Ο τηλεοπτικός σταθμός “Ε” του πατριώτη ΙΒΑΝ έριξε “πόρτα” στους υπεύθυνους του πατριωτικού συλλαλητηρίου για τους ΔΥΟ Έλληνες ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ τι τους είπανε κατάμουτρα! – Τους ΕΚΟΨΕ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, αλλά τους ΠΡΟΒΑΛΕ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ivan_savvidis_3

Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΣΤΑΘΜΟΣ “Ε” του πατριώτη Σαββίδη έριξε πόρτα στους υπεύθυνους του πατριωτικού συλλαλητηρίου για τους Έλληνες αξιωματικούς.

Τους είπανε επί λέξει: “Από πάνω έχουμε την εντολή να σας κόψουμε!Δεν παίζει το θέμα !Δεν μας αφήνουν!”

Δείτε την εκπομπή “ΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ – ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ” που το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” πρόβαλε ΖΩΝΤΑΝΑ χθες μέσα από το στούντιο του Makeleio.gr και της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΥΛΗ!!! ΟΛΟ ΛΕΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ-ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ………

  2. Ηλίθιε Μάνο, όποιος βρίζει τον Ιβάν Σαββίδη, μόνο ανθέλληνας είναι… Πέρα από οπαδικές προτιμήσεις, όποιος γελοίος ή ανιστόρητος αμφισβητεί την ελληνικότητα του Σαββίδη, προσβάλλει τα εκατομμύρια των Ποντίων που ζούμε στην Ελλάδα.

  3. Τι ρατσα ειναι ο Ιβαν.? Ολοι που βρεθηκαν με φραγκα στη σοβιετικη εεωση και εταιριες μια φαρα ηταν και δεν ηταν ουτε ρωσοι ουτε ελληνες

Comments are closed.