Ο απίστευτος αποχαιρετισμός της Σόφης Πασχάλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
pasxalifoto_619_355

Δείτε τι συνέβη μεταξύ τους, καθώς αποχωρούσε από το συμβούλιο του νησιού!

Η Σόφη Πασχάλη βρίσκεται από σήμερα το βράδυ εκτός Survivor, μετά από ένα επεισοδιακό συμβούλιο, κατά το οποίο οι διάσημοι έκαναν μια απίστευτη επίθεση και μάλιστα χωρίς σοβαρά επιχειρήματα στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε το “ένοχο” μυστικό του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Φεύγοντας, η Σόφη Πασχάλη αγκάλιασε και φίλησε όλους τους παίκτες, εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στον οποίο έδωσε απλά το χέρι της και του είπε: «Θα ήθελα να σε χαιρετίσω έτσι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Συμπαντική αγάπη λέει το σούργελο αλλά το πρόσωπο της είναι μονίμως σφιγμένο και το βλέμμα αγριεμένο. Η αγάπη είναι γάργαρο καθαρό νερό, είναι ηρεμία και ομορφιά, αυτό που έχεις μέσα σου βγαίνει στο πρόσωπο σου και κυρίως στα μάτια σου. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Βρωμιά και δυσωδία για ένα ψάρι το οποίο έπιασε ο ίδιος. Όποιος είναι άξιος ας πάει να πιάσει ακόμα και ξιφία και να τον γκουρλώσει μόνος του. Δεν έβαλε χέρι στις εβδομαδιαίες προμήθειες, κόπιασε και μοίρασε κιόλας τον κόπο του σε όποιον ήταν ξύπνιος. Είναι άξιος, δυνατός και υπεύθυνος για πολλά έπαθλα φαγητού που γκούρλωσαν οι υπόλοιποι. Δεν ασχολείται με τρίχες και κοτσιδάκια, με την επιφάνεια και το γλείψιμο σαν κάτι άχρηστες συμπαίκτριες του. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη νίκησε. Κάποια κανόνισε χωρίς τον ξενοδόχο και πήρε τον πούλο όπως θα τον πάρει όλη η κλίκα γιατί αυτό τους αξίζει.

  2. Ρε παιδιά του survivor,εσείς που φωνάζετε για το ψάρι που έφαγε ο Ντάνος με κάποιον ή κάποιους από τους συμπαίκτες του το έκανε γιατί το έψησε από τη μια μεριά,ενώ εσείς το ψήνετε και από τις δύο σαν κάποια ψυχή.

  3. Καρα-κατιναριόόόόόόόόόόόόόόόό ….
    Ρε Σόφη, τί κρίση “ειλικρίνειας” και αμπελοφιλοσοφίας, ήταν αυτή που σε κατέλαβε ;;;
    Πειράζει , που εκτός από το ξεκατίνιασμά σου, δεν καταλάβαμε τίποτα από όσα είπες ;;;
    Πάρε σβάρνα τώρα όλα τα κανάλια, να μας εξηγήσεις, για να αντιληφθούμε κι εμείς οι “αδαείς”, την αιτία της χολής που έβγαλες για έναν συμπαίκτη σου, που δεν σε ενόχλησε σε τίποτα, απεναντίας, από όσο μάς επιτρέπει η νοημοσύνη μας να καταλάβουμε, σε τάϊσε , ΨΩΝΙΟ εεεε ΨΩΝΙΟ …

  4. Αυτό που νικά άσχετη είναι η αλήθεια που αγαπά ο θεός και όχι η γιόγκα που επαγγέλεσαι διότι κάνει επίκληση στους δαιμόνους.Για όσους δε γνωρίζουν,ας το ψάξουν για τη γιόγκα που διδάσκει το ερπετοειδές.

  5. Αυτό που νικά άσχετη είναι η αλήθεια που αγαπά ο θεός και όχι η γιόγκα που επαγγέλεσαι,η οποία κάνει επίκληση στους δαιμόνους.Για όσους δε γνωρίζουν,ας το ψάξουν με τη γιόγκα.

Comments are closed.