«Ο Ηλίας Κασιδιάρης “δρόσισε” πριν από χρόνια τη Ρένα Δούρου»! Χαμός με το σχόλιο από το βήμα της Βουλής… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
kasidiarhs_nero

Το ζήτημα προέκυψε όταν ο κ. Μπαρμπαρούσης δήλωσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης “δρόσισε” πριν από χρόνια τη Ρένα Δούρου στο γνωστό περιστατικό. Στο άκουσμα αυτής της φράσης ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παρενέβη και πήρε τον λόγο εκφράζοντας την απόλυτη αποδοκιμασία της Βουλής.
Καταλόγισε, μάλιστα, στη Χρυσή Αυγή ότι μετά από τόσα χρόνια δεν δείχνει την «ελάχιστη ντροπή» και υπενθύμισε ότι εκτός από το ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου ο Κασιδιάρης είχε χαστουκίσει και τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. «Η αποδοκιμασία της Βουλής πρέπει να είναι πλήρης» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο γκομενος της γαιΔουρου, ο Μπενισης, με τον οποιο συζει , ειναι ανωτερος υπαλληλος σε υπουργειο και διαχειριζεται τεραστια ποσα…
    Η πιο απολαυστικη στιγμη που χαρισε ποτε η τηλεοραση στους Ελληνες ηταν το χαστουκι του Κυριου Κασιδιαρη στην ανωμαλη την κανελη και το αδειασμα του ποτηριου στην ασχημη μουρη της γαιδουρου

  2. Μπράβο του Ηλία δεν τους ψήφησα αλλά τελικά είναι ο μόνος δρόμος να απαλλαγούμε απο του ισλαμοπιθηκους και απ τα πουστρονια του σύριζα. Για να πάρει η Ελλάδα μπροστά.

  3. Αυτή η βρωμιάρα μόνο χύσια θέλει για να δροσιστεί η γριά που το παίζει και γκόμενα.

  4. περιμενουμε την ξανθομαλλουσα δουρου με το μαυρο κορδονι να παει την χωρα 500 χρονια μπροστα

Comments are closed.