Ο κλαρινογαμπρός της ασφάλτου σφήνωσε στα Ζαγοροχώρια με την Ferrari! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ferrari

Ο απόλυτος ορισμός του…κλαρινογαμπρού: Πήγε να περάσει με την… Ferrari από τα πετρόχτιστα σοκάκια του χωριού, για να τον «καμαρώσουν» οι γείτονες!!!

Το βίντεο, που θα δείτε, τραβήχτηκε πριν λίγες μέρες στο χωριό Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια και είναι «για γέλια και για κλάματα».

Ο οδηγός είχε την φαεινή ιδέα να περάσει το πολυτελέστατο όχημα του από ένα στενό με φάρδος… 196 cm (!), κάτι που φυσικά ήταν αδύνατο.

Το αυτοκίνητο σχεδόν σφηνώθηκε και χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση «διάσωσης» με το μισό χωριό να βρίσκεται στο «πόδι» για να καταφέρει να μην γρατζουνιστεί. Γιατί μια γρατζουνιά σε τέτοιο αμάξι κοστίζει ακριβά ως γνωστόν και την “κλαις” για χρόνια!

Μέχρι και χαρτόνια στους τοίχους κρατούσαν οι άνθρωποι για να καταφέρει να διανύσει «αλώβητο» τα 200 μέτρα που ήταν ο δρόμος. Περιττό να σας πούμε ότι έκανε … 20 λεπτά για αυτή την διαδρομή.

Τουλάχιστον πέτυχε με το παραπάνω τον σκοπό του, αφού εκτός από τους κατοίκους του… Κουκουλίου έμαθε όλη η Ελλάδα ότι έχει Ferrari, μιας και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια βέβαια.

Απολαύστε τον!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ…

  2. Και κλίνει το βίντεο με την χαζογκομενα στην κάμερα να λέει, σας αξίζει μια βόλτα με την Ferrari, και καλά για να επιβραβεύσει κόπο τους.
    Λες και μια βόλτα με το αμάξι του μπαστουνοβλαχαδερου είναι το υπέρτατο αγαθό.
    Ένα ευχαριστώ δεν τον άκουσα να λέει στους χωριανούς που έφαγαν την ωρα τους να ξελασπώσουν τον μαλακά από την χαζομάρα του.

  3. Σιγά μην ήμουν εκεί και να τον βοηθούσα ! Θα τον άφηνα να την φρακάρει ! Λεφτά έχει , οπότε ας την έβγαζε από αέρος με ΣΙΝΟΥΚ ελικόπτερο ή ας την διέλυαν κομμάτι-κομμάτι ! Και θα πρέπει ο δήμαρχος αν έχει πειραχτεί ο παραδοσιακός τοίχος με τις πέτρες να διεκδικήσει αποζημίωση από το βλήμα!

  4. Πρεπει να του κανει μηνυση η εταιρεια ρεζιλεψε το αμαξι το ταγαρι επιστροφη απο το ιδιο μερος εκανε ο οδηγαρας?

  5. ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΒΛΑΧΟ.ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ, ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΩΡΙΔΑ Μ ΑΥΤΟΝ!

  6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ….ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΛΟΒΛΑΧΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ…ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΣΑΡΚΑ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΖΑΓΩΡΟΧΩΡΙΑ ΜΕ ΦΕΡΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ…ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΡΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΚΕΙ….ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΖΟΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ….

  7. Κρίμα τι φταίνε οι κακόμοιροι οι βλάχοι?
    Αυτός αρχικομπλεξάρα του κερατά ήταν!

  8. Μιλάμε για πολύ μαλάκα! Καλά το αυτοκίνητο το πήγε εκεί για να το βάλλουν σε κάποιο μουσείο αυτοκινήτου ή έπρεπε να γίνει η ίδια διαδικασία για να πάει σπίτι του ; Για σαβατοκύριακο είχε πάει ; Κι’ αν το άφηνε στην αρχή του μονοπατιού και πήγαινε με τα πόδια , τι θα πάθαινε ; Και η βλάχα που καθόταν δίπλα του αντί να πηγαίνει με τα πόδια και να βοηθάει απ’ έξω , θα κερνούσε τους βοηθούς πάρκιν , μια … βόλτα με την αμαξάρα ! Ταιριάξανε το ζευγάρι ! Βλήματα μοναχά ! Έπρεπε να πάρει φωτιά η FERRARI να καεί για να τους γίνει μάθημα ! Ρε που πάνε τα λεφτά !!!

  9. Του άξιζε του μαλάκα να την χτυπήσει πουθενά και να πληρώνει

  10. ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ -ΤΥΡΟΓΑΛΟ – ΒΛΑΧΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ

  11. αυτη που λεει αναψε στο βιντεο τι ηθελε να πει

  12. Καλα,αν αυτος ειναι καραγκιοζης,τους αλλους δυο τι μπορουμε να τους πουμε;
    Τιποτα καλυτερο δεν ειχαν να κανουν στα Ζαγοροχωρια;

  13. Κάποτε η Rolls Royce αρνούνταν να πωλήσει μοντέλο της σε όποιον δεν πληρούσε συγκεκριμένα κριτήρια. Δεν αρκούσαν τα χρήματα. Όσα και να έδινες, προκειμένου να έχεις μια Rolls Royce έπρεπε πρώτα να τους κάνεις. Αλλιώς πολύ απλά δεν μπορούσες να αγοράσεις μια. Και ιδού ο λόγος !!!!!

  14. Που πας ρε επιστημονα;;;
    Εμαθες οτι εχει gold diggers στα χωρια και ειπες να πας;;;
    Νοημοσυνη μηδεν….

  15. ΓΙΔΙ…..(ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ)…..

  16. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ

Comments are closed.