Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ… ΚΡΥΦΤΗΚΕ:«Τα ανθρωπάκια» της ΔΗ.ΣΥ. με τα κομμένα κεφάλια – Δεν είναι τρολιά, είναι κατάντια!

Κοινοποίηση:
ΔΗΣΥ-600x334

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ… ΚΡΥΦΤΗΚΕ: Αυτό είναι το νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Το νέο κόμμα της κεντροαριστεράς απέκτησε χρονοδιάγραμμα γέννησης και πλέον απέκτησε και σύμβολο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πρόσωπα του Γαΐτη.

H τελική επιλογή πέρασε από πολλές συζητήσεις και διαφωνίες και εντύπωση προκαλεί η απουσία ενός θρυλικού συμβόλου, του ήλιου του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο..

Πρόκειται για τις φιγούρες πέντε προσώπων, το ένα δίπλα στο άλλο, που θα συμβολίζουν προφανώς τους πέντε συμμετέχοντες, κόμματα και κινήσεις, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Πάντως, με την νέα του μορφή, το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους τους πέντε προέδρους (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, ΕΔΕΜ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ).
Μένει πια ο νέος φορέας να αποκτήσει αρχηγό και όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με κατι δανεια απληρωτα και με κατι μετρητα στα γραφεια του Πασοκ τι εγινε :

  2. καταντια είναι να εχεις για συμβολο σου την σβαατικα

  3. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY PRIDE ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΒΑΚΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΕΥΓΕ ΦΩΦΗ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!

  4. ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ , ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΝΗΜΑΤΑ, ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

Comments are closed.