Ο Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά: Έχασα τα πάντα – Ζω με 600 ευρώ

Κοινοποίηση:
fokas-696x403

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τη μάχη που δίνει καθημερινά για επιβίωση μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

«Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και την γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς«, αποκάλυψε.

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά τα απλήρωτα ενοίκια και οι αυξημένες ανάγκες τους ανάγκασαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας, όπου έχουν ένα δικό τους σπίτι. «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά«, αποκαλύπτει ο Σπύρος Φωκάς και συμπληρώνει: «Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς«.

Για την απόφασή τους να φύγουν από την Αθήνα ανέφερε: «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε«.

Για την απόφασή τους να φύγουν από την Αθήνα ανέφερε: «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. τετοιο ρεντικολο,τετοια αναξιοπρεπεια απο ενα τυχοδιωκτη που εχει το θρασος να βγαινει στα καναλια να κλαιγεται,ρε ουστ ερπετο……

  2. τι επαθε αυτος;
    εσυ ρε δεν μπαινοβγαινες στο προεδρικο μεγαρο με τον τσιπρα για την αποκατασταση της δημοκρατιας;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!
    ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ!
    ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

    1. γιατι, αν δεν ειχαμε δημοκρατια θα ηταν πλούσιος? ε ρε καψιμο…

  3. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ 300 ‘Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΠΑΙΔΙΑ;
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΡΚΕΤΑ……..ΑΣ ΤΑ ΕΤΙΜΟΥΣΕΣ
    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ…

  4. γιατί κλείγεται??? στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας θα περνά καλλίτερα από ότι στην Αθήνα …

Comments are closed.