Ο Ολυμπιακός “έσβησε” 2-0 τους υπερόπτες εγγλέζους της Μάντσεστερ!

Κοινοποίηση:
olympiakos

ΟλυμπιακόςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 .Τα γκολ οι Κάμπελ και Τσόρι.

Οι «ερυθρόλευκοι», παίζοντας με ψυχή και πάθος, επιβλήθηκαν με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη, και πλέον βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Οι Πειραιώτες, αντλώντας δύναμη από τον κόσμο τους, κυριάρχησαν στο γήπεδο απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», που μολονότι δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους, παραμένουν μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, κι έτσι κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».

Την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στους περυσινούς πρωταθλητές Αγγλίας «υπέγραψαν» ο Τσόρι με ένα πανέξυπνο τακουνάκι στο 38’, μετά από σουτ του Μανιάτη και ο Κάμπελ στο 55’ με ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή, που ανάγκασε τον Ντε Χέα να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του για δεύτερη φορά.

Πάντως για να έρθει αυτό η «χρυσή» νίκη οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» χρειάστηκε να τρέξουν αμέτρητα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο του Μίτσελ, που αναμφίβολα κυριάρχησε στην προπονητική «σκακιέρα» του Ντέιβιντ Μόγιες, η καρέκλα του οποίου τρίζει πλέον αρκετά επικίνδυνα.

Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις. Ο Ρομπέρτο είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σαλίνο και Χολέμπας πήραν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Μαρκάνο και Μανωλάς συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης, τη θέση του δεξιού εξτρέμ έχει «επωμιστεί» ο Κάμπελ, με τον Πέρες να βρίσκεται στο αντίθετο άκρο, ενώ ο Τσόρι θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Ολαϊτάν.

Ο Κάμπελ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού στο 55 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός προηγείται με 2 -0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο.
Και δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκόρερ αυτή την φορά ο Κάμπελ στο 55.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας στέκονται πολύ καλά απέναντι στους “κόκκινους διαβόλους” και άνοιξαν το σκορ στο 38 με τακουνάκι του Τσόρι Ντομίνγκες μετά από σουτ του Μανιάτη. Ο Τσόρι έχασε και την μοναδική κλασική ευκαιρία του πρώτου μέρος όταν στο 8 βρέθηκε απέναντι από τον Ντε Χέα, αλλά τον πρόλαβε ο Βίντιτς.

Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του β μέρους. Μια ομάδα που έχει διάθεση και ενέργεια – ο Ολυμπιακός, με τις καλές ή λιγότερο καλές τελικές προσπάθειες, πάντως εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Και από την άλλη “ψυχολογικά πτώματα”, που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε “δύναμη στο χορτάρι. Μόνο ο Κλέβερλι τρέχει και μαρκάρει, οι άλλοι 9 (αφήνω τον Ντε Χέα) δεν υπάρχουν.

O Κάμπελ εκτελεί τον Ντε Χία με πανέξυπνο πλασέ έξω από την περιοχή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. 16 ΚΛΕΜΕΝΑ πρωταθλήματα οταν πάτε στους 4 τα λεμε καλημέρα

  2. Δες κανά πορνό και ασε τα μηνύματα

  3. Γιατι ειναι το σάιτ τις αληθεια οχι του καμουφλαζ έτσι νομίζουμε

  4. Σβήσε και αυριο στην εκπομπή θα δούμε τι θα πει ο Στεφανος

  5. Ανάγογε μην σβεινης μηνύματα Αρβανίτης εισαι μάγκας αν στο σβήσει και εσένα θα κάνουμε καταγγελία στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυριο στην εκπομπή

  6. Πέςτα Αρβανίτης γιατι εδω εσβειναν τα σχόλια που λέγαμε οτι ο επαναληπτικος μπορεί και να έρθει 5-0 βλεπε τι εκανε στην Μπάγερ Λεβερκουζεν εκτός που πέρασε και αυτή στους 16 .

  7. Και το παγκόσμιο κύπελλο να κατακτούσε δεν αλλάζει τίποτα, όταν η επιτυχία αυτή είναι απόρροια 16 κλεμμένων πρωταθλημάτων.

  8. Κούλουμα στο εξοχικό την Πέμπτη γαύρακια μην ξεχνιόμαστε

  9. Περιμένω τον Αλαφούζο να πει για την παράγκα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ….

  10. ΦΤΙΑΧΤό ΜΑΤΣ…ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ

    1. ναι κονομησα το ομολογω,αλλα δεν ειμαι λαμογιο,ειμαι αυτος που σε γαζωνει στο ποδοσφαιρο συνεχως.ΧΑΙΔΑΡΙ-GRUPPO LOCO-ΘΥΡΑ 7.τΣΑΜΠΑ ΝΙΚΗ 2-0 ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ,ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!

  11. καλος ο κουβας βαζελομπουγατσοχανουμα?
    Υπομονη κυριακη οι ζελα και την αλλη βδομαδα μπουγατσα με φτερα.
    Καθηστε επι του κανα(______)π@ος τωρα!

  12. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ”ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” ΤΟΥ ΑΠΟΨΙΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

  13. Θα Ελπίσουμε έξω να μην σβήσει ο Ολυμπιακός και φάει καμια Πεντάρας οπως η Λεβερκουζεν έφαγε στην Γερμανία

  14. πόσα πλήρωσε ο ολυμπιακός για να κερδίσει?

  15. ΘΡΥΛΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΙΣΧΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.