Ο Παπαδάκης θα απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή τον έβρισε τηλεθεατής για φοροδιαφυγή στην Ελβετία (BINTEO)

Κοινοποίηση:
papadakis

Ο παρουσιαστής του ANT1 ο Γιώργος Παπαδάκης… εξοργίστηκε με το μήνυμα που του έστειλε ένας αγανακτισμένος τηλεθεατής. 

Του γράψε ο τηλεθεατής του Παπαδάκη ό,τι έχει πολλά λεφτά στις Ελβετικές τράπεζες, και εκείνος είπε ότι θα απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να τον εντοπίσουν.

Πάντως τα σχόλια των αναγνωστών στο βίντεο του youtube…δεν θα αρέσουν στον παρουσιαστή της Κάντζας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΠΟΛΥ ΜΑΤΣΟ ΜΑΝ. ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ. ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ “ΑΝΤΡΙΛΑ” ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ 12/05/2010 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS NA MHN ΛENE TIΠOTAAAAAAAAAAAA$@@#$^#&&*$^&*%(^*^)&*@%^@#&^&*%()(+_(**&(^(%&*

  3. ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΄΄ΤΡΙΑΝΤΑ” ΑΡΓΥΡΙΑ….Κ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ Κ@Λ@ΤΡΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΨΟΦΟΚΑΝΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ..ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ….ΘΕΛΟΥΝΕ Γ@ΜΗΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ…
    ——Υ.Γ—- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

  4. Κάθε πρωί ο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗΣ βάζει την κάμερα να κεντράρει στα πόδια μιας μικρούλας που έχει στο πάνελ για να κερδίσει τηλεθέαση απ’ τα λιγούρια γεροντάκια που τον παρακολουθούν !
    Αν δεν πιστεύετε παρακολουθείστε την εκπομπή 6:50- 7:00 το πρωί για να δείτε. Σε λίγο η κάμερα θα δείξει το @@@@ί της δύσμοιρης μικρούλας που αναγκαστικά φοράει κάθε πρωί κατι σαν ρούχο μέχρι τον αφαλό για να μη χάσει τη δουλειά της !!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (…Αυτόν της δίωξης καλέ…)

  5. Οταν είσαι δημόσιο πρόσωπο εκτίθεσαι και οφείλεις να δέχεσαι κριτική είτε ισχύουν είτε δεν ισχύουν,τα διαψεύδεις και δεν το συνεχίζεις παραπέρα. Πολύ την έχει δει και ο Παπαδάκης. Αν δεν θέλει να μιλάνε για αυτον να αλλάξει επάγγελμα, απο παπαγαλάκι ας κάνει την πλύστρα, θα του πηγαίνει και το φακιόλι.

  6. αυτοσ και η στεφανιδου με τον ευαγγελατο ολη την μερα ειναι στο ηλεκτρονικο εγκλημα και καρφωνουν κοσμο.
    ειναι της νεας ταξης πραγματων και οι 3 αυτοι…και ρουφιανοι του συστηματος που οτι τους διαταξουν το κανουν.
    δεν ειναι τυχαιο που αυτοι οι τρεις δεν φευγουν απο την τηλεοραση….οτι και να κανουν .
    ειδικα η τατιανα που αν και ειναι η ποιο αχρηστη και αμμορφωτη (δειτε την ποση ωρα κανει να ρωτησει καποιον…δηλαδη δεν εχει καλο λογο αλλα την κρατουν γιατι προπαγανδιζει τα θελω των αφεντικων της.
    αυτη , ευαγγελατος πρωτοσαλτε,κλπ….ειναι σε παραθρησκευτικες οργανωσεις με στοχο την διαλυση της ελλαδας.
    ξερω τι λεω και δεν θελω να πω αλλα….

  7. Παπαράκη,
    Σε κάποιες άλλες χώρες, λίγο πιο εξελιγμένες, θα ήσουν πιατάς, θα καθάριζες πατάτες και θα μάπιζες φλόρια!

  8. ειχα καιρο να γελασω οποτε σημερα εκατσα και ειδα λιγο αυτον τον πορνογερο στο πρωινο..ειχε τον τσακαλωτο και κομματοσκυλα του πασοκ,νδ και ενα βοδι καθηγητη χρηματοοικομικων,σαμιτα..ωραια παρεουλα..δε φαινεται οτι ειναι ανθρωποι που εχουν τιποτα να χωρισουν..και μεσα στην βουλη παντα τα βρισκουν και παντα με γελακια τους βλεπεις ολους μαζι..οποτε ο σαμιτας σημερα ελεγε οτι βλεπει ο κοσμος να πηγαινει στα “ακρα” και πεταγεται ο τσακαλωτος και λεει “εννοειται και εμας ακρα;” και απανταει ο σαμιτας “σε καμια περιπτωση”..ετσι..σε καμια περιπτωση..διοτι γιατι να ειναι ακραιο το να υποστηριζεις εγκληματιες με καλασνικοφ και βομβες,αναρχικους και μολοτοφ,κοπροσκυλα που καινε εγκυους στην μαρφιν,πακιστανους που βιαζουν κοριτσια και τα αφηνουν παραλυτα,γυφτοσκπιανους που θελουν λεγονται μακεδονες,αλβανους που σκοτωνουν χριστιανους στην β.ηπειρο,τουρκους που θελουν την θρακη;ειναι ακραιο αυτα;”σε καμια περιπτωση”..σε καμια περιπτωση δεν ειναι ακραιο μεσα σε ενα πανελ πρωιναδικου να υπαρχουν ατομα με εκατομμυρια και δεκαδες ακινητα και να μιλανε για τον κακομοιρη τον ελληνα που δεν εχει λεφτα και του παιρνουν το σπιτι..εντωμεταξυ με τον τσακαλωτο τι τρεχει;ειναι ευνουχος ή απλα αδερφη;

  9. Μμμμμ έμαθε και ο Παπαδάκης την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ! Και αν τελικά απευθυνθεί και αν τελικά τον βρούνε (που νομίζω ότι έχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν από το να ψάχνουν ποιος έβρισε τον Παπαδάκη -αν τελικά τον έβρισε) τότε ξέρεις θα του κλάσουν μια μάντρα !

