Ο αγρότης νόμιζε ότι η κότα του κλωσούσε κανονικά τα αυγά της!!!- Όταν όμως κατάλαβε πάνω σε τι καθόταν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΓΡΟΤΗΣ

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από την επαφή τους με κοτόπουλα. Γνωρίζουμε ότι γεννούν αυγά και κακαρίζουν. Συχνά τρώνε οι αλεπούδες, οι άνθρωποι και τα γεράκια. Και… αυτό είναι όλο! Όμως πέρα από αυτό, ποιος ξέρει τι κάνει ένα κοτόπουλο κατά τη διάρκεια της ημέρας; Η κότα σε αυτό το βίντεο κάθεται πάνω σε κάτι και δεν είναι τα αυγά της. Κάτι άλλο μας κρύβει… Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

  2. Εμάς στο χωριό με μια κλώσσα έγινε ιστορία μεγάλη και σούσουρο τρανό.Όλοι ξέραν ότι ο Μπάρμπα Αγροπίδης δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την εκκλησία και τσακώνονταν με τον παπά κάθε κυριακή.Ούτε σταυρό έκανε όταν πέρναγε απ’εξω κι ας ήταν ανάσταση ανήμερα Πάσχα.Αυτός λοιπόν είχε κοτέτσο με πουλάδες και κοκόρια.Σκοτεινές φήμες τον θέλανε να θυσιάζει τα κοκόρια και με το αίμα τους να ραντίζει για να κερδίζει τη συμπάθεια του Σατανά.Μια μέρα λοιπόν,μικρά σχολιαρόπαιδα ακόμα,που μπήκαμε να κλέψουμε αυγά,βρήκαμε την κότα να κλωσσά μικρά φιδάκια.Κάναμε το σταυρό μας και φύγαμε αλαφιασμένοι.Μετά από λίγες μέρες κάψαμε το κοτέτσι και διώξαμε τα δαιμόνια μαζί με τον Παπαχαραλάμπη και τον Αγροπίδη από το χωριό μια για πάντα.

    1. Εσύ μάλλον πρέπει να βλέπεις χαβγήτες και στον ύπνο σου, τόσο καραγκιοζάκος είσαι..

Comments are closed.