Ο ηθοποιός που έβριζε την Ελληνική σημαία και την Εθνική γιορτή μιλά για την Χρυσή Αυγή : «Είχα πέσει θύμα της παρατραβηγμένης ανωριμότητάς μου»

Κοινοποίηση:
moyzoyrakis

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει ότι είχε πέσει «θύμα» της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν και μίλησε για αυτή του την εμπειρία στην εφημερίδα Φιλελεύθερος!

“Νομίζω ότι έπεσα θύμα της παρατραβηγμένης ανωριμότητάς μου (που μέχρι τότε με είχε βοηθήσει θεαματικά και μπορώ να πω ότι ακόμα συνεχίζει), της άγνοιας κινδύνου, μιας κακής υποκριτικής στιγμής και ενός παιχνιδιού πολύ πιο μεγάλου από εμένα, όπου δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από ένα πιόνι, και που όταν το κατάλαβα ήταν ήδη αργά. Θύματα όμως υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο η αγανάκτηση, η απελπισία, η εφηβική αντιδραστικότητα και όλα τα συναισθήματα της απομόνωσης και της αδικίας, μέσα από οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις οποιουδήποτε χώρου, καλλιεργούνται για να γίνουν μίσος και φόβος. Αν καταφέρουμε όμως αυτή τη θέση στην καρδιά μας να τη δώσουμε στην αγάπη… ποιος ξέρει τι ομορφιές μπορεί να προκύψουν. Και δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να μισήσεις από το να συγχωρέσεις. Πολύ πιο εύκολο να προσχωρήσεις στο “the dark side”, απ’ το να κρατήσεις “the force strong with in you”. Αλλά το ξέρεις μέσα σου ότι αν αξίζει κάτι, είναι να είσαι Jedi!”

 

Σε γενικότερο επίπεδο για όσα βιώνει στη χώρα μας, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: “Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω το κλίμα της μιζέριας και της ενοχής και του εκφοβισμού που προσπαθούν να καλλιεργήσουν. Θέλω να σταματήσω να ελπίζω σε κάτι, και απλά να είμαι αισιόδοξος και όσο καλύτερος μπορώ ως άνθρωπος να είμαι”.

Δείτε και:

ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ‼!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. τι ειχε πεσει λεει.?? θυμα της ανωριμοτητας του….τωρα τι ειναι..ωριμος αναρχοηλιθιος..??ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ..ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ.. ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ…

  2. Γυρνα ξανα στο μπαφο ασε τις χιονομπαλες σε χαλανε

  3. Πρώτα απο όλα δεν είπε τίποτε για την ΧΑ και δεύτερον μάλλον και αυτός έχει νιώσει άμμεσα την αλλαγή στον κόσμο και προσπαθεί κακείν κακώς να συμορφωθεί στα δεδομένα.
    Παίζει βέβαια και να άλλαξε την ουσία που καταναλώνει και να την άκουσε αλλιώς.

  4. Μπραβο φιλε που ξυπνησες εστω και αργα. Σιγα σιγα ολοι θα απομακρυνθουν απο τη ναζιστικη συμμορια. Συνυθως ειναι ανωριμα παιδια που τα παρασυρουν με την πατριδοκαπηλεια.
    (Σιγκ χαιλ λεει ο φασιστας απο κατω, :lol:)

    1. Ρε μλκ μουζουράκη, δεν κρατήθηκες και μπήκες να σχολιάσεις ρε καρμίρη;

    2. @ 1:52 ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ..ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..
      Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΑΦΟΑΠΛΥΤΑΚΟ?
      ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
      ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟ-ΖΟΜΠΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

  5. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΡΝΙΚΑΝΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΗΤΗ

  6. Για κοιτάξτε ρε …φάτσα !

    Για κοιτάξτε ρε το …ύφος του !

    Για κοιτάξτε ρε το …σουλούπι του !

    Και βγάλτε συμπέρασμα …………….σκέτο χαϊβάνι ! …..ο μαντράχαλος !

    Άι στο διάολο παρατραβηγμένη ανωριμότητα !

    Στράτος Δ

  7. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΤΑ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΣΒΟΥ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

  8. Μου αρέσει που εμφανίζονται κάτι άρθρα για ξεπεσμένα σκουπίδια και καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους…

  9. ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΘΕΝ..

  10. Άσε τα ψώφια μωρή λούγκρα Μουζουράκη,ο λόγος που τα γυρνάς είναι γιατί παρότι διανοητικά καθυστερημένος που είσαι κατάλαβες επιτέλους τι έκταση έχει πάρει το φαινόμενο ΧΑ και κοιτάς να καλύψεις την κωλοτρυπίδα σου.Εκτός από ανθέλληνας είσαι και δειλός ανθέλληνας.

