνουν ανθέλληνες.Και αυτό είναι χειρότερο και πονά πολύ περισσότερο.Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Λευκάδος αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει φέτος τη καθιερωμένη σχολική γιορτή των Χριστουγέννων γιατί δε συμφωνεί με το πνεύμα των Χριστουγέννων.Κατόπιν τούτου,τα λόγια είναι περιττά.Δεν υπάρχει,όμως,περίπτωση να τους αφήσουμε να το περάσουν!!!Θα στείλουμε άμεσα και στο site του “μακελειό” την καταγγελία που θα αναρτήσουμε στα ΜΜΕ του νομού με κοινοποίηση στο Μητροπολίτη και το Βουλευτή Λευκάδος!!!Είναι ώρα να αρχίσουμε να αντιδρούμε γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα χάσουμε πρώτα τη πατρίδα μας και μετά τη ψυχή μας!!!

  3. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ….

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ (ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ)!! ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ “ΕΛΙΤ” ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…..ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ , ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…..

    ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΩΣ ΖΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ) ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ “ΒΑΒΥΛΩΝΕΣ”…..

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ….ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!

  4. Σκατά στο ισλαμ και στα ανθρωπόμορφα πιθήκια του!

  5. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΛΑΓΝΟΥΣ/ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

Comments are closed.