Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ – Η Κόκκινη Χούντα είναι ΠΑΝΤΟΥ!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
patriotiki

Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ.Με πανομοιότυπες κλίσεις σε απολογία, καλούνται διαδοχικά τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου να προσέλθουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, και να καταθέσουν στην Κρατική Ασφάλεια (Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας)..
φωτο
Η αστυνομία της σκέψης (thought police) της νέας τάξης εν δράσει.

Σχόλιο:Το πολίτευμα της Ελλάδος πλέον είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

opaidagogos.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ειναι ο νεος τροπος των κοκκινων φασιστων για να απαγορευσουν στους πατριωτες να εκφερουν την αποψη τους.Καν το οπως ο πατερουλης Σταλιν.Σε λιγο ερχονται και τα γκουλαγκ.

  2. αμα καθομαστε απαντες αυτο γινεται! θελει βια στη βια της εξουσιας! οτι θελουμε θα λεμε για οποιον θελουμε, ποια ρατσιστικη βια? χαχααχαχχασαχσαχσ

    ρε ξεφτιλικια της ΕΛΑΣ! εχουν ξεπεσει τοσο πολυ! να πανε να συλλαβουν τον εισσαγγελεα που εδωσε την εντολη κι αυτον που τον πηρε τηλεφωνο και του ειπε να την βγαλει!! κι αμα θελουν τον βρισκουν, ξερουν αυτοι!!!!

    ποτε θα αναλαβουν οι της ΕΛΑΣ τις ευθυνες τους Την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, αντι να μας κοντραρουν γιατι στο τελος δε θα τους λυπηθει κανεις κι ερχεται!!!?

  3. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΣΑΙΤ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ !!!!!!!!!!

Comments are closed.