Ο αδερφός του γλεντζέ Χάρη Τομπούλογλου ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ!

Κοινοποίηση:
xaris-tompouloglou

Αξίζει να αναφερθεί ,πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός του συλληφθέντα πολιτευτή της Ν.Δ Χάρη Τομπούλογλου είναι ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ.

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι από το τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου και ο 40χρονος συνεργός του, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τομπούλογλου, φαίνεται να απαιτούσε εκβιαστικά από τον πρόεδρο διαφημιστικής εταιρείας το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την συγκεκριμένη εταιρεία από το πρόγραμμα «Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή», συνολικού ύψους 190.000 ευρώ.

Το χρονικό του εκβιασμού

Ο πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας είχε καταγγείλει το περιστατικό της εκβίασης, ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ανατεθεί στην εταιρεία, από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψε πως οι εμπλεκόμενοι είχαν αλεπάλληλες συναντήσεις και επικοινωνίες μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Στις συναντήσεις αυτές συμμετείχε και ένα τρίτο πρόσωπο, (ενδιάμεσος) που λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Προέδρου της διαφημιστικής εταιρείας και ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, ενώ τελικά συμφωνήθηκε να καταβληθεί το χρηματικό πόσο των 25.000 ευρώ.

Ο ενδιάμεσος παρέδωσε το ποσό των 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ακολούθως ο πρόεδρος του Νοσοκομείου τα παρέδωσε στον 40χρονο ημεδαπό – συνεργό του.

Τότε οι άνδρες του τμήματος εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν και τους δυο εκβιαστές, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 40χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ποιός είναι ο Χάρης Τομπούλογλου

Σημαίνων και γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τομπούλογλου ήταν πολλές φορές υποψήφιος για Δήμαρχος Χαλκηδόνας, ενώ είχε αποφασίσει να κατέβει και στις επόμενες εκλογές για την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα.

Στην πολιτική βρίσκεται από το 1986, ενώ στις εκλογές του ίδιου έτους, του 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

 

Προσπάθησε δύο φορές να εκλεγεί βουλευτής στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, στη Β΄ Αθηνών καισυγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.

Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη πρόεδρος του Νοσοκομείου.

Μετά τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου η Λ. Συγγρού ανακοίνωσε τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz.gr, ο αδερφός του είναι ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τα γαμημενα τα λαμογια συνοδευονται απο ωραιες υπαρξεις…………… και αυτες ενοχες μεσα αμεσως εμεις οι αλλοι οι απλοι που δεν κλεβουμε κοροιδα ειμαστε και δεν μας συνοδευουν ?????????

  2. Ο αδελφός Τομπούλογλου, πριν πάει στον ΣΔΟΕ, μήπως είχε διοριστεί στην ΕΥΠ και παραμονές εκλογών του 2009 μετατάχτηκε στο ΥΠΟΙΚ/Τελωνείο Αθηνών; Απλά ρωτάω.

Comments are closed.