ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: Στους δρόμους από χθες το Μενίδι – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ βροντοφώναζουν χιλιάδες πολίτες [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
vila

ο βράδυ του Σαββάτου οι Αχαρνείς μίλησαν, φώναξαν, ούρλιαξαν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

 

Η ιδέα από μία μερίδα ανθρώπων που θεωρούν πως η “γειτονιά τους” είναι άβατο και όλοι εμείς απλά περαστικοί χτες το απόγευμα άρχισε να αλλάζει! Με μπροστάρη την Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, τον Σύλλογο Κατά της Εγκληματικότητας, αλλά όλους τους Συλλόγους και Φορείς της πόλης, χιλιάδες συμπολίτες μας συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου στις 7 το απόγευμα, διαδήλωσαν ειρηνικά και πολιτισμένα κι έπειτα περπάτησαν στην οδό Μπόσδα και Μόρνου μπροστά από τα “παλάτια” αυτών που θεωρούν πως όλοι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να περνάμε από εκεί! Οι φωνές ενώθηκαν, η αγανάκτηση πλημμύρισε μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου που “έφυγε” από την ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι γιατί κάποιοι θεώρησαν σωστό να γλεντήσουν την μη προφυλάκιση ενός “μέλους” τους που πουλούσε ναρκωτικά επιδεικνύοντας την δύναμη τους πυροβολώντας και εκφοβίζοντας όλους εμάς! Συγκλονιστική εικόνα μίας γυναίκας που έβαλε στα κάγκελα ενός “παλατιού” τα κουφέτα που μοιράστηκαν στην κηδεία του μικρού Μάριου με την φράση “ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ!”

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η αρχή! Το απόγευμα του Σαββάτου βγήκαμε στους δρόμους, στους δρόμους που είναι και ΔΙΚΟΙ μας! Ο Κασσαβός κάλεσε μέσα από όλα τα κανάλια τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να έρθει στην πόλη μας να δώσει λύση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ γατί όλοι οι υπόλοιποι απλά μας κοροϊδεύουν όλο αυτό τον καιρό. “Αν δεν μας δεχτεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εμείς ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ θα είμαστε εδώ και θα κλείνουμε τους δρόμους για τα παιδιά μας!Το ποτήρι ξεχείλισε!” είπε ο Κασσαβός με μία φωνή που όμως εκπροσωπούμε όλους μας.

Η πορεία στις 8 ξεκίνησε αφού πρώτα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου. Έπειτα η οδός Μπόσδα πλημμύρισε μικρούς και μεγάλους που περπάτησαν φωνάζοντας το σύνθημα που όλοι μας λέμε κάθε μέρα “ΕΞΩ Η ΠΡΕΖΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ”. Οι αγανακτισμένοι πολίτες ενώθηκαν και έδειξαν πως όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, ακόμη κι αν αυτό είναι να καταστείλουμε την δράση των εμπόρων ναρκωτικών που εδώ και χρόνια δημιουργούν άβατο όχι σε καταυλισμούς όπως πολλοί αναφέρουν λανθασμένα (καταυλισμός σημαίνει αντίσκοινα!) αλλά μέσα σε βίλες προκλητικά χτισμένες πάνω στο αίμα χιλιάδων νέων ανθρώπων… Το ραντεβού της αγανάκτησης και της διαμαρτυρίας ανανεώθηκε για απόψε Κυριακή στις 19:00 στην πλατεία Καράβου! Μην λείψει ΚΑΝΕΙΣ πρέπει να γίνουμε ακόμη περισσότεροι! Η κριτική του “καναπέ” πρέπει να τελειώσει σήμερα!

Μολότοφ σε βίλα…

Η εικόνα 20 περίπου μαυροφορεμένων με κουκούλες νεαρών να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ και καπνογόνων στις περίεργες “βίλες” προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα. Όμως, οι διαδηλώσεις δεν πρέπει να αμαυρώνονται από καμία ενέργεια, είτε αυτή είναι η επέμβαση των ΜΑΤ που προκάλεσε την αντίδραση του απλού κόσμου, είτε η επέμβαση κουκουλοφόρων. Ο φόβος δεν έχει θέση ανάμεσά μας!

Πηγή: acharnorama.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑ,,,,,,, άντρες των ΜΑΤ ανέκοψαν, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων που κατευθυνόταν προς τον καταυλισμό Ρομά.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙΓΑΜΜΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΒΡΩΜΑΔΕΣ ΞΥΛΟ Κ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ,,, ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΖΩΑ Κ ΟΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.