Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο-“ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” Λεπέν -Παπαδημούλης – “Δεν επιτρέπω να με λένε φασίστρια αυτοί που έχουν βάρος στη συνείδησή τους 100 εκατ.θανάτους” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
papadhmoylhs

Έγινε της Ευρωβουλής το κάγκελο

Eπίθεση κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε η Μαρί Λεπέν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς, για τα Συμπεράσματα του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για τη μετανάστευση είπε:«Στην ανθρωπιστική κρίση του προσφυγικού κύματος, χρειάζεται μια ανθρωπιστική ευρωπαϊκή λύση. Ως Ευρωπαίος πολίτης, ντρέπομαι για την αποτυχία του Συμβουλίου των Υπουργών και τονίζω ότι είναι η ώρα των ηγετών. Των αρχηγών των κρατών. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τους υπουργούς τους. Αλλιώς, θα ακούμε εδώ μέσα φασιστικές κραυγές σαν της κυρίας Λεπέν, που προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους πάνω σε ανθρώπινες ζωές. Την ώρα που το Αιγαίο και η Μεσόγειος γίνονται νεκροταφείο χιλιάδων, μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.Είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο η Ευρώπη να απουσιάζει, να αναβάλλει, να ακυρώνει τη συνθήκη Σέγκεν, να υψώνει τείχη, επειδή λίγες κυβερνήσεις της δεξιάς και της άκρας δεξιάς μπλοκάρουν την αναγκαία απόφαση. Το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να πρωτοστατήσει τώρα για να υπάρξει λύση, αλλιώς αύριο θα είναι αργά. Η χώρα μου, η Ελλάδα, δεν αντέχει μόνη της όλη αυτή την πίεση».


Μετά το τέλος της παρέμβασής του το λόγο ζήτησε η Πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του ENF η οποία απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη είπε:«Δεν επιτρέπω να με αποκαλούν φασίστρια. Ιδίως εκ μέρους κάποιων που έχουν στο βάρος της συνείδησής τους 100 εκατομμύρια θανάτους ως πολιτικό κίνημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΛΟΥΤΗ;;ΈΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ….ΒΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ

  2. Τι νομιζες καραγκιοζακο οτι εισαι στην Ελλαδα για να λες τις παπαριες σου χωρις να ακουγεται η αληθεια

  3. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ,ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ.ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ.

  4. Αυτός ο βρωμερός καραγκιόζης-επαγγελματίας ευρωβουλευτής πολλά χρόνια τώρα, που δεν ξέρει τι έχει από καταθέσεις σε τράπεζες έφαγε τη φόλα του από τη Λεπέν όπως του άξιζε. Πνέει άλλος αέρας στην Ευρώπη πλέον , ας το χωνέψουν οι αριστερές πατσαβούρες !
    Επίσης ο μεταφραστής δεν μετέφρασε αμέσως το νούμερο των 100 εκατομμυρίων αλλά έλεγε για 500 χιλιάδες , μήπως ήταν αριστερών πεποιθήσεων κι αυτός ο βολεμένος;

  5. Μαλάκες ΈΛλΗΝΕΣ…
    Το φτέξιμο είναι όλο δικό σας…
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…Μ Α Λ Α Κ Ε Σ…….

    Θέλατε δημοκρατία…μεταπολίτευση…
    Φάτε τα τώρα ΜΑΛΑΚΕΣ…
    Θα έχουμε κάθε πούστη στην ψυχή και στο σώμα να το παίζει δημοκράτης και να ψευδολογεί με στόμφο και ρητορική δεινότητα κάτω από τη σκέπη της δημοκρατίας.

    Ααα ναι να μην ξεχάσω…

    Παπαδημούλη μπινέ………να είσαι καταραμένος για παντα…

  6. KATΣΕ ΚΑΤΩ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ 1,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ …ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Η ΛΕΠΕΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ….ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ

  7. στην ευρωβουλη 22 χιλιαρικα το μηνα παιρνει το… κομμουνι ε;
    θα τα επαιρνε και στην ανατολικη γερμανια!
    πιο μεγαλο μηνιαιο εισοδημα και απο το λατση εχει!

  8. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ .ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ . ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ , ΜΙΣΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ . ΤΟ 62% ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑΙ . ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΣΤΕ . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ Η Ν.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΗ .

    1. Προς όλους τους μισοχαζους ναζιστοπιθηκους: Στηρίζετε τη λεπεν που είπε ότι δεν θα συνεργαστει με την ναζιστική χρυση αυγη. χαχαχαχαχα κακομοίρηδες όλοι σας φτύνουν και νομιζετε ότι βρέχχει
      ουγκ ουγκ ουγκ

      1. βλεπε τωρα τον δικο σας που τον εφτυσε και νομιζει οτι βρεχει

      2. Ρε τώρα κατάλαβα,εσύ κάνεις “ουγκ” όταν χαίρεσαι…κουνάς και τα αυτιά σου παράλληλα;Για να κάνεις 3 φορές ουγκ,φαντάζομαι τι χαρά έχεις!Ούτε αμεα δεν κάνουν τέτοια πράγματα!

  9. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥΛΗΣ….ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ…ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ. ΨΟΦΟ ΡΕ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙ

  10. Οι Παπαδημούληδες νομίζουν, ότι τις αριστερές παπαριές τους μπορούν να τις λένε και στην Ευρώπη.
    Μόνο στην Ελλάδα των καθυστεριμένων περνάνε.
    Όλες οι χώρες βλέπουν τον κίνδυνο των λαθρό ισλαμιστών, η Ελλάδα όχι;
    Τι θα γίνει, θα μας γυρίσουν πάλι στον μεσαίωνα με ισλάμ αυτή την φορά;
    Άμα κυβερνούνε οι μαστουρομένοι αριστεροί που δεν βλέπουν την τύφλα τους τι περιμένεις;

  11. Παπαδημουλη ….στασου μυγδαλα!!!
    ετσι πως τα εκανε ο αρχηγος σου παρτα
    ..Δεν σας αρεσε η αποτροπη εεε?
    παρε το τριτο τωρα και γινε περιγελος

  12. Θα είχε μεγαλύτερη αξία εάν προερχόταν από τον πατέρα Λεπέν …

    Η Μαρί έχει μη ευρωπαίο γκόμενο οπότε και αυτό-ακυρώνεται …
    Παραμύθι εθνικισμός, όπως η λίγκα του βορά που έχει μαύρους ψηφοφόρους…

    ΑΠΑΤΗ!

      1. ούτε 3% δεν θα πάρετε, γαλότσες,
        όσα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και να γράψετε

Comments are closed.