Τσίπρας σε Μπριζίτ: «I hope to come back to Greece and to see Betty also». ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
brizit

Μιλώντας στα αγγλικά που έμαθε στις καταλήψεις του ’91, ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε το γαλλικό προεδρικό ζεύγος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αποχαιρέτισε με θερμό εναγκαλισμό στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνόδευσε τον κ. Μακρόν και την σύζυγό του, Μπριζίτ, έως την σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους -στο οποίο επιβιβάστηκε μόνο ο πρόεδρος της Γαλλίας, καθώς η σύζυγός του ακολούθησε με άλλο σκάφος, δέκα λεπτά αργότερα.

Λίγο πριν από την αναχώρηση, οι κ.κ. Τσίπρας και Μακρόν είχαν κατ’ ιδίαν σύντομη συνομιλία σε αίθουσα του αεροδρομίου. Ακολούθησε ο θερμός τους εναγκαλισμός ενώπιον του φωτογραφικού φακού, με τον πρόεδρο της Γαλλίας να λέει κάτι στο αυτί του Έλληνα πρωθυπουργού, σε πολύ φιλικό τόνο.

Είχε προηγηθεί η χειραψία του κ. Τσίπρα με την Μπριζίτ Μακρόν, στην οποία ο πρωθυπουργός μίλησε στα αγγλικά, λέγοντας:

«It was a pleasure to see you. I hope to come back to Greece and to see Betty also». Η προφορά και το συντακτικό που χρησιμοποίησε ο Αλέξης μας, σπάει κόκκαλα.

«Goodbye, thank you» ήταν, με χαμόγελο, η απάντηση της κυρίας Μακρόν.

Ο διάλογος ξεκινάει στο 0:49

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Παντως οπως και να εχει με ολους τους καραγκιοζηδες ανικανους πολιτικους της χωρας οτι και να λετε και να λεμε ολοι μας αυτοι το μονο σιγουρο ειναι ο μας ειχαν απο παντα για ΚΛΑΣΙΜΟ ΜΑΣ ΕΚΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ οτι και να γινει γιατι παντα κοθομαστε εμεις θεληματικα σαν βοδια να μας ΚΛΑΝΟΥΝ μονο που μαζι με το πολυ κλασιμο ερχεται μετα και το ΧΕΣΙΜΟ πακετοοο……….

  2. Χα χα…!
    Βαλτε και απο μια σαλιαρα στους…κηφηνες της ερτ!

  3. Το αεργο και Α-μορφωτο ελληνοφωνο σκουπιδι ας μαθει να μιλαει Ελληνικα πρωτα .
    Ομως μετα απο τοσα χρονια εντατικα που κανει , ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που ακομη δεν μπορει να πει ο ηλιθιος μια απλη προταση στα Αγγλικα σωστα .
    Και ομως ενα ποσοστο ( ΕΥΤΥΧΩΣ πολυ μικρο ) πιστευουν οτι αυτο το ΚΟΥΡΑΔΙ κυβερνα την αποικια !

  4. Πάλι καλά που δεν της είπε.. come to Greece για να την βρεις! ??? χαχαχα

  5. IT WAS A PLEASURE TO MEET YOU, ΛΕΜΕ ΡΕ ΓΚΑΟΥ-ΒΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Ι ΗΟPE WHEN YOU COME TO GREECE AGAIN, TO MEET BETTY ΤΟΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝ-ΒΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ Κ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.. Α,ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ. ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ Κ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΥΚΑΤΖΗ, ΠΑΝΟΥΛΗ.

  6. Μαλακες ραγιάδες θέλατε να ρίξετε τον Σαμάρα ….και ψηφίσατε συριζα και τα κοπρόσκυλα ναζίδια της χα..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!!!!!

    1. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ……. πολλές μαλακίες κάναμε που λες αλέκο δεν την ξαναπατάμε χάσαμε τόσα χρονια με τον τσίπρα τζάμπα και βερεσέ. αν ήταν ο σαμαράς τώρα θα τρώγαμε με χρυσά κουταλια ε? αμ το mail του χαρδούβελη που το βάζεις? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε καραμήτρο ΠΡΟΒΑΤΟ………!!!!!!!!

      1. Μπορει να μην τρώγαμε με χρυσά κουτάλια,αλλα σίγουρα θα είμασταν πολυ καλυτερα και οικονομικά και στα θέματα μετανεστευσης….τωρα εσυ γιδοβοσκέ που ψήφισες συριζα ή χρυσή αυγή..πληρώνουμε και εμεις την δικια σου παπαριά!!

        1. Αλέκο Ν.Δ για περισσότερους ακόμα λαθρομετανάστες, περισσότερα τζαμιά, περισσότερη υποταγή στην Ε.Ε και Αμερική, περισσότερη Νέα Τάξη Πραγμάτων, περισσότερες γκέυ παρελάσεις και υιοθεσίες παιδιών από αυτούς, περισσότερη Ευρώπη και λιγότερη Ελλάδα.
          Είσαι ωραίος..

        2. καλά δεν τρέχει και τίποτα τώρα θα βγάλουμε τον κουλη και θα στρώσουνε τα πράματα……. χαχαχαχαχαχαχα

    2. γεια σου αλεκο με το πρασινο γιλεκο…..

  7. αχρηστος,τεμπελης,ανεπροκοπος,κυφηνας,οπως η πλειονοτητα των ψευτοαριστερων του κ@λου……

  8. I believe that madam Merkel…………ζωα νεοραγιαδες φτυστε την μουρη σας,με το ζωο που ψηφισατε

    1. Εσυ ποιον ψηφισες ρε κακομοιρη “παλαιο”ραγια;

      1. πως καρφωνεσαι οτι ψηφισες τσιπρα 2 φορες ρε κοπριτη…

        1. @νικος
          Νικολακη “παλαιο”ραγια εσυ καρφωνεσαι βρε φουκαρα οτι εισαι βολεμενος συστημικος..,
          Αιντε τραβα παρε τη ριαλ νιους να ενημερωθεις βρε κακομοιρη προβατο τι δουλεια εχεις στο “μακελειο” κακομοιρη;

    2. Ρε ουστ απο κει φουκαριαρη με απωθημενα…τα πασοκοσκυλα εχουν πεθανει δε στο πανε ακομα βλακεντιε;

Comments are closed.