Ορκίστηκε ο ΜΑΣΟΝΟΣ Προκόπης Παυλόπουλος Πρόεδρος Της Δημοκρατίας! (φωτό&βίντεο “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
prokopis

Πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώπιον της Ολομέλειας.

Αρχικά η ορκωμοσία είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι.

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζομαι την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του ελληνικού λαού» ήταν ο όρκος που εκφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Tι δήλωσε ο Παυλόπουλος

“Αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή το γεγονός ότι σας διαδέχομαι. Γνωριζόμαστε από παλιά. Έχουμε διανύσει κοινές πορείες. Οφείλω να σας αναγνωρίσω ότι ασκήσατε τα καθήκοντά σας με άψογο τρόπο. Ιδίως τα χρόνια της κρίσης.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να φεύγει κανείς από την Προεδρία της Δημοκρατίας με αυτή την υστεροφημία. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε για να βγει ο τόπος από αυτήν την κρίση, που αγγίζει τα όρια -αν δεν τα έχει ξεπεράσει- την ανθρωπιστική κρίση”.

Το Σάββατο στις 12:00, ο κ. Παυλόπουλος θα δεχθεί στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Μεγάρου τα συγχαρητήρια από την πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος στη θητεία του θα δώσει έμφαση στις εξωτερικές σχέσεις της χώρας. Φυσικά, το πρώτο ταξίδι του θα είναι στη Λευκωσία.

Οι επόμενοι προορισμοί του θα είναι σε Βερολίνο και Παρίσι, όπου θα έχει σίγουρα συναντήσεις με τους ομολόγους του, Γιόαχιμ Γκάουκ και Φρανσουά Ολάντ.

Στις προθέσεις του είναι, επίσης, να ταξιδέψει άμεσα και στις Βρυξέλλες και να συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Στο Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη ο Παυλόπουλος για να καταθέσει στεφάνι μετά την Ορκωμοσία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Makeleio.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν είναι μασόνος, φορά μασονικά υποδήματα
    Και να είναι τι έγινε, ο άλλος είναι κομμουνιστής και δεν μας νοιάζει

  2. Αν παρατηρήσατε κάνει συνέχεια το τρίγωνο με τα χέρια του, στο τέλος στη Βουλή χαιρετάει 1 καθολικό και 2 μαυροφορεμένους μασόνους και άλλα πολλά για να δείξει στη μασονική αδελφότητα ότι είναι δικός τους. Ορκίστηκε στις 13/3 την 19η ώρα και αύριο θα ασκήσει για πρώτη φορά τα καθήκοντα του την 13η ωρα και πάει λέγοντας. Για να μην αναφερθώ στο ότι το φεγγάρι σήμερα είναι στο τρίτο τέταρτο.

  3. Σιχαμα πακη ασπρομαλλη κοπροσκυλο του κερατα πες ποσα λεφτα θα κονομησεις απο αυτην την θεση

  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣΟΝΕ.

  5. Και δεν του καηκε το χερι που το’βαλε πανω στο Ευαγγελιο ο ΑρχιΜασονος….

    Ντροπη, αισχος. Αυτος θα’πρεπε να’ναι πισω απο τα σιδερα της φυλακης…

Comments are closed.