Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος δικαιολογεί τον Ιερώνυμο που δεν φορούσε το Σταυρό του, στους λαθρο!Μην απορούμε λοιπόν γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nikolaos1

Η Εκκλησία είναι αρρωγός σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε θρησκεία και αν ανήκουν, λέει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος που θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες το ξενοδοχείο

που φιλοξενεί πρόσφυγες στις Θερμοπύλες, προσφέροντάς τους, ότι έχουν ανάγκη. Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου στους πρόσφυγες, χωρίς να φορά το Σταυρό του, απάντησε, ότι ο κ. Ιερώνυμος το έκανε λόγω απλότητας και χωρίς καμία σκοπιμότητα. Ο ίδιος όμως, δεν πρόκειται να αποχωριστεί το εγκώλπιό του.


 LAMIASTARGR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παπατράγε αρνηθήκατε τον Χριστό και αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Πόσους Έλληνες άστεγους φιλοξένησε αυτός ο τράγος; Ο πέλεκυς θα είναι πιο βαρύς στα δικά σας τα κεφάλια παρά στα δικά μας ως λαϊκοί πολίτες. Εμετός! Αυτά τα μουσουλμάνια που φιλοξενείτε μπορεί να φώναζαν Αλλάχ ακμπάρ όταν κόβανε τα κεφάλια των ελληνορθόδοξων κληρικών πριν 3 χρόνια στην Συρία. Τι να περιμένει κανείς αφού κάποιοι στην εκκλησία είναι παθητικοί γκόμενοι των Πακιστανών.

  2. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑΔΑ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ . ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ .

  3. Η Εκκλησία είναι αρρωγός σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε θρησκεία και αν ανήκουv?
    Να του στειλτε ενα μυνημα οτι μουσουλμανοι ειναι διωκτες του Χριστιανισμου και φονιαδες εκατομυριων Χριστιανων ακομα
    και μεχρι σημερα..
    Δηλαδη αρνουνται το Χριστο ως προς δειγμα φιλανθρωπιας?
    Φιλανθρωπια να ταιζεις του συγγενεις των Τζιχαντιστων φονιαδων
    και διωκτων των Χριστιανων ?Α ρε ξυρισμα θελετε και πεταμα στο Καιδα
    κολοπατρονοι του Εωσφορου τραγοπαπαδες θεοπαιχτες..
    Θα μας τρελανουν ..εχουν εισητηριο πρωτο τραπεζι πιστα
    στην κολαση Αντιχριστοι ειναι και ρατσιστες εναντιον των Ελληνων
    το αποδειξανε 5 χρονια..πες του να πα να γ… του τραγοπαπα
    του σιχαμενου του ραγια του προσκυνημενου
    δε ξεχναμε τι εκαναν τα κολοπαπαδαρια μια ζωη στην Ιστορια
    συμφωνιες με τους Τουρκους στην Αλωση το χρυσο που καβατζοσανε
    και την τρις ευρω περουσια τους που φυλανε για και λαος
    καταστραφηκε Μασωνοι ειναι και υποκριτες ολοι παπαδες για την παρτη του εκαναν οτι εκανα και κανουν οχι για το λαο και οχι για το Χριστο
    τωρα θυμηθηκανε να το παιξουν φιλανθρωποι οι αλητες…συσσιτα τα πληρωνε ο λαος τα οργανωνανε αυτοι αλλα ποτε δε δωσανε βοηθεια
    σε κανεναν και επειδη ξερω προσωπικα ποσο καθικια ειναι
    κολοπαπαδες..ζητιανους μας θελουνε
    αλητες ειναι ολοι και θεοπαιχτες..αντιχριστοι και ραγιαδες προσκυνημενοι στους μισθους και στις καταθεσεις και τις περουσιες τους.
    στην κολαση ειναι ολοι ηδη εκει..

Comments are closed.