Ο τσολιάς της “Ελληνοφρένειας” εισέβαλε με κλαρίνια και νταούλια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε…ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
tsolias

Δείτε το βίντεο. Με τη συνοδεία μουσικών με κλαρίνα και νταούλια επισκέφτηκε… ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Ο τσολιάς αναζήτησε στα γραφεία τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν ήταν εκεί.

Δείτε τα βίντεο:

left.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η καταντια του νεοελληνα: να βλεπει κλαρινοφρενεις κι αρβυλοφρενεις.Αν ειχαμε στοιχειωδη πολιτισμο αυτους τους ανθελληνες δεν θα τους ηξερε ουτε η μανα τους.

  2. Πάρε και τα λάθρα τα πακιστάνια μ/λάκα και χόρευε, αλήτες κουμμούνια.

  3. Τσολια να μαθεις καλλυτερα τους ανατολιτικους ρυθμους, γιατι αμα βγει το ΤΣΙΡΙΖΑ θα σου χρειαστει το τουμπερλεκι με ολους τους λαθροβοθρους που θα γινουνε Ελληνες εν μια νυκτι.
    Και ολοι εσεις που πανυγηριζεται, συμπεριλαμβανομενου και του Μακελειο, τωρα απο Δευτερα ανοιχτε μερικες ακομα τρυπες στην λουριδα σας, ισως ομως και να την πουλησεται και να δενεται το παντελονι με σπαγγο παλι.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΕΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΥ

    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗ ΦΑΚΛΑΝΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΣΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙ.
      ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΣΕΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΛΙ ?
      ΞΥΠΝΑ ΡΕ

  4. χαχαχαχαχα εχω πεθανει στα γελια για σου ρε τσολια με τα κλαρινα του συριζα

  5. Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.

  6. εφαγε ακυρο ο αριστερουλης τσολιας απτα συντροφια του,,, την δευτερα και μετα να δειτε ολοι εσεις που θα ψιφησεται τσυριζα ποσα ακυρα εχεται να φατε

    1. Τα εχει πει και ο Τζιμακος “αν βγει ο συριζα δεν θα μπορω να μιλησω”!
      Τι να πεις,αν δεν παθεις δεν θα μαθεις…Αφου παθανε και μαθανε απο το πασοκ-νδ,θα παθουνε και θα μαθουνε απο το συριζα…Πριν αναστηθεις πρεπει να ανεβεις τον γολγοθα…Καλη δυναμη σε ολους

Comments are closed.