Ούτε τα ονόματα, ούτε οι νονοί σώζουν τη Ν.Δ.

Κοινοποίηση:
karamanlis_299001168

Την αντίθεσή του στη συζήτηση για αλλαγή του ονόματος της παραδοσιακής δεξιάς , που αποτελεί και δημιούργημα του αείμνηστου θείου του, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο περιθώριο της τελετής του μνημοσύνου για τον ιδρυτή του κόμματος.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην παραζάλη που προκαλεί ο εφιαλτικός οιωνός των προσεχών εκλογών, το ”μαγειρείο” της Συγγρού, μελετάει ακόμα και αυτή την απεμπόληση του ονόματος της Μεταπολιτευτικής λαϊκής Δεξιάς, και την αλλαγή του από ”Ν.Δ.” σε ”Νέα Ελλάδα”.  Προοπτική που φαίνεται να βρίσκει μπροστά της τον πρώην αρχηγο του κόμματος. Όπως φέρεται να είπε με νόημα ο ίδιος σε περί αυτόν κύκλο του, ”δεν θα είμαι υποψήφιος σε κανένα άλλο κόμμα, πλην της Ν.Δ.”

Ο επερχόμενος κόλαφος είναι προ των θυρών για το κυβερνητικό κόμμα, κάτι που είναι βασανιστικά αισθητό από τα εκλογομαγειρεία της Συγγρού. Πράγμα που κάνει τους υπεύθυνους του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού, να προσανατολίζονται στην αλλαγή ΚΑΙ του ονόματος εκτός από την βάναυση αλλαγή που κατάφεραν στο λαϊκό στίγμα της παραδοσιακής δεξιάς…

Σύμφωνα, τώρα, με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής, δήλωσε ότι τίθεται και πάλι στη διάθεση του πρωθυπουργού σε περίπτωση που αυτός του το ζητήσει για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. To παιδί μίλησε…και είπε μαμ…κακά…κοκό και νάνι!

  2. ακομα κρεμαση εχει το κοπροσκυλο ..δεν ξεκουραστηκε ;;; τι μουρη είναι αυτή ;;

Comments are closed.