Ο Έλληνας που τρέλανε την Τουρκάλα στο Survivor: «Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει – Τον ερωτεύτηκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
survivor

 Στο μεγάλο φαγοπότι Ελλήνων – Τούρκων την παίκτρια να πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και να προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον παίκτη των «Μαχητών» Κωνσταντίνο Βασάλο…
Εκείνος, λίγο αργότερα σηκώνεται, της δίνει ένα λουλούδι και την φιλάει στο μάγουλα.
Όμως εκείνη, τον… χαστουκίζει.
«Ορκίζομαι τον ερωτεύτηκα», δηλώνει ενώπιον των συμπαικτών της λίγο μετά το χαστούκι η Τουρκάλα παίκτρια, η οποία στη συνέχεια στις συνεντεύξεις των παικτών του τουρκικού Survivor παρουσιάζεται να λέει:
«Στη ζωή μου εγώ τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άνδρα δεν έχω ξαναδεί, πραγματικά ήταν πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει. Τον ερωτεύτηκα. Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εδώ καράβια χάνονται καί τό μουνί χτενίζεται.Αλλά τί θά μάς απασχολήσει;Τό survivor…Μνημόνια μέχρι νά παγώσει η κόλαση ζώο νεοέλληναρά μαλάκα.

  2. και πολλοι απο δαυτους μονο τουρκοι δεν ειναι, ασχετα αν αρκετοι ενωθηκαν μεταξυ τους, τα παιδομαζωματα επι τουρκοκρατιας εδωσαν ευρωπαικη εμφανιση, πνευματισμο και νοηση στους “τουρκους” της μικρας ασιας και αυτο φαινεται ξεκαθαρα, πχ δειτε τον ψηλο ξανθο με τα μουσια και επειτα δειτε τι υπαρχει στα βαθη της ασιας, η μαλλον καλυτερα πατε σε ενα ζωολογικο κηπο να δειτε μαιμουδες το ιδιο κανει, εχω την εντυπωση παραταυτα πως οι μαιμουδες συγκριτικα με τους μογγολους εχουν καλυτερη εμφανιση και αντιληψη, ειδαλλως οι αμερικανοι θα εστελναν μογγολους στο φεγγαρι…

Comments are closed.