Τα “γαλλικά” του Χρήστου Δάντη : «Κ@@@λα σε μισώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το νέο του κομμάτι κυκλοφόρησε μόλις χθες,  τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Σαρρής και τη μουσική ο Χρήστος Δάντης

 Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει ο θυμόσοφος λαός και πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο να είχε κατά νου ο Χρήστος Δάντης, για το νέο του τραγούδι.

Στο κομμάτι που κυκλοφόρησε μόλις χθες, σε συνεργασία με τον Dj Tokuc, ο γνωστός τραγουδιστής τραγουδά και… βρίζει μάλλον μία πρώην, την οποία «στολίζει» με κοσμητικά επίθετα και δηλώνει ότι μισεί…

Στο επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Κ@ρι@λα σε μισώ”, στο ρόλο της οποίας βρίσκεται η χορογράφος Afroditi Vlantimirova.

Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Σαρρής και τη μουσική ο Χρήστος Δάντης.

Το τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις, με πρώτη τη Σοφία Βόσσου, η οποία σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook:

 «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα ντροπή όχι όχι»
https://www.youtube.com/watch?v=DwmjA2Kucmo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καποιον πριν μερικα χρονια ειχαν πιασει στο κρεβατι με αυτον που ψηνει το ψαρι και απο τις δυο μεριες.Μηπως το θυμαται αυτο ο Χρηστος Δαντης;

  2. Πολύ κρίμα, απόλυτο δίκιο έχει η Σοφία Βόσσου, όντως είναι καλλιτέχνης με δυνατότητες αλλά χώθηκε στα σκουπίδια όπως οι περισσότεροι προς χάρη του χρήματος. Μ’αρέσει που κάποιοι έλεγαν πως μέσα απ’την κρίση θα βγουν τα καλά πράγματα στην επιφάνεια και βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο με τραγούδια-σκουπίδια και με κωλοριάλιτι που κάθεται η μισή Ελλάδα και τα βλέπει σαν ζώα. Άκυρο το τελευταίο δεν μου φταίνε τίποτα τα ζωάκια.

  3. Όλοι στο τελος δειχνουν τι ειναι στην πραγματικοτητα. Καλλιτέχνης λέει και πουλάει και μούρη, στυλάκι πάνω απ όλα. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά … Αν τον κράζουν και οι δικοί του φαντάσου που έφτασε ο δύστυχος.

Comments are closed.