Ο φόρος του αίματος στη Τουρκία συνεχίζεται:5 εργάτες νεκροί σε οικοδομικές κατασκευές!

Κοινοποίηση:
atixima-tourkia

Μετά από την καταστροφή στο Μετζιντγιέκιοϊ της Τουρκίας όπου σκοτώθηκαν 10 εργάτες, 5 ακόμη εργάτες σκοτώθηκαν σε Καρτάλ, Εσενγιούρτ, Κιρσεχίρ, Ζόγκουλντακ και Ικόνιο.

Έπεσε κάτω από τον 8ο όροφο

Σύμφωνα με το DHA που μεταφράζουν τα tourkikanea, το περιστατικό συνέβη μεσημεριανές ώρες στην οδό Ονάτ στην συνοικία Καρτάλ Τσεβιζλί της Τουρκίας. Ο 49 ετών εργάτης Αχμέτ Τσακμάκ την ώρα που με βοήθεια γερανού κατέβαζε από τον 8ο όροφο δοκάρια, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, μέσα στο φορτηγό στο οποίο φόρτωνε τα δοκάρια. Αμέσως κατέφθασε μονάδα υγείας. Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η αστυνομία ερεύνησε τον χώρο ενώ οι πολίτες αντέδρασαν λέγοντας πως δεν είχαν ληφθεί τα δέοντα μέτρα ασφαλείας. Κάτοικος της συνοικίας είπε πως ¨Έχασε την ισορροπία την ώρα που κατέβαζε με γερανό τα δοκάρια και έπεσε. Στο κτίριο δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, ούτε ζώνη ασφαλείας, ούτε μπάρα¨.

Ο 23 ετών εργάτης Μετίν Μπογμαλίκ που δούλευε σε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Εσενγιούρτ, την ώρα που ανέβαζε στον 15ο όροφο υλικά με γερανό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Αναφέρθηκε πως αν ο Μετίν Μπογμαλίκ φορούσε μια ζώνη ασφαλείας που η πιο ακριβή από αυτές κάνει 250 λίρες, δεν θα είχε πέσει κάτω.

Ο 19χρονος Σερκάν Αϊντίν την ώρα που δούλευε σε οικοδομή στο Κιρσεχίρ, τον χτύπησε ρεύμα και απεβίωσε μετά από τρεις μέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο στην Καισάρειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: