Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου: Σκύλος πέφτει με λυγμούς στην αγκαλιά της “αφεντικίνας” του και δευτερόλεπτα αργότερα λιποθυμά από τη χαρά του! – Είχε να τη δει 2 χρόνια! (VIDEO)

Κοινοποίηση:
skilos

Η Rebecca Ehalth έλειπε για δύο χρόνια στη Σλοβενία λόγω εργασίας. Η οικογένεια της την επισκέφθηκε πριν ένα χρόνο για τον γάμο της. Στο “μυστήριο” παραβρέθηκαν όλοι εκτός από την Casey…

Όταν η Rebecca επέστρεψε στο Murrysville, το σκυλάκι έπεσε με λυγμούς στην αγκαλιά της και δευτερόλεπτα αργότερα λιποθύμησε! Ευτυχώς, συνήλθε μετά από λίγο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. βρε γ@μω την πουτ@ν@ μου μες σας εδω μεσα;και βιντεο μαγειρηκης να δειτε,θα την ριξετε την πατατα σας παλι με τα περι πολιτικης,συνομοσιολογιας,κραξιματος κτλ εμενα παλι το βιντεακι δεν ξερω οσο και φαινετε οπως φαινετε η πραξη απο τον σκυλι προς την κοπελα με συγκινισε πραγματικα…. 🙂

    1. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα…
      Μήπως είσαι η αδελφή του γιαννιού,που ήταν μπάσταρδος και τον εστείλανε φαντάρο,για την ντροπή,μακριά απ’την Κρήτη ,πιο ψηλά απ’τον Έβρο,στον τοίχο να φυλάει.Έχεις και ένα αδερφάκι μικιό,που του παίξε μια κλωτσά στο στήθος ο αδερφός του βασιλιά κι ήπεσε το μπεμπέλι χάμω κι έσπασ’ την μέση του κι έσπασε τα πόδια του κι έμεινε μισερό…Που έχει και έναν παράωρο,απού τον εκρατεί στην στράτα,γιατί δεν πορπατεί το κοπελούθκι και το κρατεί ο παράορος και πορπατεί.Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

  2. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΦΙΛΟΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ….ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ????? ΤΗ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?????? ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΔΕΨΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ…..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…

  3. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ…..

    1. ινδός! εμείς μπορεί να τρώμε αγελάδες αλλά δεν βιάζουμε ομαδικά κοριτσάκια 9, 10 ετών και τα κρεμάμε στα δέντρα!

    2. Βγάλε το καρότο από τον κώλο σου αρβανιταλβανόφωνε (ή είσαι λαζότουρκος ή όγλου από την ινσταμπούλ; )…

  4. Εδώ τους σπάζουν τα κεφάλια με καρέκλες και τα τουφεκούν με καραμπίνες

    1. Βάλε και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που τα σφάζουν και τα τρώνε.

    2. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι “Χριστίνα” στον τόπο μας αλλά υπάρχουν παντού τέτοιοι άρρωστοι, μάλιστα σε πολλά άλλα μέρη του πλανήτη υπάρχουν ακόμα πιο άρρωστοι άνθρωποι. Αν δεν αλλάξουμε εμείς όμως “Χριστίνα” μου και δεν γίνουμε το παράδειγμα δεν θα λιγοστέψουν αυτοί οι δυστυχισμένοι γιατί δυστυχισμένοι είναι, όπως κι οι σχιζοφρενείς που κάνουν εγκλήματα κατά άλλων ανθρώπων “λογικών” όπως πιστεύω ότι είσαι και συ.
      Γίνε λποπόν εσύ μα κι όλοι μας “Χριστίνα” μου τόσο φωτεινοί Ανθρωποι με κεφαλαίο Α κι ας φωτίσουμε όλα τα πλάσματα γύρω μας ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθούν τέτοιες ακρότητες.
      Τα υπόλοιπα σχόλια και μπλα μπλα είναι για εντυπωσιασμό είτε γίνονται ακούσια είτε εκούσια!
      Όλοι έχουμε να πούμε για τους άλλους κι είμαστε με το πιστόλι έτοιμο να ρίξουμε, τον εαυτό μας όμως ποτέ δεν τον κοιτάμε στον καθρέπτη, εμείς είμαστε ζάχαρι δηλαδή κι αλάνθαστοι. Νταξ…εύγε..”Χριστίνα” που σε λένε και Χριστίνα!

Comments are closed.