“Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ- ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΩ από το ΜΠΑΛΚΟΝΙ…” (Καταγγελία Αναγνώστη του makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
χχ

Κύριε Χίο καλησπέρα, θέλω να σας καταγγείλω κάτι σχετικά με τον Κωτσόβολο…

Είχα πάρει 2 κλιματιστικά με δόσεις στο κατάστημα του Κωτσόβολου πριν 2 χρόνια….

Τα είχα βάλει σε 30 δόσεις. Έφτασα να πληρώσω τις 18 από τις 30 με συνέπεια να έχω καθυστερήσει 3 δόσεις καθώς αδυνατώ να τα πληρώσω…είμαι άνεργος και το μόνο που κάνει ο Κωτσόβολος είναι να απειλεί ότι και θα με χώσει μέσα και θα μου πάρει το σπίτι….

Χώρια που μου έστειλε και ραβασάκι σπίτι ότι θα διεκδικήσει νομικά το ποσό που οφείλω και θα επιβαρυνθώ με τα έξοδα τις δίκης….τι μπορώ να κάνω;
Με έχουν πανικοβάλει…στο τέλος θα βουτήξω από το μπαλκόνι και εγώ…

Πολίτης Ιωάννης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μην αγχωνεσαι. Μπαινω στον Kωτσοβολο ετσι απλα για να χαζεψω (Δεν τρελαθηκα ακομα να αγορασω απο εκει). Τα προϊοντα τους ειναι πανακριβα ενω αν πας ακριβως απεναντι στα Mediamarkt στην Συγγρου, ειναι τουλαχιστον 30 ευρω ποιο κατω. Τα καταστηματα τους ειναι πλεον ποια ΑΔΕΙΑ και οι τυποι που εργαζονται μεσα εχουν λογικη και πολιτικη Πλαισιο. Εχετε αναγκη απο κατι? Εμεις εδω ειμαστε να σας εξυπηρετησουμε! Τα πραγματα ειναι απλα. Οπως πανε, θα κλεισουν και εσενα θα σου μεινουν τα κλιματιστικα. Στο κατω κατω, δανεισου τα λεφτα απο καποιον δικο σου και ξεχρεωσε τον Κωτσοβολο. Καλυτερα να τα χρωστας σε φιλο.

  2. δε πηδας απο το μπαλκονι, αυτο ειναι κουτο
    τους πηδας οσο μπορεις , ποιο σπιτι να σου παρουν, ας παρουν τα κλιματιστικα πισω,αν κι εχεις ξοφλησει ανω του 50% οποτε ξυλωσε το ενα και φορα το τους καπέλο

  3. Ρε Γιάννη πας καλά αγόρι μου; Θα πηδήξεις από το μπαλκόνι επειδή χρωστάς 12 από τις 30 δόσεις του κλιματιστικού;

    Καταρχάς δεν μπορεί να σου πάρει κανένα σπίτι. Πήγαινε κάνε ένα διακανονισμό ή στην τελική δώστους το ένα πίσω.

  4. Ελληνική αλυσίδα? Dixon’s – Σας λέει τίποτα? Δεν έχει μείνει τίποτα ελληνικό. Μάθετε να ψωνίζετε και από τα μικρομάγαζα επιτέλους!

  5. ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΓΑ ΣΤΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,,,ΝΟΜΙΖΩ 2005….ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ…..ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΗΜΑ….,ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΑΡ…ΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΛΗΤΗ….ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….ΓΙΑ ΝΟΜΗ …ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ…(ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΓΑ 3 ΔΟΣΕΙΣ) ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΡΧ…ΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ…..ΕΔΩ.
    ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ….ΚΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΧΑΣΑΝ 9500 ΕΥΡΩ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ….ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Μ…ΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ …ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΡΩΣΤΑ 150 -200 ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…..ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 30-40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΑΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ 120-150 ΧΙΛΑΔΕΣ.
    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ…ΕΣ…..ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ…..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ….ΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ…..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ…..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΟΟΟΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ?
    ΓΕΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…..ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.
    ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ….
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ….ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ.
    ΑΡΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΙΛΟΙ.

    1. Δεν τα ξέρεις καλά αγοράκι μου… Και το αμάξι μπορούν να σου κατασχέσουν και το σπίτι να σου πάρουν και φυλακή να σε κλείσουν. Όλα εξαρτώνται από το πόσα χρωστάς.
      Ο φίλος χρωστάει ελάχιστα χρήματα και δεν θα του κάνουν τίποτα.

      Όσο για το “ισχύς δια της ενώσεως” λέγε το αυτό για να κοιμάσαι ήσυχος. Νομίζεις ότι είναι μαλ#κας ο άλλος που σου δίνει χρήμα χωρίς να το πάρει πίσω;

  6. Οι δόσεις δημιουργηθηκαν έτσι ώστε να πληρωνουμε το προιον σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα. Βεβαια ο Έλληνας το εχει παρευμηνευσει.. Αγοραζω και δουλευω να το ξεπληρωσω γιατι δεν εχω να τα δωσω ολα τα χρηματα τωρα. Το ίδιο ισχυει και με τις πιστωτικες.. Φίλε μου εαν εχεις φραγκα στην τσεπη κανε δουλεια.. αλλιως κατσε στα αυγα σου

    1. Αυτό πέστο στον τύπο που σχολιάζει πιο πάνω και χρωστάει από το 2005.
      Φαίνεται επαγγελματίας.

