Οργή στην Άγκυρα-Για «απόφαση -σκάνδαλο» μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ μετά την απόρριψη του αιτήματος έκδοσης των «8» στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
turkish-officers-708

Για σκανδαλώδη απόφαση του δικαστηρίου στην Ελλάδα κάνει λόγο στις πρώτες αντιδράσεις του ο τουρκικός Τύπος μετά και την τρίτη απόρριψη του αιτήματος της Άγκυρας για έκδοση των «8».

«Απόφαση-Σκάνδαλο από το Συμβούλιο Εφετών στην Αθήνα!», αναφωνεί η Sabah επισημαίνοντας ότι το δικαστήριο αρνήθηκε και πάλι να εγκρίνει την έκδοση των πραξικοπηματιών που διέφυγαν στην Ελλάδα.

sabah_6

«Η Ελλάδα δεν εκδίδει τους προδότες του FETO (της οργάνωσης του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν), Δικαστήριο στην Αθήνα απέρριψε το αίτημα έκδοσης για τους πραξικοπηματίες που διέφυγαν στην Ελλάδα» μεταδίδει το A haber.

yurt

«H Aθήνα απέρριψε και το τρίτο αίτημα της Τουρκίας για έκδοση των πραξικοπηματιών», αναφέρει η Yurt επισημαίνοντας ότι δικαστήριο «ισχυρίστηκε ότι δεν θα έχουν δίκαιη δίκη στην Τουρκία».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποτε ενας ικετης απο τους προγονους μας δεν παραδιδετο στον εχθρο.ουτε κακοποιειτο
    Εαν θελουμε να ειμαστε Ελληνες ετσι θα πραξουμε κ σημερα,αγνοωντας εαν το εκλαβουν ως ευεργεσια η φερθουν αχαριστα στο μελλον

Comments are closed.