Πάγωσε μέχρι και ο Τράγκας με τον Καρατζαφέρη! Ο Σαββίδης…αυτό το νέο φρούτο που…..

Κοινοποίηση:
karatragkas

Την κάθοδο του στις επόμενες εκλογές προανήγγειλε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και πως ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς θα είναι το υπάκουο παιδί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, θα είναι – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- περισσότερο γερμανότροπος από τους Τσίπρα, Σαμαρά και Παπανδρεόυ.
Εκτίμησε πως οι εκλογές θα γίνουν μετά από ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο του 2018 ενώ για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν Πασικοποιηθούν ωστόσο όπως ανέφερε ο Τσίπρας θα είναι τραυματισμένος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες.
Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «Κοσκωτά» της εποχής μας λέγοντας ότι αγοράζει τα πάντα και πως είναι το νέο φρούτο που έχει κολλήσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα ενώ τόνισε πως ο κ. Σαββίδης έχει πολλά δούναι λαβείν με τον κύριο Καμμένο.
Για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως δεν ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχε περάσει από την Ελλάδα, ενώ είπε πως αν επέστρεφε σήμερα (Καραμανλής) στην πολιτική σκηνή θα ήταν καλύτερος από την προηγούμενη φορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ danospsycho…….ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΓΙΔΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ??? ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΠΛΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ ??? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ….

    1. και η οφσορ με τα εκατομυρια που ειχε τι εγινε? τον αθωωσε το..κλεπτοκρατικο τοξο , ε?

      στο αμερικα ισοβια θα ηταν αν το εκανε….

  2. Πήγαινε στο σπιτάκι σου καλά είναι πια παππούς είσαι.

  3. την μανα σου την ρωτησες ???????????? γιατι ουτε κι αυτη θα σε ψηφιση !!

  4. ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΛΚΕΙΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΠΑΡΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

  5. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΚΟ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑΒΓΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΣΤΟΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ………ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!!! ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ……………..

  6. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ….ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΔΩΝΙΣ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΥΘΥΠΟΥΡΓΟ….

  7. Και τι ειναι ο καρατζαφερης, εκτιμητεις τον πάντων. Αυτος που υπέγραψε το πρωτο μνημονιο,και αν ηταν στην βουλη θα τα υπογραφε ολα.

    1. μονο το αρθρο 10 από το το πρωτο μνημονιονα ξερουμε τι λεμε όχι ότι ακουμε

      1. θυμησε μας τι ελεγε το αρθρο 10….το αρθρο 10 ηταν για να παρουμε δανεικα, ηταν το…μνημονιο δηλαδη

  8. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ… ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ.. ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ.. ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.. ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ.. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..;; ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ… ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΕΛΕΟΣ.. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 2018 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΧΑΜΩ..

    1. Δηλαδή έχεις και αρχιδια ρε μεγαλε. Μην τα απηνής και σέρνονται Βαλέτα στο κολο σου.

    2. Δεν είναι οτι δε βλέπει. Ξέρει πολύ καλά ο Καρά Τζαφέρ. Φίλε σκέψου ότι είναι ο μόνος ίσως όλων που πρέπει να ασχολείται με την πολιτική από χόμπι. Ούτε τα χρήματα χρειάζεται μιας και είναι ο πλουσιότερος πολιτικάντηδες.

      Άποψη μου είναι ότι ο τύπος θέλει να βρίσκεται στην πολιτική για να μην του σπάει τον πουτσο η γυναίκα του σπίτι.

      1. Καλο το χιουμορ σου φιλε Τακη, αλλα αν ο Καρατζαφερης δεν εχει αναγκη απο χρηματα, τα λεφτα απο τα εξοπλιστικα γιατι τα χουφτωσε?

Comments are closed.