Ο Δαίμονας φώναζε «θέλω την ψυχή σου»!- Ερευνητής παραφυσικών φαινομένων έζησε την ΚΟΛΑΣΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Στον πιο στοιχειωμένο δρόμο της Βρετανίας βρέθηκε ερευνητής παραφυσικών φαινομένων και κυριολεκτικά έζησε τον απόλυτο τρόμο!

Ο Phil Sinclair θέλησε να δει  αν αληθεύουν οι αναφορές ότι στο στοιχειωμένο δάσος στο Σέφιλντ κυκλοφορούν τα πνεύματα παιδιών και ενός μοναχού. Επισκέφτηκε, λοιπόν, το δάσος και με μία συσκευή που ανιχνεύει ηλεκτρομαγνητική δύναμη και την μετατρέπει σε λέξεις, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα πνεύματα.

Το μηχάνημα σε λίγα λεπτά έπιασε ένα πνεύμα και ο ερευνητής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του. Όπως ακούγεται και στο βίντεο, το πνεύμα ανταποκρίνεται και με μία τρομακτική κραυγή τού λέει «βγες έξω».

Στη συνέχεια, ο ερευνητής ρωτά το πνεύμα τι χρειάζεται και εκείνο μέσω της συσκευής απαντά «την ψυχή σου», ενώ λίγα δευτερόλεπτα μία μυστηριώδης φιγούρα εμφανίζεται από πίσω του.

Ο Phil, δήλωσε ότι ήταν ίσως η πιο τρομακτική εμπειρία που είχε μέχρι στιγμής, και πλέον τα βράδια δεν μπορεί να κοιμηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Του τα πα ομορφα στο channel του τον απατεωναρα ;/

  2. Δες εναν απατεωνα, που φυσικα μονο εκεινος βλεπει τα φαντασματα πισω απο την αλλη που τρεχει πανο του γελοντας…ποπο προχθες εβλεπα ενα anime το mob 100 που ενας χαρακτηρας κοροιδευε τον κοσμο πως εξορκιζε φαντασματα, ακριβως τετοιος τυπος lol.. Τη ειναι εκεινη η πλαστικη παπαργια που κραταει, παιχνιδι του jumbο. το αστειο ειναι πεζη και να βγαζει λεφτα απαυτες τις μλκιες που κανει,,,

  3. Στον αστερισμό της παπάρας. Χώστε του το μηχάνημα στον κώλο.

Comments are closed.