Οχιά MADE IN USA! Αυτή είναι η ανέραστη καρακάξα που ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και τώρα θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα με….

Κοινοποίηση:
unnamed

Σοκ: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα,οι Έλληνες είσαστε παράσιτα…

Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου…:

Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμεραγίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.

Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;
Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.

Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!

Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.

Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!

Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.

Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;

Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.

Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;

Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.
Αυτοί οι Έλληνες που είχαν πράγματι φιλοδυτικό προσανατολισμό, μετανάστευσαν. Έτσι, οι Ελληνικές δυτικές αξίες είναι ήδη μαζί μας. Ωστόσο, θέλω να παρηγορήσω εκείνους που είναι ακόμη στην Ελλάδα, εκεί μαζί με τα χρήματά μας, και εξακολουθούν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας, για αυτούς και όλα τα άλλα θύματα, μετά την ήττα της Πουτινικής Ρωσίας θα ανεγερθεί ένα μνημείο. Και αν υπάρχουν τυχόν ειλικρινείς, πιστοί στις ευρω-ατλαντικές αξίες μας, που εξακολουθούν να ζουν στην Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πέσουν θύματα στο όνομα της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όλοι σας θα αποτελείτε ένα μνημείο – στη μνήμη των θυμάτων της Πουτινικής Ρωσίας, και τα ονόματα όλων σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα – σε μαύρο μάρμαρο! Ακόμη μπορώ να σας πω ότι όπως έχουμε ανακοινώσει αυτό το σχέδιο, έχουμε εγκρίνει μια σύμβαση για την κατασκευή του μνημείου.

Σας ευχαριστώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Να στειλουμε επειγοντως τους καλυτερους γαμιαδες που εχουμε να της κανουν τον κολο και το στομα πηγαδια.μετα δε να την ριξουν απο κανενα βραχο στην αλασκα οπου ηταν να ησυχασουμε απο την παλιοκαριολα.

  2. ελλας ελληνων χριστιανων μολων λαβε αυτη ειναι η απαντιση να πανε να γαμειθουνε

  3. Η ειδηση αυτη 1) ειναι απο το 2014 και 2) ειναι ψευτικη …τουλαχιστον αυτο θα βρει κανεις, με ενα απλο γκουγκλαρισμα….και μαλιστα το αρχικο κειμενο ξεκινησε απο την βουλγαρια και σαν χωρα βομβαρδισμου μιλαγε για την βουλγαρια…και κατι τετοιο ειναι πιο πιθανο γιατι μεταφεροντας την ειδηση και κανοντας την οτι δηθεν μιλαει για την ελλαδα ,ξεχασαν να αλλαξουν τα χρονια της οθωμανικης κυριαρχιας στην ελλαδα…γιατι πολυ απλα στην ελλαδα δεν ισχυει το 500χρονια και κατι που αναφερεται στην πιο πανω συνεντευξη…αλλα αυτο ισχυει οντως για την βουλγαρια !! Στην ελλαδα αν παμε με το ποτε επισημα επεσε η πολη δηλαδη το 1453 και ποτε επιτελους μετα απο πολλες επαναστασεις καταφεραμε να τους πεταξουμε, δηλαδη την επανασταση του 1821 …τοτε μιλαμε για 368 ετη επισημης οθωμανικης αυτοκρατοριας…Εγινε κοπι πειστ απο το βουλγαρικο σαιτ μονο το ονομα της χωρας αλλαξαν απο βουλγαρια σε ελλαδα….

  4. Να μας πεί την καταγωγή της για να ξέρουμε σε ποιά δένδρα θα την ψάχναμε. (παρέα με τους πιθήκους)

  5. Τα τρόλλια, βγήκαν, βγήκαν, παγανιά
    μες τη δική μας, γειτονιά
    κι΄απο το πολύ, πεοθηλασμό
    έχασαν και τον λογισμό ( δις )

  6. Tο μακελειο απευθυνεται σε χαυγιτες…λογικο να τους βαζει πρωταπριλιατικη “συνεντευξη” για αληθινη !

    1. Ρε συ, Τρολλιασμένη. Μπορείς, να μας αποδείξεις, τα γραφόμενά σου;;; Που σε ξαμολήσανε, για προβοκάτσια;;; Λες κι΄ εμείς, μασάμε ταραμά. Τουλάχιστον, πλερώνεσαι καλά; Ε, δωσιλογάκι;;;

      1. Πανευκολα μωρη κλασιδιαρα…πατα sarah palin greece και θα δεις.

  7. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ Η Ο ΤΡΑΜΠ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΛΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

  8. Κυρια πειλιν κατι σκουλικια σαν εσενα. Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ! !!!!!!!!!!!! Οπως περπαταμε. ΑΠΛΑ τα παταμε.

  9. Κάπου υπάρχει και μια τσόντα – παρωδία nailn’ Pailin.

    Όποιος την έχει ας ρίξει σύνδεσμο!

  10. Η κυρια να παρει φορα να μας κλ@σει μια μαντρα @…..@

  11. Απειλούν με εκατομμύρια νεκρούς – Ποιον βγάζουν μπροστά

    FacebookTwitterMore
    Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 13:41
    Απειλούν με εκατομμύρια νεκρούς – Ποιον βγάζουν μπροστά

    Οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης μπροστά από τις κάμερες έχουν βγει μπροστά καθώς η παγκόσμια εξουσία τους κινδυνεύει από την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς των Β.Πούτιν και Ν.Τραμπ, η οποία πηγαίνει κόντρα στις «επιταγές» της παγκοσμιοποίησης και της εγκαθίδρυσης σοβιετικού τύπου διεθνούς δικτατορίας.

    Ο δισεκατομμυριούχος… «φιλάνθρωπος», Μπιλ Γκέιτς, δίνει ρεσιτάλ τρομοκρατίας και αναφέρει πως «οι προτεινόμενες δημοσιονομικές περικοπές των ΗΠΑ μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί αναφορικά με τη μείωση της φτώχειας και των ασθενειών και να οδηγήσουν σε άλλους 5 εκατ. θανάτους μόνο από το AIDS»!

    Οι περικοπές στις δημόσιες δαπάνες των ΗΠΑ αφορούν την διακοπή χρηματοδότησης από την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς την Ατζέντα 2030, η οποία, μεταξύ άλλων, επιδιώκει το «μάντρωμα» ολόκληρης της ανθρωπότητας σε ένα απολύτως ελεγχόμενο και ανθρωποκτόνο σύστημα Υγείας.

    Ο Γκέιτς, του οποίου το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι ένας μείζων πάροχος χρηματοδότησης για την παγκόσμια υγεία και ανάπτυξη, συνέταξε έκθεση, μαζί με το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Εκτιμήσεων για την Υγεία (IHME) του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, αναλύοντας δήθεν την πρόοδο που έχει σημειωθεί εναντίον ασθενειών όπως η ελονοσία, το AIDS και η φυματίωση.

    Σε τηλεφωνική ενημέρωση για τα ευρήματα, ο Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft Corporation, δήλωσε πως τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει αξιοσημείωτη πρόοδος, αλλά οι αλλαγές προτεραιοτήτων, η αστάθεια και ενδεχόμενες περικοπές προϋπολογισμών μπορεί να οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση του κόσμου, θέτοντας σε κίνδυνο τα κέρδη που έχουν σημειωθεί.

    Ο ιός HIV, που αυτή τη στιγμή έχει μολύνει σχεδόν 37 εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλον τον κόσμο, είναι ένα «σπουδαίο παράδειγμα», είπε ο Γκέιτς, «επειδή ο κόσμος πραγματικά παρενέβη με ένα απίστευτο επίπεδο γενναιοδωρίας που σήμανε ότι οι ετήσιοι θάνατοι που σχετίζονται με το AIDS έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό αφότου είχαν κορυφωθεί το 2005».

    Η ανάλυση των Γκέιτς και IHME, υπό την ονομασία Goalkeepers report, προβλέπει ότι μια μείωση κατά 10% των παγκόσμιων δωρεών για τη θεραπεία από τον ιό HIV θα μπορούσε να σημάνει περισσότερους από 5 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους μέχρι το 2030.

    Δεν επέλεξαν τυχαία βέβαια το συγκεκριμένο έτος!

    Βάσει των δημοσιονομικών προτάσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που δημοσιοποιήθηκαν τον Μάιο, η αμερικανική χρηματοδότηση παγκόσμιων προγραμμάτων υγείας, θα υποστεί μείωση κατά 24% το 2018 και θα περιοριστεί σε περίπου 6,5 δισεκ. δολάρια.

    Οι αντιπολιτευόμενοι Δημοκρατικοί και πολλοί από τους νεοταξίτες Ρεπουμπλικάνους, έχουν καταφερθεί εναντίον του σχεδίου Τραμπ, λέγοντας ότι θα το απορρίψουν, καθώς τις δαπάνες των ΗΠΑ ελέγχει το Κογκρέσο και όχι η κυβέρνηση.

    Ο Γκέιτς δήλωσε πως το ίδρυμά του εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει πως θα συνεχισθεί η χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης για την παγκόσμια υγεία!

    Άραγε το σχέδιο τους είναι η αντιμετώπιση των ιών, οι οποίοι κατά πολλούς δημιουργούνται σε εργαστήρια, ή κάτι άλλο;

    Ο Μπιλ Γκέιτς άλλωστε είναι επικεφαλής των μαζικών εμβολιασμών στην Αφρική και όχι μόνο, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό ακόμα και στείρωση!

      1. Τρομερή ανακάλυψη .Εσύ και ο μισός πληθυσμός της γης το ξέρουν . Μπάρμπα τράβα πάνε για κανα περίπατο κι άσε το ίντερνετ .

  12. Βρε το ζώο. Αλλα δεν εχει και εντελώς άδικο. Πείτε μου ποιος λαός θα άφηνε αυτο το φίδι να ζει, μετα απο οσα είπε. Μονο εμεις. Και να ηταν η μόνη. Πόσους και πόσους ανθελληνες θα επρεπε να οργανωθούμε και να ξεπαστρεψουμε, κυριως μεσα στην Ελλαδα. Ποιον πείραμε;;; Γιατι να μας φοβούνται, στε να μην ανοίγουν τον βόθρο τους να λενε τετοιες βρισιες. Γιατι το να βριζεις τον σωτήρα σου, ειναι αγνωμοσύνη και βρισιά. Άι στον διάολο, θλιβερό υποκειμενο. Που αν δεν είμασταν εμεις οι Ελληνες. Εσυ σήμερα ακομα θα ζούσες στα δέντρα και θα έτρωγες ρίζες. Ακομα και σ αυτο φταίμε. Σας κατεβάσαμε απο τα δέντρα, σας κάναμε ανθρωπους και αυτο ειναι το ευχαριστω σας. Σιχαμερή Οχιά. Τα φίδια οταν θέλεις να τα σκοτώσεις, πρεπει να τα πατήσεις στο κεφαλι, αλλιως θα σε δαγκώσουν. Αυτηνης το κεφαλι ποιος θα το πατησει;;;;

  13. Έχετε πολύ φαντασία εκεί στο μακελειό τελικά.έλεος χώστε ολη τη δημοσιογραφικη ομαδα μεσα να τελειώνουμε. Αν βαζετε τετοια είδηση πεοτε Πηγή κτλ.Αλλιώς είναι fakenews για να πάρετε μερικά κλικ

    1. Σε αντίθεση, με εσάς τα Admins – Τρολλάκια, που Δεν διαθέτετε, ούτε δράμι, Φαντασίας. Γι΄ αυτό επιλέγονται, οι διαθέτοντες ” Ακατοίκητον “. Χάσατε και τον Ομπάμια μπρε, που σας έδινε, τα συγχαρίκια. Ωιμέ!

    2. Ελενη23,,, εισαι ομογενης που την ψηφισε να υποθεσω?

      1. Αυτό κατάλαβες απο αυτά που είπε ; Να υποθέσω κι εγώ ότι είσαι 10 χρονών , διαβάζεις λιακόπουλο και έχεις αφίσα το “πουλί” του Πούτιν .

  14. παρασιτο και συχαμα εισαι εσυ βρωμιαρα που εισαι ενα μουλοσπερμα αγνωστου καταγωγης .που θα πεις εσυ τσοκαρο για την ελλαδα .που βρωμαει το στομα σου απο τα ζουμια που ρουφας.

  15. ΑΝ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ.

  16. οι ναζι πιστευουν τα παντα. Καπως ετσι δημιουργηθηκε και η φημη γιαυτο που δηθεν ειπε ο Κισινγκερ

  17. AΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΓΚΙΟΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΗΠΑ, ΟΗΕ, ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  18. η συνεντευξη ειναι παλια,αλλα ειναι αληθινη..αφου δεν βρεθηκε ενας ελληνας στην αμερικη να την παρει απο πισω τι περιμενεις?? οντως φταιμε σε μεγαλο βαθμο…

    1. Είναι αληθινή ;;;;; Τότε δώσε link ….. Ούτε να googlαρετε δε ξέρετε , θέλετε να έχετε και άποψη .

      1. Πρώτον: Ανώνυμα, γράφω κι΄εγω, Παπαριές. Ούμπαλα ή … Καταϊφάκι διαθέτεις, για να μας τα σπικάρεις και επώνυμα;; Πολλά ζητάω. Το ξέρω.

        Δεύτερον: Εμείς, Δεν ξέρουμε, να γκουγκλάρουμε. Εσυ που ξέρεις, γιατί δεν ψάχνεις, για το άρθρο και το link, αλλά άποψη έχεις;;;

        Θα σου πω, εγω. Γιατί η πρόθεσή σου είναι, να θολώσεις, τα νερά, να δημιουργήσεις σύγχυση – Προβοκατόρικη Τακτική – και να θέσεις, σε αμφιβολία, το αναγνωστικό κοινό. Ετσι δεν είναι, Ανεγκέφαλο Τρολλάκι;;; Ετσι. Ετσι.

  19. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ Η “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ”!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ”, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ, ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ!!! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ Κ.Α. ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΌΥ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΦΕΥΡΕ ΤΟ “ΧΡΗΜΑ” ΔΗΛ. ΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕ “ΧΟΡΗΓΙΕΣ” ΣΕ ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΏΚΤΙΚΑ???

  20. Κκκκκκκ έδωσε , λέει, πρόσφατα συνέντευξη … μα ποτέ; Και σε ποιον;
    Ονομα δημοσιογράφου;

    1. Μια ιδιαιτέρως «προκλητική» βιογραφία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στην Αμερική και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να κλείσουν μάτι με πρώτη και και καλύτερη, φυσικά ,τη Σάρα Πέιλιν που είναι και το «τιμώμενο πρόσωπο»… Χρήση κοκαίνης, φετίχ για μαύρους άντρες, άπιστη σύζυγος και κακή μαμά είναι λίγα μόνο απ΄ αυτά που ταλαιπωρούν την ευσεβή κυρία του Tea Party..

  21. Αφήστε την κ…..όλα να λέει ότι θέλει……….
    Θα κάνω ένα Τάμα στον Θεό Ήφαιστο, ώστε να γίνει η έκρηξη στο Γέλοουστον……
    Εκεί να σε δώ κυρά μου πόσο θα φωνάξεις…..Παλιό lesssssss

Comments are closed.