Ο Στέφανος Χίος στην πολιτική σκηνή;

Κοινοποίηση:
hios

Επτά στους δέκα πολίτες θα ήθελαν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ενός κόμματος για τις ευρωεκλογές, ο γνωστός για τις θέσεις του δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Ο παρουσιαστής τηςεκπομπής «Μακελειό 4» σε μια έρευνα που μπορεί να μην έχει άρτια επιστημονικά χαρακτηριστικά, μέσα από αυτήν δείχνει να έχει μεγάλη εύνοια από τον κόσμο καιαπό τους ερωτηθέντες.

Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας ακόμη και σε Έλληνες του εξωτερικού, αφορά ερωτηματολόγιο έξι ερωτήσεων και το δείγμα είναι σε 1275 ερωτηθέντες πολίτες και οι οποίοι θέλησαν να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, χωρίς αυτό να δεσμεύει τον δημοσιογράφο ή το κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα στις ηλικίες μέχρι 40 ετών σε ποσοστό 85% απάντησαν πως θα ήθελαν τον Στέφανο Χίο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ενός νέου πατριωτικού κόμματος, το οποίο δεν θα λειτουργήσει με κομματισμό αλλά για το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

Στις άνω των 40 ηλικίες το ποσοστό πέφτει κατακόρυφα στο 35% καθώς μέσα από το ερωτηματολόγιο βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο κόσμος έχει αρνητική άποψη για τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την προσέγγιση μεταξύ του Στέφανου Χίου και των εκπροσώπων αυτού του κόμματος για μια πιθανή υποψηφιότητα του στις ερχόμενες ευρωεκλογές, μπορεί να μην έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συζητήσεις ωστόσο έχουν γίνει τα πρώτα βήματα με τον δημοσιογράφο να μην ανοίγει τα χαρτιά του χωρίς όμως να βλέπει αρνητικά την κάθοδο του στην πολιτική σκηνή.

Ο ίδιος δηλώνει πως υπηρετεί την δημοσιογραφία απεχθάνεται τον κομματισμό και οι άνθρωποι του κόμματος του ετοιμάζουν ένα πακέτο που θα καλύψουν τις ανάγκες του ίδιου και φυσικά θα προστατεύσουν την προσωπικότητα του.

Άλλωστε ,το κόμμα πορεύεται με μια διαφορετική αντίληψη για την πολιτική κατάσταση της χώρας και μακριά από τις λογικές τις οποίες πορεύτηκαν και πορεύονται νέα και παλιά κόμματα

 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7421.html

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. πάντωσ ακόμη και τώρα,μια χαρά κρατιέται ο στέφανοσ!! είναι γοητευτικότατοσ..
    απορώ γιατί μασ δείχνουν φωτογραφία του πριν σαράντα χρόνια…

  2. ΦΙΛΕ κ ΧΙΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ Α) ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟ Β) ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ ΔΑΡΑΒΙΓΜΑ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ Γ) ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΕΑΥΤΟΝ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΤΙΝΟΠΑΡΟΥΣΙΑΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΩΝ ΜΕ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΔΥΟ ΣΟΜΠΕΣ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ‘ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”..!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ !!! ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΜΠΙΤΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ.ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Γ) ΝΑΙ , ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ (ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ – 5 – ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ (;), ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ κ ΧΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΝΑΜΕ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ) ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Δ) ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΟΡΜΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΥΡΟΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ – ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΝΟΜΙΚΗ , ΜΩΛΛ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ), ΟΥΤΕ ΜΠΟΧΑ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ , ΑΞΙΟΖΉΛΕΥΤΗ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΙΣΩς ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΔΩΝ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΗ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. OSON ΤΟΝ ‘ΠΑΝΟ’ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ , ΔΟΥΡΕΣ κλπ ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΚΑΛΗ. ΠΑΝΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ….

  3. Κάντε πλάκα εσείς, αλλά αυτοί που θέλουν Χίο έχουν δίκιο, αμφιβάλω όμως αν γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους που έχουν δίκιο.

    Δεν έχει όμως νόημα, για αυτό ξεκίνα Χίο, ξεκίνα όπως το βλέπεις, ακλουθώντας μέχρι κεραίας την αρχή ότι εσείς το κόμμα « Οποιαδήποτε απόφαση χρειάζεται να πάρετε, πρέπει να λαμβάνετε αποκλειστικά κα μόνο με πλειοψηφική ψηφοφορία ( δημοψήφισμα ) του συνόλου των συμμετεχόντων στο μελλοντικό πολίτευμα σας (μένει να προσδιορίσετε τι σημαίνει πλειοψηφικό, δηλαδή 50% συν ένας, 65% συν ένας, 75% συν ένας κλπ), όσο ποίο ψηλό είναι το ποσοστό τόσο καλύτερα, καλλίτερα να μην υπάρχει νόμος, παρά να υπάρχει φωτογραφικός νόμος». Όλα τα άλλα θα έλθουν μετά, μέσα από ψηφοφορίες.

  4. Απο τον Καρατζαφέρη μέχρι τον Αδωνη, και απο τον Τσοχατζόπουλο μέχρι τον Κλασιδιάρη, το μόνο σκατό που εχει μείνει εξω απο τη πολιτική είναι ο Χιος.

  5. Μην ξεχνάμε ότι λίγες μέρες πριν έφτιαχνε το κλίμα για να αποδεχτούμε τις συλλήψεις των τούρκων αντικαθεστωτικών, χαρακτηρίζοντας προβοκάτορα κούρδο τουρκικής καταγωγής και ταυτίζοντας τους τούρκους φασίστες με τους τούρκους διωκόμενους αγωνιστές. Και καπάκι να οι συλλήψεις.

  6. Σας προτείνω Στέφανε να μείνετε στη τηλεόραση. Δεν χρειάζεται άλλος ένας δημοσιογράφος στη πολιτική. Ενας άνεργος, μια νοικοκυρά, ένας περιπτεράς, κάποιος δηλαδή που ζει με το ‘τρεις το λάδι,τρεις το ξύδι’, ναι. Το δικό σας επάγγελμα, βγάζει μπουμπούκια στη πολιτική, οπότε λέω να μην ενδώσετε. Αφήστε που με τρομάζετε τελευταία, όταν βάζετε κακές λεξεις στο στόμα σας,δλδ τον Ανταρσύα. Μπούκοβο

  7. ποια χρυση αυγη ρε;αυτος εγκληματιες τους λεει όποτε θυμαται και τους τηλεθεατες του ανταρσια..αστο στεφανε..

  8. άντε μακελάρη φάτους όλους σε φαντάζομαι σαν ταύρο σε υαλοπωλείο στις Βρυξέλλες πήγαινε για να δουν ποιοι είναι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι αυτοί οι οσφυοκάμπτες

  9. δεν ειναι στο απυροβλητο η πολιτικη αρρένα. Κάποιοι πατριώτες εστω και ελάχιστοι θα πρέπει να επιδιώξουν να μπουν με ποιο τρόπο δηλαδη θα επιδιώξουμε εστω και μια αμυδρή αλλαγή?? με επανάσταση? τη βλέπετε να ερχεται??
    Αν μπορεις να βάλεις φρένο στη διάλυση και την αδυσώπητη λαίλαπα της καταστροφης, αν τη πρωτη θέση στη καρδιά σου(ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΣ ΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)εχει η ΕΛΛΑΔΑ τότε καλά κάνεις. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..
    Εμπιστοσύνη υπάρχει, οχι ομως και η απόλυτη.

  10. δεν τοχεις χιο .σε παρεσυρε ο γουδης. μονο ο τατσος ελεγε ελευθερα τα παντα .τον φαγατε οι δημοσιογραφοι .

  11. Είναι είδηση και επίσημα, ο κύριος Χίος κατεβαίνει με το Κόμμα του Πολύδωρα “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό”, εγώ πάντως θα τον ψηφίσω δεν ξέρω για εσάς.

    1. ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΡΑΣ!!!!
      ΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ!!

  12. μονο που δεν ξερουμε σε ποιο απο τα δημοκρατικα καναλια θα μπορει ο στεφανοσ να μιλαει ελευθερα.μη γελειομαστε/ξερουμε τα φασιστοειδη μμε

  13. μονο που δεν ξερουμε σε ποια καναλια θα μπορει ο στεφανοσ να μιλαει ελευθερα.μη γελοιομαστε τωρα.

  14. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΜΑΣΚΑΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  15. AN EINAI NA KATEBEIΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΗΝ ΚΑΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ.

    1. Μακάρι ρε Γιωργάκη,να γεμήσει η χ.α με καθαρά παλικάρια σαν τον Στέφανο και να παίρνουν το μπούλο απο εκεί τα ψευτοπαλίκαρα (οσα απομείναν)!!!
      τέτοια ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΉ ΑΥΓΗ μάλιστα!!!!

  16. Με Βαλιανατο ακουγεται εντονα οτι θα κατεβεις για αντιδημαρχος. Ισχυει Στεφανε;

  17. ετσι εξηγειται λοιπον και οι αποψεις σου οτι θα ηθελες να μπουν στην βουλη οι κατασκοποι των σκοπιανων οικολογοι και οι ανθελληνες ρουφιανοι του ανταρσυα.
    εγινες ενα με αυτους που κοροιδευεις ρε πατριωτη της πλακας.

  18. Με υποψήφιους αντικαταστάτες του Καμίνη, τον Κασιδιάρη, τον Βαγιαννάτο, τον Σπηλιωτόπουλο και τον Κακλαμάνη…δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις…

    Καλά λένε πως οι ΧΙΟ-τες πάνε δύο-δυό 😉

  19. Σε βλέπω σε κανένα κόμμα απατεώνων τύπου “Σώρρα”!
    Για να δούμε πόσο πατριώτης είσαι Χίο.
    Μη μας βγεις κανένας “Σαράκης” και συ.

  20. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΣΤΕΦΑΝΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ….(ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ).

  21. καλα σου λενε στεφανε οι προηγουμενοι. μην μπλεξεις με την πολιτικη. μην ταυτιστεις με κανεναν κερατα και μετα να απολογεισαι για τις μαλακιες του. πιο χρησιμος εισαι με τις εκπομπες

  22. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ..ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ..

  23. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΩΒΡΑΚΑ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
    υ.γ.(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΨΗΣΕ ΚΑΙ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ)

  24. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΥΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ Η ΚΟΤΕΣ , ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ !!!

  25. Χίο είσαι πολύ καλός δημοσιογράφος από τους λίγους που έμειναν μην μπεις στην πολιτική και να χαλάσεις ότι έκτισες τόσα χρόνια.

  26. ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  27. Μην εμπλακεις με κανενα βρωμερο πολιτικο χωρο Στεφαναρα. Αφου μετραει ο σταυρος και οχι το κομμα, κατεβα για την Ελλαδαρα με τιμιο και νεο (οχι ηλικιακα, αλλα πολιτικα)κοσμο και παρτους τα σωβρακα!

    1. Την αρχή έκανε ο Ηλίας και ακολούθησαν Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης και Βαγιαννάτος!

  28. Κάτσε φρόνιμα βρε πουλάκι μου.
    Μια χαρά είσαι ως δημοσιογράφος.
    Τι το θες το άλλο. Ποιου κόμματος δηλαδή; Του μνημονιακού τόξου; νδ πασοκ συριζα δημαρ; Θα σε σκίσει το σύμπαν. Της Χρυσής Αυγής; Θα σε βάλουν φυλακή την επόμενη μέρα -μην σου πω και την ίδια- με την κατηγορία ότι …είσαι αξύριστος… ότι έχεις μπλε μάτια κι αυτό είναι ρατσιστικό…
    Άστο να πάει στην ευχή.

  29. Ο ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ !!

  30. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΧΙΟ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

  31. ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ……….ΑΛΛΑ……….Στέφανε ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ με τη βρωμιά της πολιτικής!!!!!

  32. Στέφανε και κάτι ακόμα:
    Μην παραμελήσεις ποτέ αυτήν την καταπληκτική σελίδα το Μακελειο.gr
    Είναι το καταφύγιο μας…πίστεψε με…!!!
    ΓΙΑ ΣΟΥ (ΡΕ) ΣΤΕΦΑΝΕ Π Α Λ Ι Κ Α Ρ Ι!!!

    1. Άκου “καταφύγιο” το μακελειό; Κανένα πηγάδι δεν έχεις να κρυφτείς ή σου δημιουργεί συνειρμούς;

      1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο FΩNTAS ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
        ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ;; Ή ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗ;;
        ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Site ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ…Λ Ε Ε Ι Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ !!!!!

  33. Καντο Στεφανε και εμεις μαζι σου ή τωρα ή ποτε…βρε ‘συ γι’αυτο ελεγες χθες οτι θα δουμε την εξοδο σου απο την δημοσιογραφια???Ε-Υ-Γ-Ε!!!!!!!!

  34. Στεφανε , αυτο το κανεις για να χτυπησεις την χρυση αυγη ? Πεσατε ολοι να τα φατε τα παιδια?

  35. Νομίζω πως είσαι πιο χρήσιμος στη δημοσιογραφία. Αν πολιτευτείς δε θα υπάρχει ούτε ένα μέσο που να λέει την αλήθεια στον λαό. Και η ενημέρωση είναι απαραίτητος πυλώνας μιας δημοκρατίας. Προσωπικά δε θα με χάλαγε να σε δω συνεργαζόμενο με τη Χρυσή Αυγή, αλλά νομίζω πως πρέπει να παραμείνεις στη μάχιμη δημοσιογραφία για να συνεχίζεις να βγάζεις τα άπλυτα των διεφθαρμένων στη φόρα!

  36. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

  37. Πιθανόν το κόμμα να είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Όταν ερωτήθηκα για μια τέτοια επιλογή έδωσα το οκ. Θεωρώ ότι ο Στέφανος Χίος έχει τις προϋποθέσεις να είναι σε ένα ψηφιοδέλτιο ενός πατριωτικού κόμματος.
    Μετά τιμής η Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
    Νίνα Δ.Παυλίδου.

  38. Με ποιο κόμμα θα μπορούσε να κατέβει εκτός από τη Χρυσή Αυγή; Αν δε το κάνει όντως για να βολευτεί είναι το μόνο κόμμα που συμφωνούν οι απόψεις τους…

  39. Στέφανε είμαι σίγουρος ότι θα πράξεις το σωστό,γιατί εκτός από το ότι είσαι πανέξυπνος,είσαι αληθινός και Πατριώτης μέχρι εκεί που δεν πάει!!
    Νομίζω ότι τέτοια Παλικάρια χρειάζετε ο τόπος,αυτές τις δύσκολες στιγμές!!
    Στέφανε,πάρε την απόφαση που νομίζεις και εγώ προσωπικά είμαι μαζί σου!!
    Πάντως κατά την (φτωχή μου) γνώμη,θα έπρεπε να το κάνεις νωρίτερα.
    Στέφανε…. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

Comments are closed.