Ο … «κουβαρντάς» και… «μπρούκλης» Τσίπρας χρέωσε τον κρατικό προϋπολογισμό για την Ελληνική Σημαία που «δώρισε» στο μικρό αφγανάκι! ΞΕΦΤΙΛΑ! Ούτε 20 ευρώ δεν μπορούσε να βάλει από την τσέπη του;

Κοινοποίηση:
amir-2__article

Τσίπρας χρέωσε τον κρατικό προϋπολογισμό για την Ελληνική Σημαία που «δώρισε» στο μικρό αφγανάκι!

Οι κατσαπλιάδες Συριζαίοι χρέωσαν στον κρατικό προϋπολογισμό το ποσό των 20 ευρώ για την αγορά της Ελληνικής Σημαίας που «χάρισε» ο Τσίπρας στον μικρό αφγανό Αμίρ.

Να τι γράφει επί του θέματος ο καλά ενημερωμένος σε τέτοια θέματα απόλυτα συστημικός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου:

«Η τρίτη απόφαση με ενέβαλε σε μεγάλες σκέψεις. Αφορά τη δαπάνη 20  ευρώ (δηλαδή χρέωσαν τον κρατικό προϋπολογισμό με… 20 ευρώ!!!), έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου και αιτιολογία «δώρα για επίσημους προσκεκλημένους». Ειλικρινά δεν θα μου πήγαινε πουθενά ο νους τι μπορεί να αφορά αυτό το ποσό, ειδικότερα, τι δώρα μπορεί να είναι αυτά για επίσημους προσκεκλημένους, αν δεν πρόσεχα, στο τέλος της, κάτω κάτω σημειωμένο το όνομα “Αμίρ;”. Με ερωτηματικό και αυτό.

Ποιος είναι ο Αμίρ; Ο μικρός Αφγανός από τη Δάφνη τον οποίο η διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να κάνει σημαιοφόρο και μετά τον κάλεσε (και έπραξε άριστα) ο πρόεδρος Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Έβγαλε φωτογραφίες μαζί του και του χάρισε μια ελληνική σημαία!

Έχει άραγε σχέση η δαπάνη των 20 ευρώ με το πρωθυπουργικό δώρο στον μικρό Αμίρ; Μακάρι να μην έχει, θα πω. Γιατί θα χάσω πάσα ιδέα και για τον Πρωθυπουργό και για τους συνεργάτες του. Και σταματώ σε αυτό το σημείο, να μην πω τίποτε βαρύτερο…».

Ο Τσίπρας λοιπόν έκανε δήθεν «δώρο» την Σημαία στο αφγανάκι, αλλά τσιγκουνεύτηκε να πληρώσει από την τσέπη του τα 20 μόλις ευρώ και τα χρέωσε στον κρατικό προϋπολογισμό! Οποία ξεφτίλα!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ετσι ειναι οι εβραιοι , κανουν μνημοσυνο με ξενα κόλλυβα

  2. παιδια ολοι οταν καποιο δωρο το κρατος το πληρωνει κανετε σαν να γεννηθηκατε τωρα κανεις τους δεν βαζει τιποτα απο την τσεπη του

  3. για αυτή την αριστερή κυβέρνηση θα μιλάμε για χρονια για τα κατόρθωμα της!
    Εχει κ άλλο για να πιάσει πάτο; Χαχαχα

Comments are closed.