  7. Ότι αγοράζετε να κάνετε έρευνα αγοράς και μακριά από δόσεις και πιστωτικές κάρτες που σας πίνουν το αίμα οι βρυκόλακες.Όσο αντέχει η τσέπη σας θα ψωνίζετε και θα έχετε μαζέψει όλο το ποσό για να κάνετε και παζάρι.Και μακριά από πολυεθνικές

  8. πηγαινε και παρτους και αλλα 2 κλιματιστικα.πεσ τους οτι δεν θα πληρωσεις ουτε αυτα.

  9. Καλα ρε φιλε στον Κλεφτοβολο βρηκες να πας,μεγαλος απα..ας και κλεφ…ης,πηγα να παρω 19ρα οθονη για computer,την ειχε 185 με δοσεις,του λεω του πωλητη ποσο ντουκου,μου λεει το ιδιο 185,αντε γεια ρεε,παω σε αλλο καταστημα στο χιλιομετρο την ιδια οθονη 135 ντουγκα,πιο παλια ειχα παρει ενα ψυγειο και χαλασε μετα απο 6 μηνες,μου βγαλανε την πιστη να το αλλαξω και να παρω αλλο,δεν ξαναπατησα στον κλεφτη.

  10. Δεν τους συμφερει οικονομικα να τα διεκδικησουν δικαστικα.Απλα σε φοβιζουν μηπως και σου αρπαξουν κατι.Οταν ερχονται ραβασακια να κατεβαζεις στους 22 βαθμους την ρυθμιση,δροσιζεσαι καλυτερα…

  11. ρε μεγαλε ,θα μας στειλεις αδιαβαστους ολους…τι να πουμε και εμεις που χρωσταμε στεγαστικα και επαγγελματικα ???? θα σου ελεγα δε γ…σαι μ…α καραγκιοζη,αλλα δεν στο λεω….τι να πουμε και εμεις που πραγματικα θα βρεθουμε στον δρομο ;;;; μαλλον μας δουλευεις πανιβλακα,αλλα εχε υποψιν ,πως οτι κοροιδευεις το λουζεσαι ,καραγκιοζακο

  12. Πόσα έχουν μείνει που χρωστάς ; Πούλα τα κλιματιστικά και όσα λεφτά σου μείνουν (που λογικά θα μείνουν),πάρε 2-3 ανεμιστήρες.Ασε που τα κλιματιστικά δεν είναι και η καλύτερη λύση….οσο για τις απειλες οτι θα σου πάρουν το σπίτι κλπ είναι γνωστά κόλπα εκφοβισμού και μόνο !!!!

  13. Σε Τράπεζα χρωστάς και οχι στον Κωτσόβολο.

  14. ρε καλε μου άνθρωπε τι ήθελες και πήγαινες εκεί για ψώνια,δεν ξέρεις ότι είναι όλοι τους εβραίοι, δεν ξέρεις ότι όλα του τα προϊόντα είναι διαλογής και χαλασμένα? δεν το διάβασες στα ψιλά γράμματα ότι δεν επιστρέφονται πίσω ας είναι και χαλασμένα μονο επισκευή και μονο όσο είναι στην εγγύηση και όταν λήξη η εγγύηση μετά τέλος πληρώνεις έτσι την πάτησα και εγώ με τα καταραμένα του τα “σιμπρακαλα” απατεώνες μην πάτε εκεί κανεις σας “αφιστετους” να κλείσουν

  15. καλυτερα να χρωσταω παρα να μου χρωστανε και να εχω χασει τον υπνο μου….αδερφε ασε αυτουσ να μην κοιμουντε!!!

  16. χεστους, το πολυ πολυ να παρουν πισω τα κλιματιτικα

  17. Ελληνική αλυσίδα ο Κωτσόβολος για το λαιμό κάθε Έλληνα όμως.!.
    Θα σου κλάσουν μια μάντρα πάρε τα βουνά φύτεψε και ζήσε μέχρι να ελευθερωθεί η πατρίδα μας. Δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.

  18. ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΣΥ? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ Η ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΠΑΡΕ 2 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ!ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ !

  19. καταρχας σκεψου την ζωη σου και τους δικους πανω απ’ολα και χεστους αυτους.μην ψαρρωνεις τιποτα δεν προκειται να σου κανουν το λεω με επιφυλαξη το “τιποτα”αλλα σκεψου οτι ολη η ελλαδα ειναι φεσωμενη!!!αλιμονο δηλαδη….τι θα κανουν θα μασ χωσουν ολους μεσα???

  20. σιγα ρε ανθρωπε μου μην πηδηξεις απο το μπαλκονι γι αυτους τους παπαρες…πλακα μας κανεις?αυτοι ετσι κανουν και ενα 1 ευρω να χρωστας…ειναι τα γνωστα κολπα των εισπρακτικων εταιριων για να μας φοβισουν ολους…μην τους φοβασαι καντους εσυ να σε φοβουνται…κανε ενα τηλεφωνο στο συνηγορο του καταναλωτη και θα παρεις χρησιμες συμβουλες…

  21. φιλε μου το γραφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην ΤΑΜΠΕΛΑ του καταστηματος

    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

    1. Ωραια !!!τωρα που τελειώσατε τραβήξτε…και το καζανάκι!!!

Comments are closed.