ΟΥΠΣ! Η ακμή και η παρακμή της βίλας Γαβαλά στη Μύκονο – Πλάνα από το εσωτερικό του θρυλικού σπιτιού, που σήμερα ρημάζει

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο (1)

Η σημερινή εικόνα της θρυλικής βίλας, την οποία είχε φωτογραφίσει και η Vogue, του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο δεν θυμίζει σε τίποτα τις ένδοξες εποχές της χλιδής και των μυθιών πάρτι που γίνονταν εκεί. Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί μετά και την τεράστια οικονομική περιπέτεια που πέρασε τα τελευταία χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς και είχε σαν συνέπεια να οδηγηθεί και στη φυλακή. Για πολλές δεκαετίες τα πάρτι στη θρυλική βίλα του επιχειρηματία στη Μύκονο ήταν σημείο αναφοράς στο νησί των Ανέμων και συγκέντρωναν την αφρόκρεμα της ελληνικής μόδας και σόουμπιζ. Το σπίτι, μάλιστα, ήταν τόσο όμορφο που το είχε φωτογραφίσει ακόμη και η Vogue σχολιάζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου. Ωστόσο, η σημερινή εικόνα του σπιτιού του Λάκη Γαβαλά δεν έχει καμία σχέση με τους χώρους αυτούς που απεικονίζονται στο κορυφαίο περιοδικό μόδας. Η βίλα είναι άδεια και εγκαταλελειμμένη. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρόμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τωρα που ανακαλυψαν την βιλα,,,απο σημερα κι ολας το βραδυ,λαθροπιθικια πουστιδες οσοι πιστοι στον αλλαχ σας προσελθετε…ουστ απ εδω γαΜω τον μουτζαχεντιν σας…@@@@ολιδες του κερατα..

  2. Πολυ κοπρια …μπηκαν τιποτα αλβανοι βοσκαραδες;
    Τους ταϊζε…τους ποτιζε ο Γαβαλας…κι οταν μπηκε φυλακη τον εγραψαν κανονικα ολοι!

  3. Να βάλουν τα λαθροπιθηκια να κάνουν και διακοπές στη Μύκονο θα κάνουν χρυσές δουλειές εκεί…..

  4. Οριστε σπιτι για τους πυροσβεστες (και θα το φτιαξουν και οπως ηταν καποτε) που υπηρετουν στην fraport αεροδρομιου,γιατι δεν τους το δινουν???απ το να ριμαζει και να εχει γινει ποντικονας,αυτα ο δημος δεν τα βλεπει?την βιλα την εχει κατασχεσει το κρατος νομιζω,ετσι δεν ειναι? Και ποσες ακομη αλλες στην μυκονο,αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα,σιγα μην δωσουν στους πυροσβεστες μας,τετοιες βιλαρες..

Comments are closed.