  10. Τώρα θυμήθηκες την δικαιοσύνη ;
    Όταν βγάζεις του απατεώνες πολιτικούς και τους συγκαλύπτεις αντιδεοντολογικά ως δημοσιογράφος δεν γιατί δεν την θυμάσαι ;
    Θα σου την θυμίσουμε εμείς την δικαιοσύνη απατεώνα !
    Τολμάς να αποκαλείς ένας τηλεθεατή με την φράση “Γελοιόδεστατος” Γελοιόδεστατος είσαι εσύ ρουφιάνε !
    Πως θα έρθουμε εκεί στημένε ή στημένε ; Μόλις δεν σας συμφέρει κάποια κουβέντα έχετε την δικαιολογία “Πάμε στις διαφημίσεις”

    Εκτός τούτου ο Παπαδάκης είναι και γελοιοδέστατος, διότι λέει θα αποτανθώ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, και δεν ξέρεις ότι η δίωξη δεν ασχολείται με επώνυμες καταγγελίες, καθώς ο ίδιος αναφέρει το όνομα “Κωνσταντίνος Σαρής” ο οποίος έχει και προφίλ στα Social Media !
    Να τέτοιοι γελοίοι είναι στην δημοσιογραφία !

  11. ΜΝΜΗΜΟΝΙΑΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΕ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ

  12. μεσα στα συγκεκριμενα σχολια κυκλοφοραει μια π0υστροαδερφη.

  13. Γιωργακη ξυρισε το μουστακι και καντο βουρτσα για τα παπουτσια σου

  14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ…ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ PAY-ROLL ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ….ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΙΛΑ..

  15. μια ανασα απο τον θανατο εισαι κοπρια και δεν αφηνεις την καρεκλα εχεις δεν εχεις λεφτα

  16. Αλλος ενας πισωγλεντης κωλογερος μνημονιακος που θελει και καλα να το παιξει οτι ειναι με το μερος του λαου.ΟΥΣΤ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΕ ΣΤΕΙΛΕ Κ Σ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗ.

  17. Μην του δίνετε αξία και τον βλέπετε. Αλλάξτε κανάλι. Εγώ τον παρακολουθούσα και τον πίστευα!!!Ο άνθρωπος είναι θέατρο όπως όλοι τους, οπότε μην ασχολείστε!!!!!!!!!!!!!Μόνο για τον ευατό τους και το μισθό τους νοιάζονται αλλά θα έρθει η ώρα τους. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, που μιλάνε όλοι αυτοί.εμείς που ήμασταν πρόβατα και δεν παίρναμε χαμπάρι τι γινόταν!!!!ΑΛΛΑ πιστεύω ξύπνησε ο ΈΛΛΗΝΑΣ

  18. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙς, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Ή ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,(ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ κλπ) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΌ ΕΚ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΨΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΣΕΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΤΖΕΛΙΛΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΧΙΑΣΒΙΛΗΔΕΣ….ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΕΤΣΩ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

  19. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙΟΜ@ΛΑΚΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ Π0ΥΤΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΣΕΙΣ

  20. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.

      1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ? ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ? ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

  21. ΠΟΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ῎??..ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟὝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  22. Σε βρίζω και εγώ καθίκι μνημονιακό σκουλίκι. Για κάνε μου μήνυση να έρθω με την καραμπίνα να σου τινάξω τα μυαλά.
    Μην κολόνεται με τέτοιους αλήτες.

  23. ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ.ΟΛΟ ΘΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ? ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΛΗΤΗ.

  24. Σταθερός στη θέση του και στις αμοιβές του ο Γιώργος Παπαδάκης.
    Ο αμειβόμενος με 550.000 ευρώ
    το χρόνο δημοσιογράφος
    φέρεται να μη συμπεριλήφθηκε στις μειώσεις,
    λόγω της σχεδόν 20άχρονης παρουσίας του στο κανάλι.

    http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikasummary.asp?catid=13944&subid=2&pubid=1695516

    να τσονταρουμε ολοι να βγαλει τη χρονια μερες που ειναι.

  25. Μπορείς να αποδείξεις πώς τα έχεις κι αν είναι φορολογημένα;
    Στο κάτω κάτω το μήνυμα το έστειλε προσωπικά σε σένα, δεν το είπε δημόσια, ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!! Μπορεί κι αυτός να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Πάντως αν θέλεις ας αρχίσουμε να μιλάμε για το πόσα έχεις, ενώ μας κάνεις μάθημα.

  26. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΠΙΝΕΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ….ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΡΟΚΟΥΓΕΛΟ…..ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗ….ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΛΗΤΟΒΙΕ….

Comments are closed.