Ο Τούρκος που πλούτισε αποβλακώνοντας τους Έλληνες, μας τα χώνει: «Και σας τα παίρνω και σας… βρίζω από πάνω»

Κοινοποίηση:
acun2

Λάβρος ο γνωστός Τούρκος καναλάρχης, Acun Ilıcalı, σε πρόσφατη συνέντευξη του που έδωσε στο τουρκικό κανάλι Star, σε μια εκπομπή της γνώστης Τουρκάλας ηθοποιού Hülya Avşar για την Ελλάδα, για τον Survivor, τα τουρκικά σήριαλ και τις… ελληνοτουρκικές σχέσεις!

Αφού αναφέρθηκε στην φοβερή επιτυχία του δικής του παράγωγης Survivor, που σπάει τα ελληνικά ταμεία και… γεμίζει τις δίκες του τσέπες αποβλακώνοντας για τα καλά το ελληνικό κοινό, ανέφερε πως σκοπεύει να πλημμυρήσει τα ελληνικά κανάλια με νέα τουρκικά σήριαλ για την… μεγαλύτερη αποβλάκωση του ελληνικού λαού!

Αλλά το πιο ενδιαφέρoν σε αυτή την συνέντευξη του Τούρκου καναλάρχη, που δεν έχει πάψει να φιλοδοξεί να αποκτήσει και ελληνικό κανάλι, ήταν το σημείο που αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Εκεί κατηγόρησε με έντονο τρόπο την Ελλάδα πως  υπάρχει μια μεγάλη αντιπάθεια για την Τουρκία και τους Τούρκους, (αλήθεια ; χωρίς λόγο ;;;), ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε στην Τουρκάλα ηθοποιό ότι οι Έλληνες μας μισούν.

acun1

Μάλιστα υποστήριξε πως είναι ο μόνος που μπορεί να προωθήσει την… ελληνοτουρκική φιλία, (στον βωμό της κερδοσκοπίας) και ότι αν καταφέρει να αποκτήσει δικό του ελληνικό κανάλι, αυτό θα είναι ένα μεγάλο θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Θαυμαστέ λοιπόν Νεοέλληνες, ένα… μεγάλο Τούρκο φίλο της Ελλάδας!!!

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ωραίες οι Τουρκαλες! Θα περάσουμε καλά όταν μπούμε μέσα…

    1. Δεν ειναι τουρκαλες….απογονοι του παιδομαζωματος ειναι….Μπορει γονιδιακα να ειναι απο Ελληνιδα – σερβα βουλγαρα- αλβανιδα μεχρι ακομα και ρωσιδα…Τουρκοι ειναι μονο γιατι εχουν τουρκικη εθνικη συνειδηση….

  2. Όταν Χίο δημοσίευες στο μακελειό άρθρα για Χανταμπάκηδες και Τσανγκ και τσίμπαγες τα κλικ από τα ζώα ήταν καλά;Υποκριταί!!!

  3. Πόρνης γεννήματα οθωμανοί.

  4. Και Τουρκοι και αφρικανοι και Ασιατες και καθε λογης υπανθρωπο διποδο σας καβαλησαν και σεις νεοραγιαδες κανετε σχολια !
    ΟΥΣΤ ! βρωμιαριδες αναξιοι και σιχαμενοι δηδεν απογονοι ηρωων .

  5. Που μας έβρισε; Και δεν είπε κάτι ψέμματα. Το ότι μισούμε τους τούρκους αυτό είναι αλήθεια. Απλά ξέχασε να πει πως και εκείνοι μας μισούν.

  6. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΒΡΕ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΒΡΟΜΟΤΟΥΡΚΟΙ;

  7. Και εγώ σου γ@μω το σπίτι τι έχεις να πεις για τα παλούκια που Θα φάτε εν καιρώ πολέμου. Μπορεί να σου αρέσει κιόλας και να θες κι,αλλο…..κι,αλλο.