  11. δε μπορώ να καταλάβω πως από την μια μέρα βρίζει την σημαία και τις εθνικές γιορτές με τον πιο χυδαίο τρόπο που έχω δει ποτέ απο Έλληνα και έπειτα λέει οτι έχει μετανιώσει… πιστεύω κατάλαβε μέσω της εβραιομασονικής σιονιστικής μουσικής βιομηχανίας που τον προωθούσε τα ύπουλα σχέδια τους… το πήρε χαμπάρι απο την περίεργη προώθηση του πιστεύω…

  12. …ίσα ρε σκουπίδι…άντε να τραβήξεις κανένα αλβανικό μπάφο…

  13. ΘΥΜΑ ΤΗΣ Π….. ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Κ ΤΟΥ Π…. ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    1. lol τι λες ρε κιναιδε??? εχετε αξιες και σεβασμο εσεις οι αγραμματοι τραμπουκοχαβγιτες που προσκυνατε σβαστικα κλαι χιτλερ?!…….

        1. Oυγκ φασιστα, ζητω το ραιχ!

          Γελοιοιοιοιοι

      1. Tι λές βρε καθυστερημένε;Είχες δεν είχες την είπες την μαλακία σου πάλι.
        Όσοι δηλάδη αγαπούν την πατρίδα τους ειναι ναζι;Έχεις σοβαρό πρόβλημα να το ξέρεις και να το προσέξεις,οι γονείς σου το ξέρουν;Παλιό καραγκιόζη,κουλτουριάρη.Αυτές τις μαλακίες πήγαινε να τις πείς ηλίθιε στον Πόντο,την Θράκη την Μακεδονία,θα στον κάνουν τριαντάφυλλο τον κώλο..Θυμιάτο..

        1. Εσυ δεν αγαπας τη πατριδα σου, αγαπας τη Γερμανια του Χιτλερ. Ενα ανθελληνικο σκουπιδι εισαι. Δεν ειμαι αριστερος, αγραμματε. Ειμαι ελλην, εσυ γερμανος. Οξω οι ναζηδες απο τη χωρα μας, απομονωστε τους.

  14. The dark side και may the force be with you. Σοβαρή προσωπικότητα.

  15. Δεν τον ξέρω τον πεζεβέγκη !!!

    Αλλά στη θέσι του !!!

    Θα ήταν καλύτερα να κοίταγε στον καθρέπτη !

    Να δει τι γυρεύει το …σκουλαρικάκι στα αυτάκια του !

    Κοτζάμ μαντράχαλος ….. ρε συ …

    Μήπως είσαι ακόμα … θύμα της παρατραβηγμένης ανωριμότητας ?

    Άι στο διάολο βραδιάτικα !
    Στράτος Δ

  16. ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ (ΟΣΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ Η ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!! ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΣΙΟΝ ΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
    ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΕΣΕ ΑΜΕΣΑ!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ ΡΕΜΑΛΙΑ

  17. μπραβο του που εκανε αυτοκριτικη (δεν περιμενα να κανει κατι τετοιο) ολοι κανουμε λαθη ,σημασια εχει να μαθαινουμε απο αυτα

  18. μπραβο του που εκανε αυτοκριτικη παντως (εγω δεν το περιμενα να το κανει),ολοι κανουμε λαθη, σκοπος ειναι να μαθαινουμε απο αυτα

    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΕ!

  19. ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΒΑΡΟ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ . ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΕΤΑΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΩ ΕΔΩ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΒΡΩΜΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ . ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ

  20. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΏΡΙΜΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΏΡΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΪΔΕΆΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΫΚΟΤΆΡΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΆΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΆΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΑΠΟ ΤΟ ΎΦΟΣ ΤΟΥ!

  21. Άστο, ακομπλεξάριστο μαλακιστήρι, δεν το “μαζεύεις” με τίποτα. Φτηνές δικαιολογίες. Και η Χ.Α. να σ’την είχε πέσει, τέτοιο μίσος για την σημαία δεν θα έβγαζες. Νομίζω ότι ζεις δυστυχισμένος στην Ελλάδα και δεν είναι θέμα ωριμότητας. Είσαι για πολλές σφαλιάρες και βαθύτατα πλανεμένος. Την επόμενη φορά πάρε λίγο παραπάνω δόση να απαλλάξεις τον τόπο και ιδίως τον εαυτό σου από τη δυστυχία σου… Το πρόβλημά σου είσαι εσύ και μόνο εσύ!!!http://www.youtube.com/watch?v=QB_zgEjkM7E

Comments are closed.