  8. Αι σιχτίρ.αλλα εμείς τα βλήματα οι Έλληνες φταίμε που καθόμαστε και βλέπουμε και υποστηρίζουμε τις τουκο σειρες…

  9. ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΑ

  10. Στέφανε σε συμπαθώ μέχρι τέρμα αλλά έχεις κανει φουλ διαφήμηση για το συγκεκριμένο…….

  11. ΤΟΥΣ ΓΡΕΚΙΛΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΟΣΕΣ,ΚΑΡΑ ΚΙΟΥΠΕΚ.
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ,ΜΠΕΖΕΒΕΝΚΗ.

  12. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ. ΓΑΜΩ ΤΩΝ ΑΛΑΧ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

  13. o ellinikos laos den exei tipota na xorisei me ton aplo tourkiko lao . oi mpinedes politikoi , oi dimosiografoi , oi fasistes , oi magazatores kapitalistes einai to problima .tetoius tupous den tous theloume . to xrima tous kanei xameleontes . dikaioma mas einai na min tous goustaroume . ego den goustaro tous alvanous . ena kalo isos pou ekana stin zoi mou einai pou plakosa aneleita sto xylo alvano otan viase mia irladeza konta sto hotel pou imoun security .

    1. mas agapane oi tourkoi
      san filous maw stelnoun ta lathro-islamia tous

  14. Eνσωματωση πληρης ολων τον λαθρο..αυτο ειναι το σχεδιο..μετα τους αλβανους και τους μουφα ομογενεις απο την ρωσια που τους βαπτισαν Ελληνες τωρα και τα ισλαμοπιθηκια θα βαπτιστουν Ελληνες και φυσικα θα εχουν και δικο τους καναλι ΤΟΥΡΚΙΚΟ..και τζαμι και απ΄ολα..η αντιστρατηγος της αστυνομιας το ειπε ξεκαθαρα χθες στην εκπομπη στα ακρα:σκοπος η ενσωματωση των μουσουλμανων στην Ελλαδα..Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ των 2 πολιτισμων ειναι πολυ ωραιο και δημοκρατικο πραγμα…Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΦΛΕΣΣΑ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ και η αντιστρατηγος απαντουσε..ΘΑ ΓΙΝΕΙ..δεν ειναι λεει στο χερι μας..μην ξεχναμε λεει πως και εμεις ημασταν προσφυγες..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΕΛ.ΑΣ?
    στο κολπο και αυτη !!!!!
    Ο Θεος λοιπον να βαλει το χερι του γιατι ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στην χωρα μας..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ !! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..και τους εναπομειναντες μας βαπτισαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ για να μας αφανισουν και τυπικα καθως ειμαστε ο τελευταιος ΕΧΘΡΟΣ της πολυφυλετικης δειμοκρατιας τους.

    1. όταν λέει ο αρχηγός σας να στείλει τους άεργους στα χωράφια για δουλειά με 18 ευρώ? επειδή δεν είχαν λεφτά για αγγλικό σχολείο και υπολογιστές πρεπει να πάνε στα χωράφια ?εκει στο 6% σταθερά οι φασίστες παρτα

      1. Εσυ πηγαινε να παρεις το επιδομα αλληλεγγυης 200 ευρω ηλιθιε αναρχα,θα τα κοψουν ετσι και αλλιως απ τους γονιους σου αν εχεις και γονιους βοιδι.

    2. Σκατά στους μουσουλμάνους,σκατά στον σκατοσουλτάνο τον ισλαμοφασίστα.Κάφτε τα τζαμιά και τις εκκλησίες.Μπουρλότο σε όλα τα βοθροκάναλα και τις τράπεζες.Και η αστυνομία στο κόλπο,μολότωφ και σε αυτούς!Κρεμάλα στο σύριζα και στο χοντρό!Δε θα ξεχάσω τη στιγμή που σπάσαμε τα κεφάλια κάτι ζώων που πουλάγανε το κοράνι τους,μας είδαν άπλυτους και νομίζανε ότι τους συμπαθούμε;Χαχαχα,αναρχικός είμαι,όχι πρόβατο της κάθε “αντιεξουσιαστικής” εξουσίας.Αναρχικός είμαι,όχι η μητέρα τερέζα!

Comments are closed.